heading למיטה זוגית, איך מורידים ?

עטרה ב ט

New member
heading למיטה זוגית, איך מורידים ?

יש כזה קרש עץ שמחובר לקיר ושפעם היו מחוברות אליו גם ארוניות. איפה שהארוניות היו מחוברות יש גם מסמרים וברגים שבולטים החוצה בצידם המשונן. איך מורידים אותם ? בהנחה שאני מורידה את כל הקומפלקס, איך ייראה הקיר מתחת ? בהנחה שאני לא מורידה, ואיכשהו מייפה אותו, איך אני מורידה את המסמרים? ושאלה אחרונה, במגירות של הארונית יש תחתית לבד. יש אפשרות לנקות את זה? לצפות את זה? מה עדיף?

amonit

New member
עטרה,

קחי מברג-מברגה לידך אבל הניחי אותם רגע בצד. עכשו התבונני טוב במיטה ובחיבורים- איזה בורג מחזיק מה? מה יקרה אם תפרקי בורג מסויים? השניה הזו למחשבה מבלי להחזיק מברג ביד תתן לך את כל התשובות. איך יראה הקיר שמאחורי המיטה? רק הדימיון יוכל לתת לך את התשובות, התכונני לגרוע- אולי תאלצי לסתום חורים ולצבוע- זה הזמן להיות יצירתיים ולתכנן מחדש את הגוונים בחדר השינה.... את הלבד אם את לא אוהבת אפשר לקלף , אם בלתי אפשרי- תחשבי מה אפשר לעשות במקום? להחליף את תחתית המגרה? לשים עוד שכבה של לבד חדש עם נעצים? בקשר למסמרים בולטים- כנראה שהיה מחובר עוד חלק שאיננו כבר יש שתי אפשרויות: להגיע למקום החיבור ולשלוף עם צבת או לקחת קשתית של צורפות עם משורית 0 או 1 ופשוט להצמיד ולנסר את "הקוצים"......... מקווה שעזרתי.

עטרה ב ט

New member
כל כך הרבה עבודה כל כך הרבה כסף

למשל, ארונות אמבטיה, איזה אלתורים אפשר לעשות? או כזה מעמד לטוש שאפשר יהיה לתלות אותו באמבטיה? וארון ישן ומגעיל, יש דרך לחדש? ארון מלמין ומה עושים נגד חתולים ? וילון מחצלת יספיק? ואיפה מוצאים אותו בזול?

imashel

New member
חידוש ארון...

ארון אפשר לחדש בקלות. מאחר ומדובר במלמין הרי שאין טעם לשייף - בלאו הכי לא תמצאי דבר מתחת... אז מנקים, צובעים בצבע יסוד (פריימר) ועכשיו אפשר לצבוע בכל צבע לעץ על בסיס מים. פשוט. קל ויוצא יפה. ככה שיפצתי ארונות מטבח - אפילו הוספתי ציורי פרחים משבלונה. אני אוהבת את הצבעים של "פיינט מג´יק" - נהדרים - אבל יש צבעים רבים בשוק. לא הבנתי את השאלה על החתולים - את יכולה להסביר? אם יש לך שאלות לגבי הצביעה - את מוזמנת לשלוח לי מסר.

למעלה