Have a nice jokes
יוסי: "אני מתחיל לחשוד שעורך הדין שלי יותר מידי תאב בצע." יוני: "למה אתה חושב כך?" יוסי: "תשמע לדוגמא שורה מהחשבון שקיבלתי: 'התעוררות בלילה וחשיבה על המקרה שלך - 100 ש"ח. שאלה: מדוע נשים קוברות את בעליהן 5 מטרים מתחת לאדמה? תשובה: כי עמוק, עמוק בפנים, הם בחורים טובים.
) שאלה: איך קוראים לסרסור גרוזיני? תשובה: בואי שבילי.
) שאלה: למה פולניה שמה כיסוי עינים כשהיא מקיימת יחסי מין? תשובה: משום שהיא לא יכולה לסבול שמישהו נהנה חוץ ממנה.
) ערס מגיע עם נערת ליווי למסעדה. הוא מזמין לעצמו מנה ראשונה, שניה ושלישית ומזהיר את המלצר שיזדרז עם האוכל. שואל המלצר: "ומה מזמינה הגברת?" הערס: "שום דבר! הרופאים אסרו עלי לישון על בטן מלאה."
)
) זוג מגיע לרופא ומתלונן: "דוקטור, יש לנו תריסר ילדים, מה לעשות?" אומר להם הרופא: "תעשו מקלחת." שואל הזוג: "לפני או אחרי?" משיב הרופא: "במקום..."
)
) כורדי וכלבו הולכים לטיול ועולים בטעות על פסי רכבת. לפתע מגיעה רכבת ודורסת את הכלב. הכורדי חוזר הביתה מדוכדך. אשתו אומרת: "לא נורא, אכין לך כוס תה עם לימון." היא מרתיחה מים בקומקום והקומקום צופר. הכורדי לוקח אלת בייסבול ומנפץ את הקומקום לרסיסים. אשתו אומרת: "מה אתה עושה?" הכורדי משיב לה: "את אלה צריך להרוג כשהם קטנים."
)
) מורה למתמטיקה בן 70 נסע לכנס בפלורידה ולאחר שהות של שבוע כותב מכתב לאישתו: "אני פה עם בחורה בת 18. אני עוזב אותך לתמיד." אשתו מתקשרת ואומרת לו: "שמע, אני פה עם בחור בן 18 ותזכור: שמונה עשרה נכנס בשבעים יותר מאשר שבעים בשמונה עשרה."
)
) בעל פולני שואל את אשתו: "תבכי בהלוויה שלי?" עונה הפולניה: "בטח, אתה הרי יודע שאני בוכה מכל שטות."
)
יוסי: "אני מתחיל לחשוד שעורך הדין שלי יותר מידי תאב בצע." יוני: "למה אתה חושב כך?" יוסי: "תשמע לדוגמא שורה מהחשבון שקיבלתי: 'התעוררות בלילה וחשיבה על המקרה שלך - 100 ש"ח. שאלה: מדוע נשים קוברות את בעליהן 5 מטרים מתחת לאדמה? תשובה: כי עמוק, עמוק בפנים, הם בחורים טובים.