HAPPY NEW YEAR!!!!

mirikel

New member
HAPPY NEW YEAR!!!! ../images/Emo124.gif

סביר מאד להניח שאני לא יהיה פה בסביבות 24:00 היום אז.... רק רציתי לאחל לכולכם שנה אזרחית מצויינת מקסימה מאושרת יצירתית מעניינת מאתגרת ו... אפשר להמשיך עם זה עוד הרבה זמן. תצאו תבלו תחגגו (גם בשבילי)!!!!

thomas78

New member
יש לי האנגאובר !!!

רק רציתי לשתף אותכם. אבל הוא יותר מדי כואב, אז ביי בינתיים...

חברי הפורום!

מה עשיתם לכבוד השנה החדשה? ואיפה הייתם בשעה 00:00? אני ב 00:00 הייתי מחוץ למועדון ברחובות ושמעתי את כולם סופרים לאחור בפנים ואחרי זה הלכנו ללה-מורס. מירי, חגגתי גם בשבילך ורק שתדעי שהיה כיף, אבל למה לא יכולת לחגוג בשביל עצמך? חוצמזה, שרה, תרגישי טוב...

rachelmerav

New member
אני הלכתי לישון ב- 23:55

בתור מחאה על זה שסילבסטר רצח הרבה יהודים

mirikel

New member
אם הייתי רוצה להתבכיין....

הייתי עושה את זה קודם אבל רק כדי שתבין מה עובר עלי בשבועיים האחרונים, אני יגיד שלהיות דיילת קרקע זה לא מה שכולנו חושבים! הם עושות כל כך הרבה יותר וכל הקורס הזה מלווה במסות א ד י ר ו ת של חומר שחלקו צריך לדעת בעל פה ... שלא נדבר על זה שיש לנו בחנים יום כן יום לא וציון עובר זה 85!!!!!! בקיצור... אין לי חיים כרגע!! אני מקווה שהנימוק ברור. ואני שמחה שנהנת. שתהיה לך שנה מקסימה :)

בכוונה

כתבתי לחגוג את השנה החדשה ולא את הסילבסטר. כמה זמן הקורס? מה קורה אם לא עוברים בוחן? אתמול לא כל כך נהניתי בשביל עצמי, יותר נהניתי בשבילך... שתהיה לך שנה מצויינת

naps

New member
אני לא עשיתי כלום. :(

אני חולה ונשארתי בבית. היום אני עוד איכשהו בסדר, אבל אתמול בקושי זזתי והיה לי חום וזה היה ממש מעצבן! בכל מקרה שנה אזרחית טובה לכולם. אורי

mirikel

New member
אז ככה....

הקורס הוא שישה שבועות ...עברתי כבר שבועיים נשאר עוד חודש..יש!!!!! בעקרון אם נכשלים בבוחן יש עוד כמה צ´אנסים כי הבחנים הם בסך הכל 20% מהציון הכולל. המבחן הגדול (יום ראשון הקרוב - עוד סופשבוע הרוס!) הוא 80% מהציון... כל זה רק בשבועיים הראשונים כי הקורס מחולק ל - 3 שלבים ובכל שלב אם אתה לא מצליח אתה עף. זהו בעצם... אגב SORRY על ה - DELAY בתשובות שלי..התירוץ הקבוע - אין לי זמן.

למעלה