hary_i -אתה לא שפוי

mmmm235

New member
hary_i -אתה לא שפוי

תסלח לי אבל אתה לא שפוי ,הרבה אין לך. לצערי הרב את התואר הנחמד שהענקת לבוש אני לא מצליח להתאים לאף אחד אחר מלבד- ס א ד ם ח ו ס י ן שאומנם אמרת שאתה לא בעדו אבל בהחלט אתה ממעיט בערכו אולי הוא זה שטבח ועשה מעשים חמורים ביותר בבני אדם אתה באמת צריך שיזכירו לך מה הוא עשה לאירנים שהם מדינה ערבית ואיסלמית שעכשיו הוא קורה להם להלחם נגד בנות הברית ,נו בטח היום הוא צריך אותם. ואת הכורדים המסכנים שכחת איך הוא קבר בהמוניהם ואחרונים החביבים העם המסכן שלו שסובל כמו שאתה אפילו בדימיון שלך לא ידעת- אז ...... אתה מדבר על בוש ב ו ש ו ת א ת ה ע ו ש ה ל ע צ מ ך.

hary_i

New member
אני לא שפוי?

נכון שסדאם טבח הרבה אנשים אבל בל נשכח שגם בוש עושה את זה וביותר כח מאשר סדאם לבוש יש יותר כח והוא מנצל אותו נגד חפים מפשע בוש לא יוצא למלחמה נגד מדינה שכנה, הוא יוצא למלחמה באפגניסטן, בעיראק וכל זאת למה? לא ממש ברור הרי את הטרור זה לא מונע זה רק מגביר! למה לצאת למלחמות כאשר יש טכניקות מוכחות לעצירת הטרור? הסברים על הטכניקות האלו הבאתי לא מכבר בפורום הזה. אם מישהו רוצה הסברים נוספים אני מוכן לארגן מפגש פנים אל פנים בו אציג את הטכניקות והתאוריה מאחוריהן.

jerri

New member
אתה באמת לא שפוי, לך תעשה מדיטציה.

אתה מודע לכמות השטויות הנפלטות מפיך? בוש טבח אנשים? בוש מנהל מלחמה לגיטימית מול אויב שבעבר התקיף 3 מדינות (כולל את מדינת ישראל במקרה והיית באיזה אשרם של מטורללים ב91), ביצע פשעי מלחמה חמורים כנגד הכורדים והאיראנים כולל שימוש בגז, והוא הגורם שרצח הכי הרבה מוסלמים במאה ה20 וה21. איזה טכניקות אתה מדבר? מה אתה רוצה, שבוש ישלח היפים מטורללים שיעשו מדיטציות? העיראקים יטבחו אותם תוך דקה. בוש לא יוצא למחמה במדינות שכנות? במי? בקנדה? במדינות אמריקה הלאטינית? אתה זקוק לאישפוז דחוף.

hary_i

New member
אין מלחמה לגיטימית

מלחמה מעצם טבעה, הרג של אנשים היא דבר רע ואפילו מנוגד למצוות הדת של בוש בעצמו!!! אין מלחמה לגיטימית כי אין תירוץ להרג!

hary_i

New member
אגב לגבי 91

בשנת 91 הייתי בצה"ל. מעולם לא הייתי באשרם של מטורללים. מדובר בטכניקה רצינית ביותר ולא של כמה אנשים הזויים. אתה ניסית רגע לקרוא איזה שמות עומדים מאחורי המאמרים שנמצאים באתרים שהפנתי אליהם בעבר? השמות הרציניים ביותר בכל תחומי המדע, אנשים שאף אחד לא יחשוד לרגע שהם מטורללים. חשוב להבין, לא מדובר כאן בעוד טכניקה של תשב תעצום עניים ותחשוב מחשבות חיוביות, זה אולי עובד אבל מעולם לא נבדק וקשה לי להאמין שזה באמת יעבוד. מדובר כאן על משהו הרבה מעבר ללחשוב מחשבות חיוביות!!! מדובר במומחים ואני מדגיש מומחים, לא כל אחד יכול לעשות את זה זו טכניקה מיוחדת שצריך ללמוד אותה. לאחר שאתה לומד אותה אתה יכול להשפיע על הגוף שלך וגם על הסביבה. אני אומר את זה בתור אדם שלמד את זה, וכן, אני אחד מהמומחים האלו.

