Hear Me Hear ME

Maladict

New member
Hear Me Hear ME

חזרתי לי אז שמישהו יעדכן אותי בכל אשר פיספסתי.

ויימס

New member
!Hail DviRincewind

למה שלא תסתכלו ותראו מה חדש בעצמכם, עצלנים? לדביר גם מספיק רק להסתכל בתחתית העמוד (הסברתי גם למה אתה נראה כמו 90 אחוז מהחיילים!
).

Maladict

New member
והנה כמה דברים שצריך לדעת על צה"ל

1. צה"ל - צרות הבאתי לעצמי 2.תותחנים - בתחכום ובעוצמה - הבאנו אותך בתחכום נדפוק אותך בעוצמה. 3. נ.מ - אם אני לא טס גם אף אחד אחר לא 4. חייל חימוש - עדיף להיות שערה במנוש מחייל בחייל חימוש. 5. יום יבוא השמש תשקע והמג"ד יתפחלץ בלשכה (זה שלי כל מי שמשתמש בזה חייב לשלם לי תמלוגים) 6. שריון - האדם בטנק יתלקח. 7. הפז"מניק תמיד צודק. 8.הגדלת ראש לגרוזינים בלבד! ז9. קצינים - איאפשר איתם ורצוי לזרוק אותם לים. 10. ותוספת קטנה של טרי. אנא צייתו לפקודות לפי הוראות ויימס בנייט ואטץ'. זה בערך מה שלמדתי בשורתי הצבאי כל מי שרוצה הדרכה נוספת מוזמנת לפנות אלי. חפש"נות בכל מהלך!!!

DviRincewind

New member
המממממם

קשה יש רק בלחם, כבד יש רק בפיתה, ואמור זה שם של דג. או משהו כזה. וגם שכחת את כל סיסמאות התקשוב!!! התקשוב לצה"ל של המחר התקשוב לצה"ל יעיל ותכליתי התקשוב להגברת יכולות צה"ל ומיצוי משאביו התקשוב- זרוע צה"ל לפיקוד ולשליטה וכל שאר שטיפות המוח... וחוץ מזה- אני יצאתי לעוד שבוע מעייף אך מספק (??) בבסיס... ביי לכולם!!!

DviRincewind

New member
וגם!!!

צדק זה שם של כוכב! נזכרתי בזה רק אתמול! וזה מציק לי שנה בערך! קשה יש רק בלחם, כבד יש רק בפיתה, צדק זה שם של כוכב ואמור זה שם של דג!

pini-pee

New member
לגבי שריון - האדם שבטנק יתלקח

the people united can never be ignited! - fred colon, AM night watch

ויימס

New member
...

!the people ignited can never be united שימו לב, דביר רק מופיע ומיד צומח לו שירשור בנושא צבא... ו.. אני חייבת (אני לא רוצה, אבל אני חייבת)!! ברוכים הבאים לקייטנה של בה"ד 11! שלישות זה איכות! (או שמא לא כל כך..?) ייעודי- תמיד מעליך! (שקמיסטים- תמיד מרביצים לקורסיסטים מעצבנים שחושבים את עצמם. ולא, הם לא יכולים לנסח את זה יותר טוב, הם שקמיסטים. יש בעיה עם זה?) מאבחנות פסיכופטיות. רכ"איות- כבוד! מש"י- כבוד! קורס קש"ג- כבוד! (המקוריות גוועת, ממש כמו הלחם העבש של חדר האוכל!)

Maladict

New member
היי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה זאת אומרת דביר?!?!?! אני התחלתי את השירשור הזה !!!!!! The Power Is Mine!!!! Mine I Tell Ya!!!!!!!!!!!!!! MUAHAHAHA מפקדה אגדה כולם דפ"רים מלידה! ולכל אלו שמחפשים דרגות בצה"ל.... מעלים אותכם מייד דרגה אחרי שאתם מתהפכים בנגמ"ש.

ויימס

New member
אתה אולי התחלת את השירשור פיזית,

אך דביר הוא זה שגרם להיווצרותו.

Athaclena

New member
טוב,אז גם אני אתרום כמה סלוגנים

צהוב זה טוב! בימני ישן - אל תישן ...אממ, זהו. לא זוכרת עוד סיסמאות. נראה לי שרוב הזמן סתם צעקנו קורס קס"א וזהו...

dino_din

New member
אוי, מעניין מה הייתה חיית הקורס

שלך... אנחנו היינו מחזור קנ"ב.. באופן לא מפתיע, המ"ממים (אופ, כמב "מ"מ) גידלו בחדר ארנב! ועוד משהו : עדיף להיות חמור בטבע מנגד בקבע!

Athaclena

New member
הנוסטלגיה....

היינו ג'ירפות, והאדומים היו כרישים. אחרינו היו סוסים ושוורים. עוד אח"כ היו סרטנים והמדריכים גידלו כמה באקווריום בחדר סגל, וקראו להם איכסה וג'יפה או משהו דומה... ושמעתי על 2 קורסים שהיו חתול ועכבר. והיו עוד כמה ממש מוזרים אבל אני לא זוכרת... אה, היה קורס איגואנות. קורס מפעיל גדול (סגול) אאל"ט

DviRincewind

New member
זה לא נכון...

טוב, אולי זה כן נכון
השבוע אני צריך לסגור שישי וגם לחזור מקוצרת אז לקחתי אפטר במחאה!!!

למעלה