מירי....
כמובן שאני זוכרת!!
פשוט עד עכשיו היה רק את ה TOP 10 שזאת תכנית שהם כבר שידרו כמה? 1000 פעמים...? (ויש לי מוקלטת אבל הפעם הוספתי גם את הקליפים שלא הופיעו בעבבבבר...) אז בערך מהשעה 10 אני הולכת להתמקם מול הטלווזיה (כמובן שאני אראה שוב את הTOP 10 בשבע... זה לא כאילו שהעובדה שראיתי את זה כבר 700 פעמים ושיש לי את זה מוקלט וכבר ראיתי את זה פעמיים היום (פעם אחת כשזה שודר ופעם נוספת בווידאו) משנה משהו... ) ולצפות בתוכניות החדשות (שחלקן ראיתי באינטרנט אבל עדיין....) בכל אופן Don't worry be happy אני הולכת לראוות ולהגיבבבב אבל רק אחרי שאני אצפה בזה ...(שוב ושוב ושוב....) ורק רציתי להוסיף... יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך אני שמחה!!!!! כבר שיגעתי לכל המשפחה שלי את השכללללל אני הכי שמחה בעולם --->
וברוח היום החלטתי לעבור על כל דבר מוקלט שיש לי שזה די הרבה... וצפיתי שוב בהופעות ובדברים שאני כל כך כל כך כל כךךךך אוהבת! ולא הפסקתי לשיר (או.קי לצרוח)
ואני חושבת שאמא שלי החליטה שהיא עוזבת את הבית בגלל הזיופים שלי אבל...שיהיה אני אסתדר גם בלעדיה העיקר שיש לי שאנייייייה
טוב אז
גם את אלו שאני שונאת ...היום אני פשוט אוהבת Love u all I'm in a great mode מוווווווווווווווווואה!!!!!!!!
O.K I love u ba bye
נ.ב הפחדתי אתכם? אתם לא היחידים שניבהלו אני חושבת שחברים שלי פתחו תמיכה טלפונית לנפגעי גל כתוצא מיום שאניה הודעות ימסרו בהמשך בקשר למספר...