HandWallet על Treo 680 עם עברית Piloc?

udifpalm

New member
HandWallet על Treo 680 עם עברית Piloc?

ניסיתי להתקין HandWallet (גרסת HiRes OS 5.0) על Treo 680 עם עברית של Piloc. התוכנה רצה היטב ומציגה מסכים בעברית (לאחר הורדת הקובץ RscHebrew.pdb מאתר החברה). הבעיה היא שכל נסיון להקליד עברית לתוכנה מראה תווים מערב אירופאיים (aeoiu עם נקודות וסימנים נוספים) ולא עברית. האם מישהו עובד עם התוכנה הנ"ל? ישנו מבצע עליה ל-48 שעות ב- $24.95 במקום $39.90 ב-clickapps.

צחי 67

New member
באיזה גירסה אתה משתמש?

בעבר היה לי גם את התקלה הזאת שהתוכנה לא כתבה בעברית. פניתי לחברה ולאחר התכתבות איתם הם עלו על הבעיה והוציאו גירסה משופרת. הגירסה שלך היא כנראה 4.11A והגירסה ששלחו לי מהחברה זה גירסה 4.11B החברה שלחה לי קישור להורדת הגירסה החדשה מהקישור הזה: http://www.handwallet.com/csr/beta.asp ניסיתי עכשיו להוריד מהקישור הזה את התוכנה ומשום מה לא ניתן להוריד משם את התוכנה. ניסיתי להעלות את הקובץ לפורום אך מחמת גודלו לא ניתן להעלות לאתר. לתיקון התקלה תיכנס לתפריטים/כלים/אפשרויות/מראה וצבעים. בשורת גופן מסכים ובגופן חלונות תשנה לגופן דויד. בגירסה 4.11A אין את הגופן הזה ובגירסה 4.11B הם הוסיפו את גופן דויד

udifpalm

New member
תודה רבה

הצעתך אכן פתרה את הבעיה, רק שעכשיו יש לי בעיה חדשה - התוכנה מתרסקת ברגע שאני מנסה ליצור חשבון חדש. ניסיתי RLOCK לקובץ הראשי וזה לא עזר. אנסה גם RLOCK לשאר מרכיבי ה-Booster (שכבת ה-Runtime של AppForge שבעזרתה כתובה HandWallet).

צחי 67

New member
תבטל את האפשרות של מקלדת מוקפצת

בתוכנה יש אופציה שבחלון כתיבה תיפתח מקלדת אותיות של התוכנה. המקלדת הזאת גורמת לריסט בפאלמים עם המערכת ההפעלה החדשה. תיכנס לתפריטים/כלים/אפשרויות/מקלדת/הקפץ מקלדת. תסמן בתיבת הסימון לא. במכשירי הטראו קיימת מקלדת מובנית כך שלא צריך להשתמש במקלדת של התוכנה

udifpalm

New member
תודה - הבעיה נפתרה!!

אכן - ביטול הקפצת המקלדת מפסיק את הריסטים הלא רצוניים.

למעלה