Happy New Year
:)

ס ו ל ר ו

New member
Happy New Year../images/Emo20.gif:)

אללה 2008 ... מקווה שזאת תהייה שנה מדהימה לכולנו, עם הרבה אהבה, אושר, מוזיקה טובה והכי חשוב- בריאות! וככה על הדרך כדי להעיר קצת את הפורום הרדום שלנו, תענו על השאלון- מה האירוע הטוב ביותר שקרה לכם בשנה האחרונה? מה האירוע המאכזב שקרה לכם השנה? השגתם את המטרות שהצבתם לעצמכם (אם הצבתם)? יש דברים שהייתם משנים בדיעבד? בסופו של דבר, איך הייתה השנה הזאת? ציפיות מהשנה החדשה? השיר שהכי חרשתם עליו השנה? שיר השנה של מוקי? שיר השנה (לא של מוקי)? הופעת השנה? ספר השנה? סדרת השנה? סרט השנה? ואתם מוזמנים גם להוסיף תמונה:)

The Macker Girl

New member
../images/Emo45.gif יאללה, אנשים, תזרמו ../images/Emo3.gif

מה האירוע הטוב ביותר שקרה לכם בשנה האחרונה? השתחררתי
מה האירוע המאכזב שקרה לכם השנה? היו כל מיני דברים קטנים. קשה לשים את האצבע על משהו אחד... השגתם את המטרות שהצבתם לעצמכם (אם הצבתם)? את רובם, האמת. ואת האחרות לפחות התחלתי... יש דברים שהייתם משנים בדיעבד? לא ממש... בסופו של דבר, איך הייתה השנה הזאת? סבבה לגמרי
ציפיות מהשנה החדשה? שיהיה כיף, זו המטרה של השנה הנוכחית
השיר שהכי חרשתם עליו השנה? בייב - כשתמי עוברת דירה. כמו כל שנה... שיר השנה של מוקי? האמת שנפלתי חזק ל"מטעי הדובדבן של אוקראינה"... שיר השנה (לא של מוקי)? וואו, יש המון. "אל תלכי" של מטרופולין, "מיליון פעם" של מלכת הפלקט, "תנופה" של בועז בנאי. להמשיך? הופעת השנה?שב"ק, ללא ספק! וגם משינה ואהוד בנאי בקיסריה היו מעולים. ספר השנה? סורי, לא בקטע. סדרת השנה? גיבורים, כמובן. סרט השנה? בופור היה חזק... ואתם?

ס ו ל ר ו

New member
עונה לעצמי../images/Emo3.gif

מה האירוע הטוב ביותר שקרה לכם בשנה האחרונה? לא יודעת אם לקרוא לו טוב, אבל זה בהחלט האירוע של השנה שלי וזה הנסיעה לפולין עם השכבה, משהו שישאר שם לתמיד. מה האירוע המאכזב שקרה לכם השנה? חברה מאוד מאוד טובה שחלתה בסרטן
אבל היא בסוף הטיפולים אז אני מקווה שהכל יגמר מהר. השגתם את המטרות שהצבתם לעצמכם (אם הצבתם)? את חלקן כן. יש דברים שהייתם משנים בדיעבד? לא, כל דבר שקורה תורם בדרך שלו. בסופו של דבר, איך הייתה השנה הזאת? מגוונת- עצובה, שמחה, מפתיעה.. :) ציפיות מהשנה החדשה? לעבור את הבגרויות ולסיים ביה"ס, להתגייס.. השיר שהכי חרשתם עליו השנה? פיקה - דידי שחר. שיר השנה של מוקי? אם לא עכשיו, האדמה בוכה והשיר החדש- באמת ומקרוב. שיר השנה (לא של מוקי)? הולך נגד הרוח- שלום חנוך, כולנו זקוקים לחסד - נורית גלרון, רדיו רשת - סילברדון ונמרוד רשף, לא יכול להוריד ממך את העיינים - מאיר אריאל ויש עוד מלא.. הופעת השנה? הופעה ראשונה שלי של שבק ס', ברור! ספר השנה? מלך החומוס ומלכת האמבטיה, בית הבובות של ק. סדרת השנה? אבודים! ג'וש\סוייר\ג'יימס
סרט השנה? מגדלי התאומים. עיינים אדומות זה באופנה, אל תגידו שלא אמרתי לכם

