hear is where the story ends

Kingomri

New member
hear is where the story ends

אתה מכיר מישהו. הוא עושה לך עיניים. אתה יודע עליו, הוא יודע עליך. יש קליק. החברים המשותפים מתלחששים איתך שהוא אמר "יא, איזה מיוחד הוא" עליך. אתה נותן לו את מספר הטלפון שלך. הוא שולח לך אי מייל מקסים בשתיים בלילה באותו היום שבו נפגשתם. אתה נמס. כמה ימים, אתה לא שומע ממנו, אבל חושב עליו כל הזמן. אתם אמורים להיפגש במסיבה של כולם, והופס, הוא לא מגיע. אתה משתכר ועושה שטויות, בטוח כולם יספרו לו למחרת. שבת בערב, שבוע עבר ואתם נפגשים שוב. אין הרבה סמול טוק, אבל אתה שנון מתמיד. הוא אומר לך לילה טוב ונותן לך נשיקה על הלחי. אתה קופא. מה עושים עכשיו, למה לא עשיתי שום צעד משמעותי... פגישה שלישית, עוד שבוע חלף. הוא נוגע בך ללא הרף, לוקח את היד שלך ומניח על הכתף שלו, מתחכך בך ב"ספונטניות" מול חלון ראווה יפה, הוא מתנדב להסיע אותך הביתה, וכל הדרך (שעתיים וחצי במיאטה צפופה) מישהו אחר מחרמן אותו. הוא יכל להפסיק את זה. הוא לא אמר מילה. אתם נשארים רק שלושתכם, ואתה אומר לבחור השני "הייתי נותן הכל בשביל להיות עכשיו במקומך" והוא שואל "לעשות את זה?" "ברור, אני רוצה שתהיו מאושרים". יוצא מהרכב ופורץ בבכי. זה לא עובר יש לו חבר אחר כעבור יומיים, אתה רואה ומקנא. הם נפרדים "יש לי עדיין סיכוי?" אתה שואל אותו באינטרנט התשובה צפויה מראש. אכזבה. ועדיין, אתה חולם שיום אחד הוא יבוא במיאטה הקטנה שלו וייקח אותך לראות את השקיעה בים, ירד על ברכיו וישלוף טבעת. או לפחות שיזמין אותך לסרט וקפה. עצוב

MARMELAD

New member
בגלל זה אתה מלך ../images/Emo13.gif

איזה תיאור מצמרר בדיוקו...כמה מוכר, כמה מבעס. עם כל המסיכות של השנינויות שלנו, עם כל הדאווין של "שום דבר לא מפריע לי".. בסה"כ מה אנחנו רוצים? מישהו להתכרבל איתו בלילה? נשיקה בעורף? שהוא יישב איתך על ספסל בגינה ותדברו שטויות? אני חושב שכל הרווקים מבינינו מכירים את ההרגשה שלך. מאוד. ואני בטוח, לגמרי, שאתה תמצא מישהו שיאהב אותך כמו שאתה אוהב אותו. ושיהיה לך טוב. כי ככה זה בחיים. בסוף יהיה טוב. חייב להיות. אז אם זה עוזר במשהו... חיבוק.. והרבה אהבה.. המון.

DJNYC

New member
אפשר להעיר משהו?

עומרי, אני חושב שאתה קופץ קצת מהר מדי. נראה כי כבר בפגישה השלישית התאהבת, לא שיש זמן לאהבה, אבל במה ? במישהו שמתחכך בך ב"ספונטניות" אבל נותן למישהו אחר לחרמן אותו? ככה אתה מרגיש "מיוחד"? אל תוותר על עצמך כל כך מהר עומרי, ואל תרוץ להתחתן עם מישהו שלא רואה אותך וגורם לך להרגיש מיוחד. תאהב את עצמך. דניאל.

למעלה