mmmm235

New member
ל hary_i

אולי בוש יצא למלחמה נגד אפגניסטן ועכשיו נגד עירק ושיהיה לו כמובן בהצלחה,להזכירך יש לו סיבות רבות וחשובות אחרי ה 11.9 אמריקה הבינה שצריך להלחם בתופעה הזאת מדינות שתומכות בטרור,ולפרק אותם מנשקם.אז כן כמובן שהטרור לא יעלם כלא היה אבל תגיד מה שתגיד זה מרתיע וככל שיעבור הזמן זה יהיה יותר טוב אחרי הכל עברה רק שנה וחצי לאחר שבאמת התחילו להלחם בנושא. כןאבל חבל שעוד קודם שהיה יותר קל הם העדיפו להיות שאננים ולא לאמין שיעשו להם פיגוע טרור כזה אכזרי ואתה הרי יודע כמה בני אדם חפים מפשע איבדו את חייהם ביום אחד או אפילו בבוקר אחד (אז זה לא היה אכזרי?) זה הרבה יותר הרוגים מכל ההרוגים של בנות הברית עד עכשיו ב-12 יום של מלחמה. הם נלחמים נגד אזרחים שחפים מפשע שזה כמובן היה מכוון ולא נגד צבא כמו במלחמה נורמלית. אז כן אמריקה שולחת חיילים להלחם מלחמה הוגנת ולא מלחמה נגד אזרחים (אף על פי שיש מקרים שאזרחים עירקים נהרגו במלחמה וזה כמובן מצער מאוד , אבל אחרי הכל זאת מלחמה ושיש גם פשלות. אבל הצבא שלהם לא נלחמם באזרחים הוא נלחם וגם באפגניסטן נגד שילטון רודני שתומך בטרור ומחלק כסף למתאבדים. אז זו סיבה ומאוד עיקרית לצאת להלחם בתופעה הזאת וכן אני בטוח שלבוש יש על הדרך עוד סיבות כמו נפט. * שזה הדובדבן שבקצפת * שיהיה לו לבריאות. אז שוב אולי התוצאות לא מגיעות כל כך מהר הרי זה לא הוקוס פוקוס, אבל אני מקווה שהזמן יעשה את שלו ויעזור לנו או לפחות לילדינו ולנכדים שלנו לחיות בעולם של שלום של אהבה של הרמוניה וכמובן שזה לא יהיה מזוייף ,נורא קל לומר לא למלחמה -שאנחנו כבר נמצאים בה עוד לפני שבוש או אנחנו או כל העולם בכלל ידע, שוב זה רק שאננות ויפה נפש וממש דימיוני ולא מציאותי. גם במלחמת העולם הראשונה והשניה לא ברגע הכל קרה,זה לקח זמן אבל הצליח להציל אותנו היהודים ואת העולם כולו משילטון רודני ורצחני. וכן בוש חייב בגלל שהוא נשיא המעצמה הגדולה להמשיך את דרכה של אמריקה יחד עם בנות הברית ולנסות להגן על בטחון העולם מהעולם ולך תדע אולי גם מיצורים אחרים מחוץ לכדור הארץ ,אתה בטח יודע שיש הסכם כזה שאמריקה ורוב בנות הברית כולל רוסיה מחויבות להגן על כדור הארץ ,אז מסדאם חוסין ועוד טרוריסטים למינהם לא ינסו להגן עלינו זו מחויבות ש ל ו בטח בגלל שיש לו גם את הכח והאפשריות. אז אולי הגיע הזמן להפסיק להיות יפה נפש ועוד לחשוב שאתה מבין גדול, ההיסטוריה הוכיחה את עצמה ותמיד היו יפי נפש ותמיד הם רק העלו וחזקו את הטרור בעולם. מבחנתי לא לצאת למלחמה נגד סאדם ושליטים תומכי טרור זה כמו לא לעצור ולכלוא רוצחים כי זה בדיוק מה שהם . בתקווה שאולי יפול לך האסימון. בכל אופן אני בטוח שאתה אחלה בן אדם ובטוח שיש לך כוונות טובות כי אתה רוצה שלום כמו כולם רק בדרך של פנטזיות על ביטחון ושלום ומבלי להלחם ולהגן על עצמך מפני הרע ,גם בחיי היום יום אנחנו דואגים להגן ולשמור על עצמנו מהרע ,אז למה שניתן למיעוט לסכן ולהרוס את העולם שתאמת באמת יכול להיות דבר יפה ובטוח. אני חושב שבאיזה שהוא מקום זה קורה לכם מפחד מופנם,ותאמת זה דיי טבעי, אפשר להבין אותכם מי לא מפחד. אבל עוד דבר אסור לתת לפחד להשפיע עלינו . בכל אופן אני מאכל לך כל טוב

driftwoodstav

New member
עד כמה שאני שונאת להודות בזה...

אתה צודק הארי! אני לא מסכימה עם הרבה מהדעות שלך, אבל הקטע של המדיטציה באמת נכון. שאלתי היום את המורה שלי לפיסיקה והוא אמר לי שבאת יש כזאת תיאוריה ושעקרונית זה נכון, משהו שקשור לתורת הקוונטים ולזה שכל דבר משפיע על דברים, או משהו כזה... קיצר- צדקת! סתיו

hary_i

New member
אני שמח שבדקת

אני מאד שמח שבדקת את העניין עם מישהו שבאמת מבין בפיזיקה. אבל פיזיקה קוונטית היא רק ההסבר התיאורטי של איך הטכניקה עובדת והאמת גם מעט פיזיקאים באמת אבל באמת מבינים את זה. אני לא מתיימר להבין איך זה בדיוק עובד. אבל עם למעלה מחמישים מחקרים מדעיים אמיתיים, באמת קשה לי להתווכח. האמת האדם שהכי דוחף את הטכניקה הזו בארה"ב הוא פרופסור ג'ון הייגלין שהוא פיזיקאי קוונטי במקור, כיום הוא עוסק אך ורק בזה. הוא אחד האנשים שמבינים את זה גם מעשית וגם תיאורטית.

למעלה