Happy INCUBUS Day!!!

Cranberry Juice

New member
Happy INCUBUS Day!!!

איך, איך, איך אין שרשור כזה? :O יאללה, תוכניות מיוחדות ליום זה? אצלי זה בעיקר חרישה מאסיבית של כל ששת האלבומים+הופעות+שירים שלא נכנסו לאלבומים הרשמיים D:

L A D Y B U G 2

New member
../images/Emo79.gifI-N-C-U-B-U-S../images/Emo79.gif

הרגע התעוררתי... Happy Incubus day!!!! אחחח איזו להקה גדולה!!!! תוכניות? כמובן שלשמוע אותם המון (לא שאני לא עושה את זה בדרך-כלל)... ועכשיו די נדבקתי לדיסק Make yourself!!!! (דיסק ענק). אורטל

L A D Y B U G 2

New member
שמעתי המון אינקיובאס היום וגם...

קניתי את הדיסק של Make yourself!!!!!!! מזל טוב לי

Incubus Creep

New member
*כותרת*

סליחה על הבורות, אבל מה זאת אומרת?:| X: בכל מקרה, Happy Incubus Day XD

Anomally

New member
יאי

האמת ששכחתי מזה חחח אבל ראיתי היום עם חברה את רד רוקס :) יום אינקובס שמח!! D:

Rock Bottom

New member
מה הקשר של השיר לתאריך?

(כן, אני יוצא כאן מעפן). זה התאריך שהם נוסדו בו רשמית או משהו? אני פשוט לא פריק גדול של אתרי מעריצים למיניהם ולא כל כך טורח לקרוא דברים כאלה.. חח אני לא בנאדם שקורא דברים בדר"כ.

o pie

New member
אין לי מושג.

אני משער שמעריצים המציאו את היום הזה, ובחרו דווקא בתאריך הזה בגלל שיש להם שיר trouble in 421, כש- 421 זה כמו 4/21

itzikch

New member
MAZAL TOV

בעעע אין תוכניות מיוחדות חוץ מזה שאני עובד היום חח

noGz

New member
יום Incubus שמח=]

תוכניות להיום- הייתי בים, ובאיזה רגע שקט באוטו בנסיעה הביתה התחיל להתגנן Love Hurts, והיה לי מושלם ^_^ כעת משחזרתי, תחל החרישה על המוסיקה המשובחת (כמו בכל יום אחר...). HAPPY INCUBUS DAY, פורום יקר!!!!!

noynav

New member
:) אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני חלמתי עליהם

שוב. כן.. זה מתחיל להיות נורא. שוב חלמתי שיש להם עוד הופעה בארץ. זה היה חלום טוב. אבל בתכלס, אני די מגלה רק עכשיו שזה יום אינקיובס, אז.. אני אפנק את עצמי בשמיעה של הדיסקים שלהם:)

AeroFan

New member
חחח נחמד

יצא לי בפוקס כי בלי קשר ליום הזה הסופ"ש הזה אצלי היה שייך המון לאינקובוס... יצא לי לראות איזה 3 הופעות שלהם (לא מה שהם הוציאו רשמית)... 1 מהם באיזה פסטיבל בברזיל, השני מ-2002 מאיזה עיר נידחת באירופה חחחח והשלישי במילאן משהו בסט!! מישהו פה ראה אחד מהם???

SnipeR3

New member
trouble in 421

קודם כל, זה אחד השירים הכי כיפיים שלהם. אבל מה הקשר לתאריך? השיר מספר סיפור על דירה מס' 421 ועל הדייר/ת שמתגוררים שם, לפי הבנתי.

למעלה