hama"niac

zipididuda

New member
hama"niac

לקראת גיוסי הממשמש ובא לשורות החיל, אני שמחה להציג בפניכם, מלש"בים רעננים ומשובבי נפש, מספר עצות ואנקדוטות על חמ"ן: 1.מיום קבלת מכתבך הראשון מחמ"ן, היה מוכן לקבל עוד עשרות ואף מאות מכתבים מבית היוצר של עמוס מלכא. ממכתב למכתב זעקות השבר רק יתגברו{הן בכמות והן באיכות}. אך אל דאגה- זוהי תגובה רפלקסיבית-נורמטיבית של אנשים המפתחים תסביכי פראנויה. 2.שחק אותה קשה להשגה. הגע למועד האחרון בו ניתן להבחן, עשה אותו בקלילות, אל תבדוק. הברז מראיונות, דחה סיווגים, אל תטרח להגיע למבחנים מתקדמים/מופעים אומנותיים. אם תציית לכל הנ"ל, החיל רק יעריך אותך יותר, יקדם אותך למסלולים יוקרתיים יותר, ישלח לך מכתבי הערכה והערצה ויעטופך בטבעת חנק של אהבה. 3.חמ"ן, על אף יעודו הרם, משחק במשחקים מלוכלכים ונוקט באמצעי פסיכולוגיה בגרוש. 3א.החיל נוטה להשתמש בסיסמאות חנף מלאכותיות {ע"ע: "כאן אתה יודע שהראש שלך קובע"} לשם שאיבת מאותרים המחפשים סיפוקים אגואיסטים זולים להעלאת המורל על מעטפות ירוקות מהצבא. 3ב.החיל שולח ללא לאות מכתבים חסרי מטרה: מאי 2001.מגיע מכתב ירוק שכל יעודו לאחל לך הצלחה בבגרויות.מחליא ועצוב. 4.הבנים שם בכלל לא שווים. 5.גם הבנות {"עדיף לעשות ביד שנתיים מאשר לזיין בחורה מ-8200}. 6.הדואר האלקטרוני לעיל מזוייף. זהו.ביי.רות סוף.

yellow!

New member
חיחי...

זה אשכרה ככה...

נריה_ה

New member
עצוב אבל נכון

1. חחחח. 2. חבר שלי לדוגמא, לא הגיע למועדים של ראיונות ובחינות, איחר לאלה שכן הגיע אליהם, ולמרות הכל המודיעין לא רק שלא הפסיק לרצות אותו אלא שלח לו זימונים לתפקיד מתקדם יותר (שגם אליו הוא לא הגיע...). 3ב. החיל שלח לי מכתב שכל מה שהיה כתוב בו זה: "שלום, סיסמתך היא ****." ולא ביקשתי מהם כלום... 4. לא חושב ככה 5. את בטוחה בזה? 6. זייפת את הדוא"ל מתוך פחד שיעלו עלייך במודיעין או משהו כזה?!?! נ.ב. 1. מתגייסת למודיעין? 2. כתבת את זה לבד?

נריה_ה

New member
איכזבת אותי!!!

אתה קורא לי "את"? , כבר שכחת אותי??? אנחנו עושים טירונות ביחד, "געש 2 קרב ובא". נו טוב, אני במחלקה 3. למרות שהייתי איתך באוהל ובמחלקה בתחילת הטירונות... באתי לקרוא לך בשמך האמיתי, אבל לא ידעתי אם מותר... אז לא נורא. נריה.

סיינט

New member
נריה נריה...

כמובן שאני יודע היטב מי אתה! השאלה הייתה מופנת ל zipididula יאללה נפגש בראשון (להרים ראשים, להיות גאים...:) ביי

zipididuda

New member
קודם כל השם הוא ../images/Emo26.gif

בקשר לבנים-הבנים שאני מכירה שהולכים לחיל מתחלקים לשתי קבוצות:מחוננים ושמנמן.אין צורך להוסיף. בקשר לבנות-הבנות שאני מכירה שהולכות לחיל דווקא נראות פסדר.סתם רציתי להפיץ שמועות מרושעות. בקשר לשאלה 1-זו שאלה רטורית? בקשר לשאלה 2-זו שאלה רטורית? בקשר לאי-מייל-אם החיל ירצה למצוא אותי הוא ימצא. קטונתי מלהתחבא מפני הארגון שיודע הכל על כל אחד.מה גם, שעל ראשו עומדות כעת בעיות קצת יותר מהותיות מאיזו מלש"בית רעה ולכלכנית. זהו.ביי.רות סוף.

נריה_ה

New member
תשובה

דווקא השאלות ששאלתי לא היו רטוריות בכלל. דברת בכזה לעג על חמ"ן שהיה נראה לי שאת לא מתגייסת למודיעין. אהבתי את סגנון הכתיבה של ההודעה ורציתי לדעת אם את הכותבת או לא... רק מה הכוונה "אין צורך להוסיף"? אם את לא מתחבאת מפני חמ"ן אז מפני מי את כן מתחבאת?

zipididuda

New member
אני? לעג? חמ"ן?

מה פתאום! לא לעג חלילה,רק כמה עקיצות דקיקות שיעזרו לזאבי-פרקש לאבחן את הפאקים האמיתיים בחיל טרם כניסתו לתפקיד (בתקווה שהוא קורא באדיקות את דפי הפורום.לא הגיוני.נו שוין).חוץ מזה, מודיעין זה חיל בסדר.מקווה בכל אופן(דו"ח חדש לגבי פאקים פנימיים תוך מספר חודשים.או שלא.). ובקשר לדואר. הדיון סביבו הפך למפלצתי במקצת.סתם לא היה לי דואר להכניס, וחייבים, אז המצאתי. אבל בגלל שזה כ"כ חורה לכם אז:[email protected] ,כתובת אמיתית מאוד. זהו.ביי.רות סוף.

Black Star

New member
בקשר לבנים...

אני דווקא לא חושבת שזה נכון. אחד הבנים הכי יפים, חתיכים ומבוקשים שאני מכירה הוא בחמ"ן. גם במיונים שהייתי בהם היו בנים די חמודים (בחלקם), וכולם עם פרופיל קרבי (לא הבנתי למה, אבל אמרו את זה בכנס). אגב, היי
אני חדשה פה... יש לי הרגשה שדפקתי את הראיון שלי בחמ"ן... נו טוב, לא נורא
יעלי.

למעלה