HAPPY VALENTINE DAY!

Goggle Girl

New member
HAPPY VALENTINE DAY!../images/Emo210.gif../images/Emo23.gif

הגענו ליום הקיטש השנתי. היום שבו כל העולם חוגג את צליבתו של הקדוש וולנטיין, שאפילו למרות איסורי הרומאים, המשיך להשיא זוגות נוצרים ועל כך הוטל עליו עונש המוות. אני מאחלת לכל מי שיש לו עם מי לחגוג, שתהנו ותראו אחד לשני כמה אתם פאקינג אוהבים זה את זה ^_^ למי שלא, אתם מוזמנים לבוא ולהיות מרירים פה D: עכשיו אני יודעת שהרבה אנשים היו מעדיפים זוגות אחרים, אבל מה לעשות, שני אלה יהיו לעולם ועד זוג הדגל של הסדרה, וחוץ מלהיות קאנון ולהתנשק כבר, הם פחות או יותר עשו כבר הכל (לריב, לתקוע קשיות בקופסאות שתייה, להקריב את עצמם אחת בשביל השנייה, אתם יודעים), אז הנה הם, עם כל הכבוד, היישר מתיקיית התמונות הכי גדולה שלי בבליץ'... קבלו אותם...
איצ'ירוקי

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif עדי!!1 אני קוראת עלייך תיגר!

האם תעשי איתי מלחמת שיפים, או שמא את... מפחדת מדי? ניהיהיהי~

Sakai Shana

New member

הנוצרים לא חוגגים את הצליבה שלו, כי זאת צליבה וזה >> ~אני~ חוגגת את הצליבה שלו כי הוא היה אנטישמי. D: [יהודים עם מוזר. לא מספיק להם כל החגים המרובים שלהם הם גם נטפלים לחגים של הנוצרים, ועוד יש להם יום אהבה משלהם. גם הסילבסטר ככה... וגם סילבסטר היה אנטישמי. אנחנו הזויים. תיכף נתחיל לצום ברמאדאן. Oס]

Sakai Shana

New member
אני אמשיך ללכת על פי מה שהמורות

שלי, בהרצוג ולא בהרצוג, אומרות. P: אז גם אם לא. למה לעזאזל לחגוג חג, שלא רק שהוא לא שלנו, יש גם לנו חג כזה רק בתקופה אחרת של השנה? [: כנ"ל ליום האהבה~ יום האהבה של הנוצרים מצויין בלי קשר לשום רומאים, איסורים על חתונות, בלה בלה בלה. יום האהבה של הנוצרים מצויין מתוך אינטרס של בעלי עסקים לרווח כלכלי- של מייצרי השוקולדים, של מייצרי בובות פרווה ועוד כל מיני כאלה.

Sakai Shana

New member
וקיצר, אנטישמים או לא,

זה לא החג שלנו אז כבר אין שום סיבה לחגוג אותו.

למעלה