Haloween

Haloween../images/Emo153.gif

שאלה חשובה לאמריקאים! אני הולכת מחרתיים למסיבת HALOWEEN, השאלה היא האם הם מתחפשים רק לדברים מפחידים או שכמו בפורים אצלנו הכל הולך ?

Halloween ../images/Emo66.gif../images/Emo153.gif../images/Emo152.gif

בהלואין, כמו בהלואין... הכל הולך! אולם כמה שיותר מפחיד (או creepy) יותר נחמד! רבים מתחפשים החל מהדבורה מאיה\דרדסים ועד זורו בחוטיני או משהו מפחיד אחר... אני מצרף תמונות ממסיבת ההלואין הגדולה ביותר שיצא לי להשתתף בה בשנה שעברה ושנקראת Halloween in the Castro , השתתפו בה כ 300 אלף איש ורחובות שלמים נסגרו (הופעות ,דוכנים,תחרויות תחפושות ומה לא..) השנה תיערך המסיבה שנה שלישית רצוף, מי שאין לו תוכניות מוזמן!! מצורפות תמונות מהשנה שעברה

גם אני פה...

לא תכננתי להתחפש, אולם ברגע האחרון שוכנעתי שלא רק ילדים מתחפשים.... התחפושת היחידה שמצאתי הייתה של ביל קלינגטון.. נו טוב, חשבתי לעצמי... ממילא לא רואים אותי... אין לכם מושג כמה קריאות עידוד קיבלתי מהאנשים! נראה לי שהייתי התחפושת הכי מוצלחת... כולם לקחו איתי תמונה ומיהרו ללחוץ לי את היד... קריאות של 4 MORE YEARS נשמעו בכל מקום... אחחח.. היו זמנים....

ואחרון אחרון חביב....

תראו את המאסה האדירה הזאת של האנשים שהתסתובבו ברחובות... ביום שני, זה יקרה שוב!

מצחיק שאתה אומר את זה...

הבנות שבתמונה קראו לי להצטלם איתם (כמו עוד הרבה..), לאחר שהצטלמנו, אחת מהן אמרה "יא, איזה כיף! תמיד רציתי להצטלם עם ג'יי לנו.." . נו טוב

Spoogie

New member
על תזוזי אינצ' מיס

אני יבוא אלייך...חבל שתתאמצי מה לא???

למעלה