Happy at last

Sonata Of Tears

New member
Happy at last

מאושרת , באמת ,כל כך מאושרת , היה לי יום נפלא ,יום מאושר, יום של כיף ,יום שיוציא אותי ממדורי גהנום לכמה ימים ,או אולי שבועות ,אין לדעת ,אני מדממת מאושר, לפני כמה יומיים דיממתי מדם , דם אדום ,עכשיו הפך לורוד ,טוב,לא ורוד, כי זה איכסה, אבל הפך להיות טוב, ונעים , כל כך מאושרת, עדיין עם חיוך של אושר על הפנים ,חיוך דבילי של יום טוב, של יום מאושר,הלב משוחרר ,שוב פעם רגשות מתחדשות , האמפטיות נחלשת והעולם ניהיה יותר קיים, המוות לא משחק עכשיו אצלי בראש, ולא תמונות הגופות ששהו בו כל הזמן , לא סיוטי הכאב שנראו בו לא מזמן. אני מקווה שיהיה לי לילה שקט, סוף סוף ,לילה בלי אותם תמונות שחוזרות יום אחר יום , אולי הפעם אשותת לי מאושרת בשדה פרחים ,ולא בשדה קוצים בוערים. מאושרת. טיראל ,ביתו של האל.

subtitles

New member
אני מציעה לך.. ../images/Emo142.gif

להדפיס את מה שכתבת..
כדי שתזכרי, גם ברגעים הקשים, שיש ימים מעולים ששווה לחכות להם! והם רק יתרבו עם הזמן.. כל כך שמחתי שכתבת שאת מאושרת! מדוע מחקת את השמחה לפתע?

Sonata Of Tears

New member
אז תעשי את זה את

בנתיים את לא במצב שאת יכולה להגיד לאנשים איך להתמודד עם דברים

subtitles

New member
ממ.. ../images/Emo142.gif

אם אני לא טועה.. נימה לא כל כך ידידותית קיימת בדבריך. מדוע

כתומית

New member
כי......./images/Emo141.gif

לפעמים דווקא לאנשים שאנחנו מחבבים ומעריכים, הכי קל לנו להוציא רגש של תסכול כזעם ופגיעה לסונטה - ברור לי שאת יודעת שלכל אחד מאיתנו יש מה לתרום לאחרים, יותר מזה, אני הרבה יותר מאמינה לסאב כשהיא כותבת כי היא מכירה את ההרגשה, היא לא מה"שאנטי שאנטי" שייתנו לך עצות כי הם לכאורה כן במצב של להגיד איך להתמודד כי הנה הם חיים בסדר. דווקא מי שבא מתוך הקושי, שחווה עדיין את הקושי ומתמודד טוב יותר או פחות בכל רגע נתון - דווקא הוא מי שיכול להגיד לאנשים איך להתמודד ודווקא לו כדאי להקשיב. לסאב - כמו שכתבתי במשפט הראשון, לא תמיד אנשים שמוגשת להם עצה רוצים או מסוגלים לקבל אותה, המון פעמים הטחתי משפטים פוגעים בחברים שניסו לעזור לי ולפעמים רק אחרי חודשים ארוכים (ואפילו שנים) ידעתי להכיר בכנות ואיכות ההצעות שניתנו לי. שיהיה לכולנו סופשבוע רגוע ומחוייך

למעלה