HEARSAY לומדת מחשב לטיפול

שלמה.ל

New member
HEARSAY לומדת מחשב לטיפול

ברצוני לידע אותכם המטפלים וכמו כן את ההורים לילדי החינוך המיוחד על קיומה של לומדת מחשב חדשנית שתעזור לכם ככלי טיפולי. הלומדה זכתה להכרה אקדמית ורפואית. משמשת את קלינאי התקשורת , מרפאים בעיסוק ,מטפלים בחינוך המיוחד. בקרו באתר הכית של הלומדה www.hearsay.co.il

Diana M

New member
לומדה

ביקרתי באתר שלמה, ואכן התרשמתי מהלומדה שבניתם. הייתי שמחה לשמוע יותר לגבי קהל היעד, אתם מדברים בעיקר על פגועי ראש. השאלה האם הלומדה מתאימה לאוכלוסיות נוספות שאינן שייכות לקטגוריה צרה זאת. אשמח לשמוע על כך.

שלמה.ל

New member
לדיאנה ולכולם שלום

הלומדה אכן תוכננה לצורך טיפול בפגועי ראש. אולם הפתעתנו הרבה היתה כשפנו אילנו ממגזרים שונים שאינם פגועי ראש ואמרו שהלומדה מתאימה לצורכיהן . אני רוצה לומר שהלומדה הינה כלי עבודה טיפולי כחומר ביד היוצר וכל מטפל יכול להוציא ממנה את המירב והמיטב בהתאם לצרכיו. וכל זאת מבלי לשייך את הלומדה לסקטור זה או אחר ,כל אחד ורעיונותיו ומה שיכול להפיק מהלומדה. הלומדה נמצאת כיום באוניברסיטת חיפה,בתי חולים ,מוסדות חינוך מיוחד, מוסדות קשישים,ריפוי בעיסוק וכו´. אשמח מאד עם תמצאו בה שימוש לקידום יקירכם. שלמה

Diana M

New member
קראתי את הודעתך שלמה

תודה על תשובתך. כפי שציינתי הלומדה אכן עושה רושם חיובי ביותר. בימים הקרובים אפנה לעמיתי אשר רכשו את התוכנה, לשמוע את דעתם (על פי הפרוט ששלחת לי במסר אישי) ועל פי מידע זה נשקול לרכישתה. תודה רבה דיאנה

למעלה