havrim ani po

love israel

New member
havrim ani po

zot ani limor lekol amacirim oti sama.. raziti rak lomar seani kvar besvayiz veamakom mamem lalala¦¦ ani esmah lekabel mikol havrotai odaha baporum maher vezohi aderec ayehida.. aten yecolot lictov beivrit rak ani lo yecola velecu tidhu ma od giliti po.. seleumat aarez selanu amakom aze anak yes po felefaxim zivoniyim atavot gdolot vearbe kavod vekulam po niteraliyim veod yes li ma legalot.. velecu tidhu sepo lo samhu al viva.. (shelly betah ayita smeha liyot po)hh az havrot.. ani esmah lismoha mimcen.. vetizceru seani ohevet otcen limor das lekulam babet sefer

מוריייייייייייייייייייייייי

אני הראשונה שעונה, יש!
איזה כייפ לך!!! וסבבה שאת כותבת לנו בפורום! איזה יופי שכולם נחמדים ונייטראלים, זה בטח הרגשה טובה, נינוחה כזאתי..
מה הפרש השעות בין שוויצ לאיזראל? מתי את עושה סקי? שלחי עוד הודעות וספרי חוויות!:) אוהבת אותך גם! לארקי

love israel

New member
aaaa...

leshelatec efres asahot hu rak saha lifne ezlenu asha 9 vahezi kesezlecem 10 vahezi lo big dil ani osa ski bekarov ani mekava!!! love

shandi

New member
לימוררררררררררררררררררררררררררררררר

יא מניאקית אחת!!! עכשיו אני הולכת להשתעמם בלעדייך בשיעורים המשעממים אצל לימור.. יאיר ואורנה.. מי תגיד לי שליטל דפוקה, ושאור מטומטם לאללה? ושהוא יותר מעניין מהמורה.....?! פאק יו.. טוב נו, תחסרי לי בביצפר רק ליומיים אבל גם זה משהו...
יאללה, תעשי חיים בשוויץ הקרה.... אה!!!!! מה הטמפרטורה שם? פחות מרוסיה או יותר גרוע?! כמה שכבות בגדים יש לך?
חח את רואה, יש הרבה שאלות... אבל העיקר, תעשי חיים ותכייפי... תשתי שוקו חם בסטייל, עם בחור חמוד, בחליפה סקסית כמה שאפשר במזג אוויר כזה..
יאללה חמודה.... נתראה!

love israel

New member
aaaaaa

amezeg avir kan hu mitahat le0 velefhamim 1 karrrrr po ze batuah ec avart et ayomahim aahronim babet sefer?? aya misamem?? vec aya amivhan beyeda am?? titfalehi aval ani hosevet al limudim gam po...:) hh kore.. scvot abgadim seyes li em ben 4 le5 veod mehil..:) neye bekeser love

מו´ציייייייייייייייייייייי

היי מ´קורה?? לא ידעתי שאת יכולה חלכתוב לנו פה במחשב..!! מ´קורה?? איך השוייץ?! נהנהית!? יש שלג...?? ואוו מדהים שאת יכולה לכתוב לנו פה..:)) ש/לחי הודעה..אוהבת או´צי

black_magic

New member
מוחחחחחחחחחחחח!!!!

איזה כבוד לפורום שלי שמישו בחו"ל יכול לכתוב פה!!
את רצינית?!?!?!?!? לא שמעו שם על ויוה??? איזו ארץ שווה!! בטח שהייתי רוצה להיות שם, זה בטח כייפי לא לשמוע כלום על "אני בטי המכוערת", "לגעת באושר" ושאר התוכניות הזבלות של וויוה!!! חחחחח, צדקו כשאמרו ששויץ מדינה נייטראלית..
בטח נורא יפה שם עם כל השלג והאווירה של חג המולד.. אני רוצה לשמוע ממך כל יום ולקרוא מה את עושה שם בשוויץ!! שמרי על הקשר!!! אוהבת מאד מאד מאד
פינקי ד"א, מאיפה האינטרנט??

LordNor

New member
לימור, מקווה שאת נהנית שם....

מקווה שגם ירשו לך לנסוע לאלפים לעשות סקי.... (כמו שחלמת...)

למעלה