HARMAN-KARDON AVR-7000

AVIV02

New member
HARMAN-KARDON AVR-7000

לחברי הפורום שלום , למי ששמע על הרסיבר הנ"ל ויכול לחוות את דעתו אשמח לקבל תגובות . בימיוחד מה היתרונות שלו מול הדגם 500 ואלו רסיברים מיתחרים לרסיבר זה , באותה רמת מחיר . בברכה וערב נעים .

רסיבר על סף High End

ה AVR-500 הוא דגם ישן ולא אמין שאינו מיועד להתחרות ב 7000. המחליף של ה 500 הוא AVR-510 (או באירופה בשם AVR-5000).

שאלה טובה

כל מי שעולה פחות או יותר כמו מחירו - שעומד כרגע על 900$-1100$ אמנם, אבל בעבר עמד על 1500$. ב 900$ אפשר לקבל Onkyo TX-DS696 , Sony STR-DB1070 וגם Harman Kardon AVR-5000. ב 1300$-1400$ אפשר לקבל Nad T770, Denon AVR-4800, Pioneer elite VSX-29TX, Yamaha RX-V3000 וכו´. כולם מתחריו.

דגמים חדשים ל Sony

STR-DB870 - תמיכה בתחום התדרים של SACD, רמקול אחורי וירטואלי (אפקט צליל הנוצר משני האחוריים) כמו ב Yamaha RX-V800, מעגל חדש לשמירה על דיוק הצליל לאורך מסלול קדם המגבר. STR-DB1070 - כמו ה 870 ובנוסף, תצוגה על המסך, כניסה מיוחדת ל SACD, שישה ערוצי הגברה מלאים, כניסות ויציאות 6.1, מיתוג Component, שלט דו כיווני לומד.

יש ספינת דגל חדשה ישנה

ה STR-DA777 הוחלף זה לא מכבר על ידי STR-V555ES שעומד מצדו להיות מוחלף על ידי מכשיר חדש שיתמוך בשישה או שבעה ערוצים. שמו עדיין לא ידוע. הוא יופיע אחרי שהקומבינציה TAE/TAN-9000 תוחלף בחודשים הקרובים ע"י TA-E10/TA-N10, ויושפע ממאפיניה.

Raffael

New member
STR-DA777 הוא רסיבר

המקביל האמריקאי למגבר TA-VA777 . אני לא חושב שה 555 מחליף את ה TA . ה 555 הוא רסיבר. באירופה הוא נמכר במקביל ל 777. אני חושב שלסוני לא תהיה ברירה אלא להוציא בקרוב מחליף ל777 , שיכלול מיתוג קומפוננט ו 7.1 ערוצים ויוכל לישר קו עם המתחרים, לפחות בכל הנוגע למס´ הכפתורים.

דיברנו על רסיברים, אז חשבתי שאתה גם

ה TA-VA777ES שהוא אכן מגבר ולא רסיבר עדיין לא הוחלף. קבוצות הדיון מלאות בשמועות על מחליף קרוב שאכן יהיה חייב להיות מוצג בגלל שה-777 הנוכחי מפגר אחרי המתחרים מבחינת פונקציונליות. דרך אגב, סוני עומדת לשחרר עדכון תוכנה ל 777 שיקנה לו פענוח 6.1 עם רמקול "מדומה" אחורי.

Amiram_e

New member
AVR Types

הי, לי יש AVR-200 ואני מאוד מאוד מרוצה. המכשיר שאתה רוצה לקנות לדעתי יקר מאוד בשוק. אין גם צורך לקנות מכשיר שתומך במליון וואט. המכשיר 200 הוא מספק 45 לכל צד. יש לזכור שהוא מוציא את הכוח ללא התנגדות הרמקולים וזה המון. הרבה אנשים חושבים שצריך לקנות הספק כמו של הרמקלים וזו טעות איומה. אני שומע פגז. פשוע פגז. כולה 45 וואט לכל צד. הרמקולים שלי TANNOY 150 וואט כל צד. זה הכוח האמיתי. תשקיע ברמקולים ובים במקום במגבר יותר יקר. נקודה שנייה היא. DTS - טכנולוגיה לשמע שלא קיימת בדגם שלי. דגם 200 תומך אך ורק ב AC3. לדעתי אין בעייה כי רוב מכשירי ה DVD - אפעילו שקונים בדיוטי פרי, משמשים כמפענח ל DTS.

שוב אתקן אותך, ברשותך

לא ברור לי למה אתה מתכוון ב "שהוא מוציא את הכוח ללא התנגדות הרמקולים ". לא ברור גם מה המשמעות של "TANNOY 150 וואט כל צד. זה הכוח האמיתי". העוצמה נגזרת מהספק המגבר ביחס לנצילות הרמקול הספציפי. נכון שרסיברים של HK מתוכננים להתמודד עם רמקולים בעלי עכבה מסובכת (כאלה שמעמיסים בדרישותיהם על מגברים פשוטים), אבל זה לא סותר את עובדת היות הרסיבר שלך בעל הספק של 45 וואט בלבד. אם זה מספיק או לא ? שוב, תלוי בנצילות הרמקולים ובסביבת ההאזנה. אשר ל DTS, המכשירים המשווקים בדיוטי פרי אינם מפענחים DTS אלא AC3 בלבד. כך גם רוב המכשירים הכוללים מפענחים פנימיים באופן כללי, למרות שיש מספר מועט של מכשירים (יקרים משמעותית מהממוצע) אשר מפענחים גם DTS.

oz_kol

New member
שאלה.

איך המגבר יכול לספק 45 וואט בריקם???? ומה זה "הכוח האמיתי"? ואף פעם אסור לזלזל בהגברה ובמקור.

למעלה