cheburasha
New member
Heard it Through the Grapevine - דיון מסכם
לא יצא לנו לעשות שרשורי צפייה משותפת למרות שכמה מחברי הפורום רואים אותה. אז לפחות נחפור קצת על הדרמה בכללי
סיימתי לראות את הפרקים האחרונים ולפני שהתחלתי משהו חדש והרושם עדיין חזק רוצה לחלוק כמה מחשבות ורשמים:
זהו בינתיים, אשמח לשמוע מה אתם חושבים על הסדרה, מה אהבתם במיוחד ומה לא (אם יש בכלל דבר כזה...)
לא יצא לנו לעשות שרשורי צפייה משותפת למרות שכמה מחברי הפורום רואים אותה. אז לפחות נחפור קצת על הדרמה בכללי
סיימתי לראות את הפרקים האחרונים ולפני שהתחלתי משהו חדש והרושם עדיין חזק רוצה לחלוק כמה מחשבות ורשמים:
- קודם הדרמה מדהימה! לא ראיתי דברים כאלה. מהפרק הראשון ועד האחרון זה מוזר, זה חדש, זה מעניין, זה מצחיק ומרגש בבת אחת. ציון 10 בלי שום ספק.
- אהבתי את הסוף. לפני שראיתי את הפרק האחרון ניסיתי לחשוב במה זה יכול להגמר אבל הם הפתיעו אותי עם כל הקטע הזה של המורה עם הכסף שלו. אהבתי איך הם הציגו את הניגוד הזה. מצד אחד לאורך כל הסדרה ההורים של אין סאנג ניסו לדחוף כסף לכולם אבל עשו את זה ממניעים מגעילים ובצורה משפילה. וכשהכסף בא מהמורה וזה בא באהבה ומכל הלב פתאום רואים איך זה עובד, איך עוזר לכולם ואיך זה מאחד את כולם. בכלל אהבתי איך לאט לאט לקראת סוף הדרמה הם התפצלו לגמרי לשני מחנות. ואיך כולם עזבו את אבא עורך הדין ,גם העובדים, גם המשרתים ואפילו אישתו. וכל האלה שלא הצטרפו ל"מחנה" נשארו כל אחד בודד.
- עוד ניגוד שהראו יפה זה בין שני הבתים. איך הבית הגדול והיוקרתי תמיד חשוך וריק וכמה שהבית השני הוא פיצי אבל כולם מצאו בו מקום ואיזו שמחה היתה שם במיוחד בפרקים האחרונים. מעניין שבסוף צץ גם הבית השלישי. היה כאן מקודם דיון על זה שהם מראים כל הזמן ניגודים, או עשיר צ'בול או עני תפרן גמור אז נראה לי הבית השלישי הראה את אמצע הזהב. צנוע מצד אחד אבל סביר לחלוטין. כל זוג קיבל קומה והפרדה מסויימת אבל מצד שני יש חיבור ביניהם בעיסוקים וברגשות כמובן.
- מאד אהבתי את הזוג המשני - האחות של בום ועורך הדין הצעיר שהוא חתיך רציני בפני עצמו (שם השחקן Kim Kwon, אשים לב לעבודות שלו, מקווה שיהיה משהו מעניין) וגם מאד אהבתי את הדמות שלו בסדרה. ישר ודיי שם פס על כולם, לא מתבייש וקל מאד בתקשורת. אהבתי איך הוא היה בקשר ידידות עם זאת שהיתה מאוהבת באין סאנג ואחר כך הקשר עם אחות של בום. הכל זורם אצלו בקלות שאפשר לקנא לה.
- עוד דמות שאהבתי בסדרה זו האמא של בום. מבינה ותומכת. כל אמא צריכה להיות כזאת. כמה שאחרים שינו דעה כל הזמן, ככה היא נשארה תומכת ומאמינה בבת שלה מהתחלה ועד הסוף.
- קרע אותי מצחוק הקטע שאבא של אין סאנג היה דופק את עצמו בראש כדי שיגדל לו השיער. בשלב מסויים כבר ידעתי שהוא יעשה את זה רגע לפני. חבל שהפסיק לעשות זאת
- תהליך מעניין עברו הזוג הצעיר. באמצע הסדרה אין סאנג התחיל להנהג כמו אבא של בום. הקטע עם צלחת האורז שהוא התחיל לנער אותה בשולחן, הרג אותי לגמרי
מצד שני בום התחילה להתנהג כמו ליידי סנובית קטנה אבל שניהם קיבלו סוג של זבנג בפרצוף, כשההורים נפנפו לאין סונג בפרצוף עם הירושה וזרקו את בום מהבית.
- דבר אחרון - ראיתי במיי דרמה ליסט תהיות לגבי עונה שניה. גם אני לא הייתי מתנגדת לעונה שניה. חושבת שיש לזה פוטנציאל בהחלט.
זהו בינתיים, אשמח לשמוע מה אתם חושבים על הסדרה, מה אהבתם במיוחד ומה לא (אם יש בכלל דבר כזה...)