hcXhc

DeadalusX

New member
dudes

thats the most amazing graffiti iv seen yet from the haifa crewz, and from the country maybe werd good job everybody greeting from shanghai!

SoulFR

New member
חחחח אחי טוב שלא נסחפת!! D:

אולי ממש טוב בחיפה... אבל בטח ובטח שלא בארץ! יש כל כך הרבה תותחים בארץ... לדוגמא זה שהיה במוטומיוזיק ועוד כמה ריידרים שהיו איתו. ויש לי קרו אחד בעיר שלי שהם באו מרוסיה עם הגאנג שלהם ועשו פיס אחד מדהים [ויחיד... :p ] לא חסר אחי... אז לא סתם לומר :]]]

o i

New member
soulתן כבוד אתה נימצא בפאקין ישראל כבר ניכנס

ועושה פוזות תן את הראספקט שמגיע לאומנית וותיקים ומתחילים ואל תדבר כל כך הרבה-תעשה!!!!

SoulFR

New member
אחי למה זלזול?!

אני לא אמרתי ואפילו לא רמזתי שהעבודה לא מוצלחת... להיפך! לדעתי זו עבודה מדהימה אחי!! :) כמו ששלחתי מכתב במכתב לכותב הפיס, הוא אומר לי משו ואז רשמתי את זה : "אחי חס וחלילה! אני הבנדם האחרון שיזלזל גבר!! הבחור אמר שזו העבודה הכי טובה בארץ, אז מותר לי להבע את דעתי שזו לא העבודה הכי טובה לדעתי גבר... לדעתי העבודה מדהימה ומממש ממש יפה אחי :] אל תחשוב שאני כהז... אני לא! :]" אז תבינו.... יש לי קצת בעיות ניסוח אולי.. אבל סכה"כ עניתי לבחור הזה שהיה מעלי :) מותר לי להביע דעה :p

o i

New member
אם יש לך בעיות ניסוח אז תשתוק אלא אם כן

אתה רוצה לקבל מכות מבחורה!

SoulFR

New member
מה קרה?

מרגיש גאנגסטר? תאמין לי שאני האחרון שירד לרמה שלך. הכרתי מספיק ילדים כמוך שנפלו. יום טוב.

o i

New member
ניסחת את עצמך יפה דווקה

כל מה שאני אומרת זה שתפסיק לכתוב הרבה ופשוט תעשה אתה נותן יותר מידי ביקורת על מקום שאתה בכלל לא גר בו אני אשמח ליראות עבודות שלך לשם שיונוי יאללה בלאגן לולה

VonDude

New member
אחי זה פשוט מטורףף!!

הפרודו הכי מטורף שראיתי בארץ

Swanskee

New member
אחלה פרודו..

ממש.. אין מילים אהבתי במיוחד את klone ו- sync

Make

New member
big ups , was fun painting with you guys

now its your turn to come over to tel-aviv