Halton House

Halton House

Halton House- הדמיה שעשינו בסטודיו. המידול בוצע ב STUDIO MAX רינדור ב VRAY . Dreams & Magic Ltd. - 3D Animation בקרו אותנו באתר : www.studio3dm.com

hexygen

New member
תאורה משכנעת. הדגל הורס לטעמי

אולי כדאי לעשות סימולצית dynamics קצרצרה ולקחת משם פריים אחד של הדגל. או יותר פשוט - להוסיף את הדגל מתמונה אחרת בפוטושופ. ככה הוא נראה כאילו זה דגל מלגו על בית שנראה די ריאליסטי...

יפה + הערות

כמו שנאמר, הדגל לא משכנע. הדשא מסודר מדי וארוך מדי. השביל לא מטוקסטר (שחור של אספלט?) תרנדר במנוע רינדור שהוא לא scanline

dj brick city

New member
מצאתי את עצמי כבר 5 דקות

לוחץ על האנימציה של הרובוט שהוא בועט במסגרת:) אחלה אתר ממש מגניב בקשר לתמונה חוץ מההערות שאחרים הצביעו עליהם יש גם הרגשה של תמונה מודבקת על רקע אולי משחק בפוטושופ יכול לסדר את זה שהכל יראה אחיד

chubu

New member
מעבר למה שאמרו...

אני חושב שכדאי להוריד סטורציה מעט, בעיקר מהירוקים שממש זרחניים ואני גם חושב שצריך לטפל בחלקים השחורים של התמונה, הם כהים מדי, השחור חונק, תנסה להחליש את ההצללות ממש מעט זה נראה לי יעזור פלאים. ואם הדבקת את זה על ה GRADIENT מאחורה, אז תפנק גם בשניים שלושה עננים, זה רק יעזור

eldarinn

New member
המבנה מרשים בהחלט

ונראה שהושקע זמן רב בפרטים הקטנים. מאידך כפי שצוין הדגל לא ממש לעניין וגם הדשא לטעמי אחיד מדי ודוקרני והורס את הרקע.

למעלה