Happy Hogswatch!

Death of Rats

New member
Happy Hogswatch!../images/Emo136.gif../images/Emo139.gif

כנכן, עידכון! יאי! אני מאוד רוצה לפרסם את הפורום, רק שאין לי מושג איפה. אם למישהו יש רעיון, מקום בו עשויים להתענין בפורום. אחד הפורומים של תפוז או כל מקום אחר, אני אשמח מאוד לדעת וליישם. הסקר הוחלף. הסקר הקודם היה "איך אתה מעדיף את הספרים שלך?" והזוכה הוא:
לקנות ורק לקנות. כדי שאני אוכל למחוץ אותו ולחבק אותו ולאהוב אותו ולחבק אותו ולנשק אותו כל היום מה שמראה שלרוב גולשי הפורום יש נטיות הזדהות עם דמות טייני טונס מסוימת (תמיד תהיתי מי האבא שלה. הרי פלאקי הוא הבן של דאפי, באסטר של באגס..... מה מירה עושה שם? אחת משאלות החיים...). אגב, הייתי אתמול בסרט של שר הטבעות (שני צריחים) ויש שם קטע, שאני לא בטוחה שמופיע בספר, על העובדה שאנשים חושבים שאין נשים גמדות אבל בעצם יש רק שהן די דומות לגמדים. מוכר לכם מאיפשהו? זהו. HO. HO. HO.

Ho Ho Ho

אתמול חיכיתי למוות עד שעה ארבע בבקר והוא לא הגיע להשגיח על החזיר שלי או למלא לי את הגרביים בזבל עיזים.. אני נעלבתי! בכולפן , נסי לפרסם קצת בדימונז.. www.demons.org.il וטרי פראצ´ט מזכיר את העובדה הזו כמעט בכל הזדמנות.. שהראשונה שבהם אם אני לא טועה היתה בשומרים שומרים... אבל כרגיל.. אני תמיד טועה.. ומירה היא הבת של מנהל האולפן של וורנר ברוס.. ולפחות בהשראתה הדמות הומצאה.. ומקס מונטנה הומצא בהשראת הבן שלו, ע"י עכורך דמויות מתוסכל שסבל מרודנות בלתי פוסקת מצד בנו הקטן של אבא וורנר.. וזהו בערך.. מאגנה, והתעויוט בע"מ

SaidinsTaint

New member
באמת?

ומה עם הWarner Bros? כלומר Yacko, Wacko and Dot? גם הם מבוססים על מישהו במציאות או שהם פשוט הומצאו בלילה אפל על ידי אנימטור שהשתגע לאחר מכן? או תוך כדי?

אההה..

התחום שלי מוגבל לעיניני טייני טונס בלבד.. אבל תמיד נחשב לחשוב שהאנימאניאקס מבוססים על ילדים אמיתיים... מאגנה, אנימניאק ,בע"מ

The Mad Hatter

New member
באמת תהיתי מאיפה זה מוכר לי...

הארת את עיני. טייני טונס...בטח...:) ונצול שרשור לכמה שאלות- *מישהו הצליח להשיג את night watch בארץ? ואם כן, איפה? *מאיפה אפשר להוריד את משחק עולם הדיסק הראשון? מצטערת שאני שואלת, פשוט הארכיון עושה לי בעיות...:/ Happy Hogswath! (בהצתה מאוחרת...)

Death of Rats

New member
מיאו, ליאת....

את צריכה לדעת שאסור לשאול מאיפה אפשר להוריד דברים. אםן יענו אני איאלץ למחוק, ואת צריכה להיאלץ לברר באייסיקיו

The Mad Hatter

New member
אוי, באמת!

זה קצת שונה במקרה הזה. כבר מזמן הפסיקו למכור את המשחק הזה בחנויות.ואם לא הפסיקו, הייתי מעוניינת לדעת מיקום...:)

Fingertip

New member
לי יש...

אני מוכן להשאיל בתנאי שהוא מוחזר בדיוק באותו המצב ובזמן סביר... אהד.

night watch

קיים בקניון בירושלים, בסטימצקי. ואם הוא ישאר שם עד מחר, אני גם אקנה אותו.

