Have a nice jokes

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
Have a nice jokes

יוסי: "אני מתחיל לחשוד שעורך הדין שלי יותר מידי תאב בצע." יוני: "למה אתה חושב כך?" יוסי: "תשמע לדוגמא שורה מהחשבון שקיבלתי: 'התעוררות בלילה וחשיבה על המקרה שלך - 100 ש"ח. שאלה: מדוע נשים קוברות את בעליהן 5 מטרים מתחת לאדמה? תשובה: כי עמוק, עמוק בפנים, הם בחורים טובים.
) שאלה: איך קוראים לסרסור גרוזיני? תשובה: בואי שבילי.
) שאלה: למה פולניה שמה כיסוי עינים כשהיא מקיימת יחסי מין? תשובה: משום שהיא לא יכולה לסבול שמישהו נהנה חוץ ממנה.
) ערס מגיע עם נערת ליווי למסעדה. הוא מזמין לעצמו מנה ראשונה, שניה ושלישית ומזהיר את המלצר שיזדרז עם האוכל. שואל המלצר: "ומה מזמינה הגברת?" הערס: "שום דבר! הרופאים אסרו עלי לישון על בטן מלאה."
)
) זוג מגיע לרופא ומתלונן: "דוקטור, יש לנו תריסר ילדים, מה לעשות?" אומר להם הרופא: "תעשו מקלחת." שואל הזוג: "לפני או אחרי?" משיב הרופא: "במקום..."
)
) כורדי וכלבו הולכים לטיול ועולים בטעות על פסי רכבת. לפתע מגיעה רכבת ודורסת את הכלב. הכורדי חוזר הביתה מדוכדך. אשתו אומרת: "לא נורא, אכין לך כוס תה עם לימון." היא מרתיחה מים בקומקום והקומקום צופר. הכורדי לוקח אלת בייסבול ומנפץ את הקומקום לרסיסים. אשתו אומרת: "מה אתה עושה?" הכורדי משיב לה: "את אלה צריך להרוג כשהם קטנים."
)
) מורה למתמטיקה בן 70 נסע לכנס בפלורידה ולאחר שהות של שבוע כותב מכתב לאישתו: "אני פה עם בחורה בת 18. אני עוזב אותך לתמיד." אשתו מתקשרת ואומרת לו: "שמע, אני פה עם בחור בן 18 ותזכור: שמונה עשרה נכנס בשבעים יותר מאשר שבעים בשמונה עשרה."
)
) בעל פולני שואל את אשתו: "תבכי בהלוויה שלי?" עונה הפולניה: "בטח, אתה הרי יודע שאני בוכה מכל שטות."
)

r66

New member
../images/Emo13.gif)../images/Emo13.gif)../images/Emo13.gif)../images/Emo13.gif)

) כורדי מסמן קו הפרדה בכביש מסדום לאילת. ביום הראשון הוא מסמן 10 ק"מ. ביום השני הוא מסמן 3 ק"מ וביום השלישי הוא מסמן רק 3 ס"מ. ניגש אליו מנהל העבודה בעצבים ואומר לו: "מה קורה איתך?" אז הכורדי משיב: "קשה לי לחזור כל יום לקופסת-הצבע."
)
) איש אחד מגיע לעורך דין יקר. "מה התעריף שלך?", הוא שואל את העורך דין. עונה לו העורך דין: "שלוש שאלות בחמש מאות דולר." שואל האיש: "זה לא יקר מדי?" עונה העורך דין: "לא יקר, ומהי השאלה השלישית?"
)
) כורדי מגיע לדוקטור ואומר לו: "דוקטור, בכל פעם שאני שותה תה נכנס לי משהו לעין." הדוקטור עונה: "תנסה להוציא קודם את הכפית."
)
) שאלה: איך קובעים מה יהיה השם של ילד סיני שנולד? תשובה: זורקים סיר במדרגות...
)
) שאלה: איך קובעים מה יהיה השם של ילד סיני שנולד? תשובה: זורקים סיר במדרגות...
)
) שאלה: מה הקשר בין גניקולוג קצר רואי ובולדוג? תשובה: אף רטוב.
)
) זקן נכנס לרופא ומבקש ויאגרה. שואל הרופא: "אתה עדיין מקיים יחסי מין?" עונה הזקן: "זה לא בשביל סקס... נמאס לי פשוט להשתין על הרגליים..."
)
) שאלה: מדוע בלונדינית מתיישבת בספסל האחורי באוטובוס? תשובה: כדי שלא ידברו עליה מאחורי הגב.
)
) "מר כהן, עיינתי בתיק שלך בעיון רב", אומר השופט למר כהן, "והחלטתי לתת לאשתך סך של 2,000 ¤ לחודש". "זה מאוד הוגן מצדך, כבודו" עונה מר כהן, "מדי פעם אני אנסה לשלוח לה גם כמה שקלים נוספים בעצמי".
)
) איש אחד מגיע הביתה ורואה את אשתו אורזת מזוודה. כשהוא שואל אותה לפשר מעשיה היא עונה: "אני נוסעת ללאס ווגאס, שמעתי שנשים מקבלות שם 1,000 $ עבור מה שאני עושה איתך בחינם". כששומע זאת הגבר מתחיל גם הוא לארוז. שואלת האישה המומה: "ברוך, מה אתה עושה"? עונה ברוך : "אני נוסע איתך ללאס ווגאס. אני רוצה לראות איך תסתדרי עם 2,000 $ בשנה."
)
) שאלה: מדוע לגברים יש חור בקצה איבר מינם? תשובה: כדי שהחמצן יגיע למוח שלהם.
)

למעלה