Heart of Darkness

Heart of Darkness

גם את הפרק הזה לא אהבתי, אבל הוא לפחות היה מצחיק בקטעים מסוימים. אני מרחמת על זינה שיש לה בת כזאת נודניקית. ובשביל מישהי כמוה, עם היחס שלה לאלים, שהבת שלה תחזור ככה בתשובה זה בטח קשה. הקטע עם הלבבות המושחרים היה ממש מוגזם בעיניי. מעצבן כזה. היו כמה משפטים שקרעו אותי: "Mind if I call you Lucy?" "Unless you want mommy to go to hell..." לעומת זאת, השימוש של זינה במילה "hell" על כל הטיותיה היה מעצבן. מישהו ראה את הסרט "טיטוס" שהופק לפני כשנתיים? סצנת האורגיה נראתה בדיוק כמו סצנת האורגיה שם. זה חייב להיות מכוון. היו רגעים מאד סקסים, אני חייבת לציין. וכל הפגנות הקנאה גם היו מענינות. המבטים של זינה בקטעים מסוימים היו ממש ouch! במיוחד בסוף, כשכולם חוזרים לשגרה ווירג´יל וגבריאל מחליפים מבטים. הלבוש של זינה שם הזכיר לי את התמונות של לוסי מ-Maxim. היא נראתה כמו dominirix (או איך שאומרים את זה). הסוף היה חמוד. נכון שוירג´יל נראה טוב? יש עוד דברים, אבל אני אזכר בהם בטח יותר מאוחר. אה, דבר אחרון - נכון שהתלבושת החדשה של גבריאל יפה?

shiRan WP

New member
פרק חמוד../images/Emo98.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo66.gifלא יותר

מזה.... איזה מצחיק....ישבתי וראיתי זינה בסלון וחברים של ההורים שלי באו וזה היה בדיוק כשזינה שיחקה אותה כאילו סקסית וגבריאל וורג´יל נמרחו אחד על השני..וחבר של ההורים שלי שאל אותי ואת אח שלי : מה זה הסרטים האלה, שאתם רואים? זה היה מצחיק.. ANY WAY...הפרק נחמד לדעתי, איזה חתיך ורג´יל
מה אתם חושבים על הפרק? שירנוש

ares chosen

New member
חביב...

לא יותר מזה... התלבושת של גבי באמת השתפרה (והצטמצמה) (?) המשחק של לוסי מהמם פשוט ואו ו...לא יודעת אבל לא אהבתי את הדרך שבה היא ניצלה את לוציפר... לא יודעת... צריך לחשוב..

xena 17

New member
פרק נחמד.....

לא יודעת למה אבל לא אהבתי את הלוציפר הזה.

shiri_b

New member
הם ממש הגזימו עם הדמות של איב......

הם הפכו אותה לקדושה...... היא יותר גרועה מגבריאל (בתקופה שהיא לא נלחמה), והם גם עשו את זה מהר מידי בין לילה היא הפכה מלוחמת לקדושה לדעתי המעבר היה מהיר מידי. הפרק היה מוזר...... אבל אהבתי את המבטים של זינה כלפי איב וכלפי גבריאל זה היה מצחיק.

*neta*

New member
איב....

יש נודניקית, ויש את איב בפרקים האחרונים...אז יופי סופסוף נגעה בחרב ואפילו עשתה סלטה,אבל מה זה! שכחה להילחם...שכחה שהיא הייתה פעם ליביה? קצת מתחסדת...בתחילת הפרק שהיא אמרה:" כשליחת איליי אני אומרת לך שזה לא נכון...", הייתי בטוחה הנה עוד משפט שאני אשמע הרבה מזל שלא… גבריאל ותמימה זה כבר לא רצף מילים שיכול לבוא באותו משפט! כל מה שצריך זה מעט רוע בסביבה והיא ישר נגררת למסיבה הקטנה כבר לא ילדה קטנה... אה, ורג´יליוס!?

shiri_b

New member
כן, וגם אם איב צריכה ללכת בדרך

של איילי ולא להילחם זה לא מצדיק את הנודנקיות שלה!! ואני גם לא מבינה למה היא קוראת לזינה Mother לי זה נשמע כיאלו היא קוראת לך ככה מחובה, לא מבחירה כי היא יכולה לקרוא לה Mom שזה מראה חיבה... לא יודעת Mother נראה לי רישמי מידי....

כן, איך אפשר לשכוח את

no one likes a party pooper? אהבתי שזינה האשימה את איב בצביעות. כמה נכון.

שלומית1

New member
גבריאל...

באמת השתנתה הגברת.. כבר לא אותה תמימה שהייתה מסתובבת עם זינה.. פתאום אני מתחילה לקלוט שהיא די הפוכה ממה שהיא יצגה כל הזמן.. זה די מבלבל אם חושבים על זה הרבה..
ואיב.. מתנהגת ממש כמו ילדה קטנה.. אני מתגעגעת לאותם הזמנים שהייתה לה אש כזאת בעיניים..מאז שהיא הפכה להיות הבת של זינה היא נהייתה ילדותית כזאת, והקטע עם הקדושה המעונה והחסידה די לא נראה לי..
וורג´יליוס.. טוב נו, מה כבר אפשר להגיד עליו..
אבל בסך הכל פרק לא רע.. אהבתי את המבטים השובבים האלה של זינה והקטעים או יותר נכון הדיאלוגים הקורעים שלה עם לוצי..
שלומית

אני אוהבת את זה שהיא יודעת לקפוץ כך

תמיד תהיתי מה קורה לתינוק שאמא שלו עושה סלטות באויר כשהיא בהריון איתו (זה היה כשכתבתי עבודה על הסיבות לימניות ושמאליות, ואחת התיאוריות היתה שרב התינוקות נמצאים בשליש האחרון להריון עם צד ימין כלפי חוץ, והטלטול כלפי צד ימין כשהאמא הולכת משפיע עליהם, או משהו כזה.)

