Happy New Year שתהיה לכולם שנה אזרחית טובה, מתוקה ושקטה
A adii1201 New member 1/1/09 #1 Happy New Year../images/Emo65.gif שתהיה לכולם שנה אזרחית טובה, מתוקה ושקטה
M mordillogirl New member 1/1/09 #5 ../images/Emo71.gifשנה טובה לכם../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif ו- למי שמותר לו. ומי שלא אז שלא יספר לי
../images/Emo71.gifשנה טובה לכם../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif ו- למי שמותר לו. ומי שלא אז שלא יספר לי
א אני עזרא New member 2/1/09 #6 מתוקה זאת שנה עברית! ../images/Emo69.gif שהלועזים ימצאו להם טעם אחר! (חוץ מזה, לא נראה לי שאומרים Happy and sweet new year!)
מתוקה זאת שנה עברית! ../images/Emo69.gif שהלועזים ימצאו להם טעם אחר! (חוץ מזה, לא נראה לי שאומרים Happy and sweet new year!)
א אני עזרא New member 2/1/09 #8 מה יש לא להבין? ../images/Emo3.gif אמרת "שנה טובה, מתוקה ומשהו..." אז שנה מתוקה זה בראש השנה שלנו בגלל הדבש!
מה יש לא להבין? ../images/Emo3.gif אמרת "שנה טובה, מתוקה ומשהו..." אז שנה מתוקה זה בראש השנה שלנו בגלל הדבש!
D darklighter New member 7/1/09 #15 Happy New Year../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif הצתה מאוחרת יש ליXDD