../images/Emo220.gifלי היה מעולה[=
השעה20:00 אני אצל טוהר(חברה)רואים השיר שלנו...לאחר מספר התלבטויות הולכים לגל(חברה) מגיעים אליה... מתחילים לשחק חבילה עוברת(אבל ממש קרוע!!) המשימה הראשונה להתקשר לאח של שבל(חברה)ולישאול אותו"אתה רוצה להיות חבר שלי משפרה"היה קרוע!!XD לאחר מכן בלה בלה בלה עוד משימה..להתקשר למישהו שאנחנו לא מכירים ולעשות לו כזה"שלום קיבלת שיר במתנה מ'עדי'להאזנה הקש 1*מקיש*'עוד תראה עוד תראה כמה טוב יהיה בשנה בשנה הבאה'תודה שהקשבת חשבונך חויב ב43שקלים ו79 אגורות לא כולל מע"מ תודה*מחכים לתגובה ומנתקים*XD זה היה קרוע!! כזה התקשרנו לכל מיני מספרים שכאילו כל אחת הביאה בהתחלה מספר עד שלא הצלחנו איזה 5 פעמים ומישהי כתבה מספר והצלחנו!אז כזה אנחנו עושות את זה...ונקרעותXD אחרי זה עשינו את זה לאח של שבל...XD וזה היה בכלל מצחיק!! הוא זרם!XD זה היה כזה: אנחנו:"שלום,קיבלת שיר במתנה מ'עדי'" הוא:"שלום עדי" אנחנו:"להאזנה הקש 1" הוא:"אחד" אנחנו:"להאזנה הקש אחד" הוא מקיש על 1[= אנחנו(כאילו רק אחת מאיתנו...)"עוד תראה עוד תראה כמה טוב יהיה בשנה בשנה הבאה" אנחנו:"תודה שהאזנת,חשבונך יחוייב ב11 שקלים ו39 אגורות תודה"*נייתקנו* לאחר מכן החלטנו שאנחנו רוצות לראות את התגובה שלו..אז זה כזה אנחנו:"שלום,קבלת מקודם שיר במתנה" הוא:"שלום עדי!" אנחנו:"חשבונך יחוייב ב11 שקלים ו39 אגורות" הוא:"עדי אני רוצה לומר לך שאצלי זה לא יחוייב ואצלך זה יהיה כפול וחבל על הכסף" אנחנו:"תודה שהאזנת" *ניתוק*XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ואז התקשרנו לאח של מאיה ישי אנחנו:"שלום,קיבלת שיר מ'עדי'"להאזנה הקש 1" הוא מקיש כמה מספרים אנחנו:"להאזנה הקש 1" שוב מקיש כמה מספרים אנחנו:"הקש 1!!1!!מוגבל!! (אגב יש לו פאנטון ממש מצחיק לא זוכרת איך קוראים לשיר...נו..לא חשוב אחד הפאקצים ביותרXD) הוא מקיש אחת שרנו לו את זה ואז אנחנו כזה:"והנה קבל עוד שיר במתנה"ומתחילות לשיר לו את הפאנטוןXDD *ניתוק ממנו* וב00:00:10 ככה... פיתאום מחבים אורות ומגיעים מאחורי עם זיקוקים ופנקייקים!XD היה כזה טוב!! וגל החמודה הזאת הכינה על פנקייק עם קצפת עליו וחצי מקופלת עליוXD זה היה טעים!!! 3> [= אני לא יודעת מה איתכם... היה לי היום כל כך כיף!! [=