The Mad Hatter

New member
השגתי את night watch! :)

אחרי שהקמתי ישוב קטן ליד הסטימצקי הקרוב לביתי, השגתי את night watch! (בסטימצקי אחר, דווקא P:) עכשיו כל מה שאני צריכה זה קצת זמן לקרא...:/

Death of Rats

New member
התחדשי!!!!

לי יש רשימת ספרים-באנגלית מפוצצת לקרוא, ואז א-ו-ל-י אני אקנה לי עוד אחד של פראצ´ט: לסיים את בשורות טובות באנגלית (עמוד עשרים ומשהו בדפי פוליו מודפסים, למתענינים) להמשיך את "האוגפאד´ר" מהמקום בו הפסקתי (עמוד מאתיים ומשהו, למעונינים
) לקרוא את "מאסקרייד" לחרוש על "ד´ה ווירדסט לינק" שקניתי מלונדון. לקרוא את "אלים אמריקניים" באנגלית שחברה שלי קנתה לי ליומולדת (שהיתה לפני שלושה חודשים, יש לציין. זה פשוט עבה, לא נראה מענין ודי מפחיד אותי. מה גם שאני שוקלת לקנות אותו בעברית ולספר לה שקראתי. את הקריאה הקורעת באנגלית אני שומרת להארי פוטר החמישי... ורק א-ז לחפש איזה ספר חביב לקרוא. יש לציין שאני מדברת רק על הספרים באנגלית. בעברית אני צריכה את כל הסדרה של שר הטבעות (סיימתי את אחוות הטבעת!), את הספר החדש של אורסון סקוט קארד (למרות שיש לנו אותו בספרייה. ה^&%$@# לא מוציאים אותו מארון התצוגה ואני מתה לקרוא קצת כדי לראות אם שווה לקנות אותו [ראו התשובה הזוכה בסקר הקודם]) ו.... ממממממ..... אז אני אהיה פנויה להובלות

The Mad Hatter

New member
אלים אמריקאים? ://

טוב, אני עדיין חושבת שניל גיימן סופר טוב למדי. לפחות באחד וחצי משלושה וחצי הספרים (או שזה שלושת הספרים וחצי? שלושת וחצי הספרים? משהו?) שלו שקראתי (החצי, למי שתהה, זה "בשורות טובות"), אבל אלים אמריקאיים...אה, יש בו קטעים נחמדים והרעיון נשמע טוב, אבל זה ספר...המ. עמדתי לכתוב "אירוטי", אבל אני חושבת שהמילה "סוטה" תתאים יותר. אבל מי שואל אותי? לא ניחנתי בכישרון לתיאור ראוי של ספרים. או של כל דבר אחר. תתחילי לקרא, ואם את אוהבת, תספרי לי מה קורה בסוף כשתסיימי לקרא. ו, שאני אבין-עדיין לא קראת את שר"ה?? מהר לקרא. מה שמזכיר לי שאתמול סופסוף ראיתי את הסרט השני ש...היה עשוי טוב, אבל מה תוקעים את ליב טיילר, ועוד בקטעים כאלה מטומטמים? (האנשים שישבו מלפני סבלו נורא. כל הסרט דיברתי. מסכנים...אבל מה לעשות שהם מחקו את כל הסוף הדרמטי של הספר השני?) המפ...היום נזכרתי במסקרייד, בדיוק, בזמן שישבתי בחוסר מעש בתחנת אוטובוס. לוידעת למה. מה שהזכיר לי שעבר הרבה זמן מאז שקראתי ספר של טרי פראצ´ט (חוץ מהעמודים הראשונים של night watch כי לא יכולתי להתאפק...). רע מאד. אני צריכה להתחיל לעבוד על זה...

מצטער לאכזב

אבל הקטע עם נשות הגמדים זה רעיון של טולקין. זה נמצא בנספחים. אבל פראצ´ט כותב את זה יותר מצחיק. וביותר מקומות.

למעלה