HBO ביטלה את הסדרה "ג'ון מסינסינטי"

gadgad0

New member
HBO ביטלה את הסדרה "ג'ון מסינסינטי"

ואם זכרוני אינו מטעה אותי, אסף שפך בזמנו באיזשהוא מקום צרור גידופים על הסדרה.

gadgad0

New member
אנג'ליקה יוסטון מצטרפת לקאסט של "מדיום"

יוסטון, זוכת אוסקר על "הכבוד של פריצי" (ומועמדת עוד פעמיים), חמש פעמים מועמדת לאמי, זוכת גלובוס זהב אחד (ומועמדת עוד שש פעמים), בתו של במאי הקולנוע המהולל ג'ון יוסטון ו-16 שנים אהובתו של ג'ק ניקולסון, מגיעה לשישה פרקים לעונה הקרובה של הסדרה "מדיום".

gilriv

New member
גד

אבל מה יהיה אם הוט אקסטרה -שנדמה לי שכבר רכשו אותה ?שהיא היה לה כמה פרקים לא

gadgad0

New member
זה מצטרף לנטיה של הוט לקנות סדרות שבוטלו ../images/Emo8.gif

assafTV

New member
לא שפכתי עליה צרור גידופים

ולו רק מפאת העובדה שלא צפיתי בה. הביקורות בחו"ל ברובן היו פושרות ומטה והעובדה ש-HBO לא מיהרה לשלוח עותקים לצפייה לביקורות ושאר דברים היא המקבילה הטלוויזיונית לאי-הקרנות מוקדמות של סרטים למבקרים: המוצר מחורבן אז נוציא אותו בלי שיתריעו שהוא כזה. היו כאלו שחיבבו אבל גם מעט הביקורות החיביות היו בגדר "אהמ.. לא ממש הבנתי מה רצו ממני, לא מבין מה קורה פה אבל.. זה דייוויד מילץ' והוא שם נחשב אז אני לא אקטול לגמרי". יכול להיות שזה באמת רעיון טוב עם ביצוע פושר אבל קונספט מעניין הוא לא סדרה מעניינת וכנבראה שג'ון היה צריך להישאר בגדר קונספט ותו לא.

gadgad0

New member
התבלבלתי בינך לבין מאתיו גילברט ../images/Emo8.gif

מבקר הטלויזיה של ה"בוסטון גלוב", שכתב על הסדרה את הביקורת היפה הזאת: Watching HBO's surfing drama "John From Cincinnati" is like sitting through a bad play at a tiny experimental theater.... In short, if Gary Busey were a TV series, he would be "John From Cincinnati."

למעלה