Funky Giraffe

New member
יאללה

מה האירוע הטוב ביותר שקרה לכם בשנה האחרונה? הצלחתי להרים את הלהקה שלי מהקרשים, ממצב שכל אחד עושה צחוק מהחזרה וחזרה בכלל יש רק פעם בחודש, למצב של עבודה מכוסחת - עשרות חזרות בחודש, הופעה אחת גדולה פעם בחודש ולפעמים יותר, חימומים מכובדים מאוד, כתבה בוואלה, אייטם ב"לילה", ובקרוב הופעה בHOT VOD... מה האירוע המאכזב שקרה לכם השנה? אני חושב שפטירתו של המורה שלי להיסטוריה מסרטן... הוא היה אחד מהמורים שהכי אהבתי בתיכון, עזר לי להקלט בקלות ולימד אותי שאף פעם אסור להיות בן אדם רציני מדי והומור זה בריא... יהי זכרו ברוך השגתם את המטרות שהצבתם לעצמכם (אם הצבתם)? לא את כולם, אבל בהחלט חלק נאה יש דברים שהייתם משנים בדיעבד? לא חושב בסופו של דבר, איך הייתה השנה הזאת? אני לא מתלונן ציפיות מהשנה החדשה? כרגע אני לא רוצה לדבר על זה כרגע אבל בקרוב אני אתחיל לנגן בהרכב מוערך וגדול עם מוסיקאים שהם כפול מהגיל שלי, אני רק רוצה שזה יצליח... השיר שהכי חרשתם עליו השנה? לא יודע השנה, אני אגיד לך בזמן האחרון גידי גוב - היה או אולי לא היה גידי גוב - איזה אחלה עולם שיר השנה של מוקי? לא יצא כלום בלעט שיר השנה (לא של מוקי)? Funk'n'stein the band - The Message הופעת השנה? הגרובטרון, התפוחים ספר השנה? לא קראתי כלום סדרת השנה? לא ראיתי משהו מיוחד סרט השנה? בוראט ואתם מוזמנים גם להוסיף תמונה:)

אני באיחור קטלני

מה האירוע הטוב ביותר שקרה לכם בשנה האחרונה? שפגשתי את חבר שלי מה האירוע המאכזב שקרה לכם השנה? שמשהו שחלמתי עליו התגלה כמאכזב השגתם את המטרות שהצבתם לעצמכם (אם הצבתם)? כן ולא יש דברים שהייתם משנים בדיעבד? כן, צריך לפרט? לא בא לי
בסופו של דבר, איך הייתה השנה הזאת? בכללי, מלאה בהמון שינויים בי ובסביבה. ציפיות מהשנה החדשה? יש הרבה, יותר מדי. השיר שהכי חרשתם עליו השנה? וואי אין כזה. שיר השנה של מוקי? באמת ומקרוב שיר השנה (לא של מוקי): היו הרבה הופעת השנה? ברור שהאיחוד ספר השנה? נו די. סדרת השנה? די. סרט השנה? ראיתי מלא טובים בזמן האחרון, הממלכה, התנפצות...

חווח זאת שנת צבא../images/Emo194.gif

מה האירוע הטוב ביותר שקרה לכם בשנה האחרונה? NY
מה האירוע המאכזב שקרה לכם השנה? הווו השגתם את המטרות שהצבתם לעצמכם (אם הצבתם)? בערך.. יש דברים שהייתם משנים בדיעבד? בטח בסופו של דבר, איך הייתה השנה הזאת? וואוו במילה אחת וואו! ציפיות מהשנה החדשה? שיהיה לי כיפוש :) השיר שהכי חרשתם עליו השנה? חווח שירים של פרגי
שיר השנה של מוקי? פחחח שיר השנה (לא של מוקי)? הוו הופעת השנה? שבק!!!!!!
ספר השנה? חח וואי היו הרבה סדרת השנה? לדעת סרט השנה?לדעת ואתם מוזמנים גם להוסיף תמונה:) קעקוע

למעלה