Happy Shania Day

Katherine

New member
Happy Shania Day../images/Emo23.gif

כבר אחרי 12 אז רשמית יום שאנייה התחיל, לא? טוב אני מתה מעייפות וסתם מדברת שטויות, אז כדאי שאני יפרוש, בכל מקרה שיהיה לכולכם יום שמח ומלא בשאנייה אל תשכחו לראות את כל התוכניות ולהקליט ולראות שוב
SHANIA RULE

m L m

New member
איזה כיף.......

עוד שעתיים מתחילים השידורים על שאנייה! גל, אני מזכירה לך שהתנדת לעשות מאמר על היום הנ"ל.... וחוץ מגל כל אחד יכול לכתוב מה שהוא רוצה בקשר לשאנייה! תהנו מהיום הזה

Katherine

New member
צפוי.. הוידיאו שלי שבק חיים

אתמול בלילה גיליתי שהוידיאו שלי החליט להפסיק לעבוד, איזה מזל יש לי
מזל שמצאתי חברה שיכולה להקליט לי
איזה כיף היה לראות את הטופ 10, למרות שאני הייתי מדרגת אותו אחרת אבל היה ממש יפה כבר שכחתי איזה קליפ יפה יש לdon't be stupid ממש כיף לראות את שאנייה קופצת ורוקדת שם, לא? טוב אני מחכה להמשך היום, או יותר נכון ללילה תהנו

Caeser

New member
הללויה!!!

סוף סוף הגיע היום הגדול!!! מזל שההפסקת חשמל שהיתה אצלנו כבר נגמרה (אני רק מקווה שהיא לא תחזור). כבר הכנתי את הקלטת, את הווידאו, את ההורים שידעו שמ-19:00 אני מתנחל בסלון. יש רק דבר אחד שלא מובן לי, אם כבר עושים בVH1 יום שאניה אז למה הם לא משדרים גם את התכנית DRIVEN שעשו עליה? אני הבנתי שמראיינים שם סלבריטים ושואלים אותם מה הם חושבים על שאניה...חבל שגם את זה לא משדרים. נ.ב הוספתי תמונה של שאניה כשהיא הופיעה בשבת הקודמת באירלנד, קילקני.

Eilleen

New member
מירי....

כמובן שאני זוכרת!!
פשוט עד עכשיו היה רק את ה TOP 10 שזאת תכנית שהם כבר שידרו כמה? 1000 פעמים...? (ויש לי מוקלטת אבל הפעם הוספתי גם את הקליפים שלא הופיעו בעבבבבר...) אז בערך מהשעה 10 אני הולכת להתמקם מול הטלווזיה (כמובן שאני אראה שוב את הTOP 10 בשבע... זה לא כאילו שהעובדה שראיתי את זה כבר 700 פעמים ושיש לי את זה מוקלט וכבר ראיתי את זה פעמיים היום (פעם אחת כשזה שודר ופעם נוספת בווידאו) משנה משהו... ) ולצפות בתוכניות החדשות (שחלקן ראיתי באינטרנט אבל עדיין....) בכל אופן Don't worry be happy אני הולכת לראוות ולהגיבבבב אבל רק אחרי שאני אצפה בזה ...(שוב ושוב ושוב....) ורק רציתי להוסיף... יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך אני שמחה!!!!! כבר שיגעתי לכל המשפחה שלי את השכללללל אני הכי שמחה בעולם --->
וברוח היום החלטתי לעבור על כל דבר מוקלט שיש לי שזה די הרבה... וצפיתי שוב בהופעות ובדברים שאני כל כך כל כך כל כךךךך אוהבת! ולא הפסקתי לשיר (או.קי לצרוח)
ואני חושבת שאמא שלי החליטה שהיא עוזבת את הבית בגלל הזיופים שלי אבל...שיהיה אני אסתדר גם בלעדיה העיקר שיש לי שאנייייייה
טוב אז
גם את אלו שאני שונאת ...היום אני פשוט אוהבת Love u all I'm in a great mode מוווווווווווווווווואה!!!!!!!!
O.K I love u ba bye
נ.ב הפחדתי אתכם? אתם לא היחידים שניבהלו אני חושבת שחברים שלי פתחו תמיכה טלפונית לנפגעי גל כתוצא מיום שאניה הודעות ימסרו בהמשך בקשר למספר...

m L m

New member
כרגיל קרעת אותי מצחוק ../images/Emo6.gif

אני בטוחה שלא שכחת! אני צריכה לצאת עכשיו (כבר הזכרתי שאמא שלי חוזרת ואני צריכה ללכת לקחת אותה
) איך אני אוהבת את המשפט: O.K I love u ba bye... אנמניאקס רולZ טוב, אני כבר הפכתי את היום הזה ליום שאנייה והקורס (כן, אני חייבת לתקוע אותם בכל מקום
) ועשיתי לי אוסף- שיר שאנייה, שיר הקורס. אני הולכת לשמוע אותו עכשיו באוטו ולצרוח בקולי קולות

למעלה