happy Y2K everyone../images/Emo70.gif
כמה תובנות שעלו לי אחרי צפייה ברצף פרקי השבוע:
אז זה לא רק אצלנו, גם לנוצרים יש חגים מעצבנים. זה רק אני או שלעוד מישהו נמאס כבר מתקופת החגים המתמשכת הזו? אם אני אראה עוד פרק אחד עם העץ המעפן הזה שהם מתעקשים להכניס לתוך הבית אני מפסיק לראות צח"מ למשך חצי שנה, או לפחות עד אחרי איסטֵר.
הטריש באמת נמצאת על הסף, כבר רואים את זה. עכשיו היא גם הרביצה לטוני ואז גרמה לו לזעזוע מוח (להתנשק עם הטריש זה קצת יותר ממה שבנאדם יכול לספוג, מכוער ככל שיהיה). אבל היה היום רגע תשוקות בצח"מ! כשטוני חזר לשולחן ראיין אמר לו: "זה לא מוצא חן בעיני מה שעשית" וטוני נבהל כי הוא חשב שראיין מדבר על הנשיקה אבל אז ראיין אמר "ששילמת את החשבון". אה! רגע תשוקתי מתוק. ובשבוע הבא - אשלי אומרת "עכשיו הכל ברור לי".
פרס טמבל השבוע מוענק בזאת לניק - שאומנם הרטיט את ליבי לרגע כשהוא נידב לנו פלאשבק נדיב (עוד רגע תשוקתי, מה יהיה?) שלו בתקופת הקרֶה והגוֹטי הפרועה. גררררר! אבל טמבל, כי מה הוא הולך לאדם עבריין ומזכיר לו "אתה שומע, אחותי היא מה זה פצצה, בא לך עליה?" טוב שהוא לא מסר לו את הכתובת שלה וגמרנו. פשוט שישתוק ויתן לפול לנהל את העניינים, מה שהוא עושה הכי טוב חוץ מלהשתרלל עם כריס בכל הזדמנות.
ויקטוריה פשוט מהממת כשהיא בוכה. היא צריכה לבכות לעיתים יותר קרובות. וניק צריך לגדל את השיער. ולהתגרש משרון, שהפכה להיות השבוע למריסה של משפחת ניומן - פשוט תשתקי ותעשי מה שאומרים לך.
פינת הרחמים השבועית - לא יודע מי סבל השבוע יותר: מק שנאלצה להתנשק עם ראול או תומס שאולץ לצאת לדייט עם הסופרת הדגולה נינה וובסטר. אולי ג'יל, שמכל גברברי ג'נואה החסונים נאלצת לבלות את ערב המילניום עם פוחלץ? אולי דיאן שיצאה לשיט רומנטי עם מריסה? פשוט רחמים. אנשים טובים, אנא תתרמו ביד רחבה למסכני ג'נואה סיטי שנאלצים להתנשק עם זוועות.
איזה יופי, שבוע נטול כל זכר למשפחת ווינטרס המורחבת. בלי ליבי והפרצוף המלא רחמים עצמיים שלה, בלי ניל (המריסה של הווינטרס, כן כן), בלי מקי וארוסתו הפודל, בלי השיניים והילד. ממש יופי של שבוע.
הפתיחה החדשה מדהימה! אבל מפריע לי שהיא כאילו נגמרת ככה באמצע - כלומר הנגנים ראו שנשארו להם עוד 3 שניות לסיום הפתיח אז הם מקצרים במין פינלה כזו משונה. וגם לאן נעלם הכיתוב young and the restless? כאילו מהאותיות YR האלה אנחנו אמורים להבין לבד איזו סדרה אנחנו רואים (ובאמת, בזמן האחרון אני מתבלבל בינה לבין תשוקות).
כמה תובנות שעלו לי אחרי צפייה ברצף פרקי השבוע: