Hawdee everyone!

כרמל 1

New member
Hawdee everyone!

Im now in Canada, so i wont be able to write in hebrew.. But first off all i really like puzzles and i love more than all the Wrebbit's Puzz3D's puzzles! So is there anyone who has some puzz3d's puzzles? Unfourtenatly they arent beeing selled anymore in israel, but here in canada they were invented - which means there must be planty!
Cheers.

Puzzluna

New member
ברוך הבא ../images/Emo65.gif

לצערנו כמעט ואין בארץ פאזלים תלת מימד. אתה יכול לראות בגלריה דוגמאות של תלת מימד מאתרים בעולם.

נדמה לך

או ששניכם לא יודעים לקרוא. הייתה תקופה שבארץ היו פאזלים בתלת מימד שעליהם הוא מדבר, לפני כמה שנים, ואלו הפאזלים המצויינים שעשיתי ונהניתי לעשות. כתבתי עליהם כאן, ולפי החיפושים שלי באינטרנט אלו הwrebit puzz3d. כמו שחשדתי הם לא מיובאים לישראל, כמו ששאלתי בהודעה למה אי אפשר למצוא אותם, ובמקומם יש עכשיו את הפאזלים מעוטי החלקים. משהו שלא כתבתי שם זה שלמרות שהפאזלים הללו יפים יותר ויש בהם אתגר נוסף, ולא כל מי שיכול לעשות פאזלים רגילים יכול גם אותם, הרי שבארץ גם את התלת מימד הקשה ביותר שהגיע הספיק יום אחד לעשות, ולכן משך ההנאה מהם קצר, מה גם שהם עולים יותר, ולכן היה צריך לחשוב פעמיים כשמחליטים אם לקנות כזה או רגיל. כמו שציין הגולש מקנדה כבר אין את הפאזלים האלו בחנויות, וחבל.

כרמל 1

New member
Its indeed Wrebbit's Puzz3D ../images/Emo13.gif

I would have bought ALOT this trip but unfourtenatly my house is pretty full... But i bought the CN tower (761 pieces)! I have at home: New York, New York (3000+) and 2/3 of Eiffel Tower (700+) and 1/13 of that famous building in mosqva and another 300+ and alot of small ones, i REALLY love it, its so cool heh.... I always dreamd having the Taj Mahal's model, i think its 1024 approximately... Well thats all

לי יש

פאזל תלת מימד של מגדל אייפל, אבל הוא לא משהו, לא נהנתי להרכיב אותו, והוא לא היה ממש יציב, עכשיו הוא מפוזר בכל הבית.

גם לי יש

לי יש את הביג-בן שאם אני זוכרת נכון הוא בערך 800 חלקים, ואת הטאג מהל חבר של אחי הביא לי כי הוא התייאש מלהרכיב אותו אז בניתי לו ואח"כ הוא כבר לא רצה אותו אז הוא גם חזר לקופסה. וגם יש לי טירה מגרמניה שהביאו לי משם, ששם יש גם חלקים עגולים עם דבק, ולכן אחרי שבניתי לא יכולתי לפרק ולכן היא עדיין נמצאת על אחד הארונות הנמוכים בבית תופסת אבק .... פשוט אחרי שבניתי אותם הם עיצבנו אותי כי הם תפסו הרבה אבק והייה דיי קשה לנקות אותם כל הזמן , ולא הייה אפשרי למסגר אותם
) בכל מקרה עכשיו הם עמוק בארון. עדי

למעלה