Happy Valentines Day

Happy Valentines Day

אז שוב היום הזה הגיע

חוגגים/מציינים או מתעלמים מהיום הזה

נחמד שיש יום כזה לחגוג או לא צריך לחכות ליום מיוחד כדי לחגוג אהבה

מה קניתם/קיבלתם-אם בכלל

קיטורים ותלונות על כמה חברות השוקולדים וכרטיסי הברכה יתקבלו גם בשמחה בשרשור

Ginger L Honey

New member
אני בעיקר מקטרת

חג הולמרקי מעפן שבגללו כבר שבוע אני עובדת 11 שעות ביום!

אנחנו מציינים את זה ביננו ב "Happy Valentine's day" ונשיקה בבוקר, ואז לא מזכירים את זה יותר.

אינני בטוחה אם קשור לולנטיינ'ס במיוחד, בגלל שאני כ"כ הרבה שעות על המחשב מדי פעם אני מציצה בכל מיני אתרים והחלטתי לפנק את עצמי בשתי שרשראות מתוקות מאטסי. אז קניתי מתנת וולנטיינס לעצמי.

אני שוקלת לקנות גם את הפטריות האלו, את הלוויתן ובכלל את כל מה שהבחורה הזו מוכרת
https://www.etsy.com/listing/218717334/forest-mushroom-necklace-glass-terrarium?ref=shop_home_feat_4

https://www.etsy.com/shop/apocketofwhimsy

תשאירי משהו לקנות בישראל

סתם סתם, תהני מותק ממה שקנית

אם אין אני לי מי לי, לא ככה

haych

New member
כנראה שנצא, אבל בלי שום קשר לולנטיינס...

א' עבד ערב השבוע, אז לא התראינו. היום כל היום הייתה במטבח ובנקיונות לקראת האירוח של משפחתי, אז לא בילינו יחד, ולכן אמרנו שהיום נעשה משהו.
כשהתעוררתי בבוקר נזכרתי שזה הולנטיינס, אמרתי לו הפי ולנטיינס דיי-וזהו.
אני לא אוהבת את הימים האלה, זה מאולץ בעיניי.
אבל לא הייתי מתנגדת לקבל שוקולד

sweetdreams

New member
גם פה מתעלמים

פרט לזה שדואגים להזכיר לעצמנו שלא יוצאים הערב, כי הכל יהיה מפוצץ ויקר יתר על המידה.

Ginger L Honey

New member
אוף, נכון......

בד"כ אנחנו יוצאים לאכול בשבת בערב, במיוחד ביום כמו היום שאני עובדת מלא שעות ואין לי שום כוונה להבשל....
&nbsp
זה זמן לשלוח לבעל הודעה בתרגום חופשי, "בדרך חזרה מהעבודה תביא פיצות טבעוניות מהסופר, זו ארוחת-ערב היום. הפי וולנטיינ'ס דיי!!!"

A לוןA

New member
התעלמות מוחלטת

בשישי הסתובבנו בדיזינגוף סנטר ואחד לידנו בטלפון : " וואלה אחי, מה אני קונה לה לונלטיין? (הטעות במקור) לא קונה לה- תקדח אותי זאתי..."
&nbsp
יומיים מאז, כל ביטוי שיוצא לאחד מאיתנו מהפה השני קוטע אותו ב"קודח/ת אותי, זה/זאתי..."

a wild rose

New member
אף פעם לא התלהבתי מהיום הזה

כשהייתי בזוגיות לא ממש עשינו אישו לא מולנטיין ולא מט"ו באב, למרות שהייתה פעם אחת שתכננו לצאת בלי קשר, והוא הביא לי זר פרחים מושקע במיוחד, ואני הרגשתי שהתאריך היה בעיקר תירוץ (היינו זוג יחסית טרי), וזה היה נחמד.
&nbsp
עם ובלי קשר - בדיוק דיברתי על זה היום עם חברה בעבודה, שבזוגיות רצינית דברים כאלו הופכים לסוג של "הזדמנות להעניק תשומת לב", כשאני אישית מעדיפה משהו סמלי ואישי על פני מתנה גרנדיוזית ו/או יקרה, והייתי מעדיפה שלא יהיה צורך בתירוץ של יום האהבה בשביל שזה יקרה.

למעלה