hear hear - מפגש!

hear hear - מפגש!

מפגש פורום אצלי בבית בירושלים ביום חמישי, ה-16/3, החל מ-19 בערך. לאלה מאיתנו שנוהגים להגיע באיחור אופנתי של 3 שעות ומעלה (בהם אני לפעמים) - נא להימנע מכך הפעם, כי מדובר בדירה עם שותפים, והכנתי אותם מראש למפגש שייארך מקסימום עד 1-2 בלילה. כנ"ל שכנים. קחו בחשבון. לכתובת המדויקת, אפשר להתקשר אלי או לאחרים שמכירים אותי, לשלוח מייל, הודעה או יונת דואר. יבורכו כל מי שיביאו נשנושים, אוכלים, שתיה, אלכוהול או סתם מה שבא לכם. ובעיקר - את קולכם הערב, כלי נגינה וכישורי נגינה תואמים. קופה.

trilliane

Well-known member
מנהל
אני לא אוכל להגיע ../images/Emo10.gif

בדיוק היום ישבתי על המערכת, יש לי קורס חובה (עם נוכחות חובה) שמסתיים בימי חמישי ב-18:00 ואם המפגש מסתיים מוקדם זה אומר שעד שאני אגיע מחיפה לירושלים אני כבר אצטרך לחזור....

trilliane

Well-known member
מנהל
כן, אבל זו כבר טרחה גדולה מדי...

להגיע מחיפה לירושלים בתחבורה ציבורית זה דיי סיוט, וזה לא ייקח פחות מ-3 שעות, במקרה הטוב... (הכוונה כמובן לא רק לעיר עצמה אלא לכתובת הרלוונטית). תהנו בלעדי

רוֹנָה

New member
../images/Emo45.gif מתאים לי ../images/Emo45.gif

גם לי יש ביום חמישי שיעור שנגמר בשש אבל אני יותר מאשמח להבריז ממנו, וזו סיבה מצויינת לעשות זאת...

PianoGirl20

New member
מבחינת התאריך והשעה

נראה לי שזה בסדר גם בשבילי, אבל מבחינת להגיע לירושלים זה קצת בעייתי... אז אלא אם כן אני אמצא לעצמי מישהו להגיע איתו, אני מניחה שאני פשוט אתפוס טרמפ עם אחד מהחברים כאן. (אז כך שמי שבא מהמרכז מוזמן לשלוח לי מסר)..

למעלה