ענבר1

New member
אהבתי את הפרק

לדעתי הוא היה ממש ממש טוב במיוחד לוצי הזה וכול הכינויים שנתנה לו זינה איב כרגיל מעצבנת,ממש הקצינו את הדמות שלה את וירגיל נורא אהבתי בפרק הזה לדעתי הוא יפה וכול הקשר שלו עם גבריאל נורא מוזר בגלל שגוקסר היה מאוהב בה ולראות מה היא עושה עם הבן שלו למרות שכול הפרק מוחי היה עסוק במחשבה אחת שכולכם מנחשים על מי היא הייתה

korinalir

New member
הממ הפרק

די אני לא יכולה עם המיתולוגיה הנוצרית הזאת מישהו שם לב שהם דיברו על אל אחד כל הפרק? ממתי יש מונותאיזם בזינה?!? בכל זאת הפרק היה חמוד כי הוא היה מצחיק בטירוף והאורגיה הוי האורגיה
איב היתה מגניבה רק שהיא התחילה להלחם שוב זה ממש הפתיע אותי כי לרגע ממש שכחתי שהיא מסוגלת ממש נכנסתי לקטע שלה בתור "ישו" ואז פתאום היא העיפה מרפק לגבי ובעיטה לוירג´יל זה היה קטע ענק!
הקטע שהם מדברים שאלוהים הזניח את המלאכים ונתן את כל הכיף ואת הבחירה לבני אדם הזכיר לי את הסרט "דוגמה" למי שראה למאט דיימון יש בול משפט כזה שם... לוצי המסכן מה נהיה ממנו? ואגב עוד לא המציאו אז את 7 החטאים:) ולסיכום וירג´יל אוי הוא חתיךךך

Maple85

New member
אהבתי את הפרק!

חוץ מכמה קטעים מסויימים. שמתם לב בהתחלה שזינה עשתה צמה לארגו? איזו חמודה!
את ההתחלה מאוד אהבתי. - הקרב של זינה עם לוסיפר...היה קטע שלוסי הפיל את זינה על הרצפה וכיוון חרב לצוואר שלה, וכדי להסיח את דעתו זינה אמרה לו משהו כמו: "That´s surprisingly decent, coming from one so guilty of indecent exposure" קרע אותי הקטע הזה...
- הקטע של שבעת החטאים היה קצת...לא יודעת. נוצרי מידי. חוץ מזה שאני הבחנתי רק בחמישה חטאים (גאווה, תשוקה, זעם, קנאה ופיתוי) והשניים האחרים (זללנות ועצלנות) לא הופיעו למיטב ידיעתי. לא יודעת, תקנו אותי אם אני טועה. - אהבתי את גבריאל בפרק הזה. התלבושת החדשה שלה לא משהו בעיניי, אבל החוסר תמימות הזאת שהיא הקרינה...אהבתי את זה. גם האיפור היה לא רע. - ורג´יל וגבריאל?!? ממש ממש לא! (לדעתי...). הקטע של הריקודים...לא כל כך הבנתי בשביל מה זה תרם לעלילה. כדי לפתות את לוסיפר? לא יודעת, זה היה יותר מידי פרובוקטיבי לדעתי. המוזיקה הייתה טובה בכל אופן... - זינה רודפת אחרי איב...עשה לי צמרמורת. בכלל, כל ההתייחסות של זינה כלפי איב בפרק הזה, הייתה מצד אחד משעשעת, אבל מצד שני מפחידה...מאוד מפחידה...E-e-e-eve! Eve, there´s nothing to be afraid of, Honey! I" just wanna talk to you!" בקטע הזה מאוד פחדתי לגורלה של איב ולגורלה של זינה... - בסוף...כשכולם חזרו לעצמם, היה משהו שלא הבנתי. וירג´יל אומר לזינה: "you saved me from making the mistake of a lifetime" על איזו טעות בדיוק הוא מדבר? זה לא היה לי מובן. - מי מתרגם את הסדרה?! lust="תאוות בשרים"?! למה לא לכתוב "תשוקה מינית"? עוד דוגמה לתרגום מוזר אבל די משעשע, זה וירג´יליוס במקום וירג´יל...מאיפה הם קיבלו את הרעיון הזה, אין לי מושג... אביב

וירגיליוס היה מחזאי רומי מפורסם

והסדרה בכוונה בחרה בשם הזה בגלל זה (הוא הרי רוצה להיות bard). כמו תמיד, באנגלית משנים את השם, כמו Florence במקום פירנצה וכו´ אבל ביוונית השם הוא באמת וירגיליוס, ודווקא כאן התרגום היה מוצלח. בקשר לטעות, לא יודעת. הוא הביט בגבריאל בצורה מענינת, שגרמה לזינה להביט עליהם בצורה אפילו יותר מעניינת. אולי הוא חשב שאם היה קורה משהו בינו לבין גבריאל הידידות שלהם היתה נהרסת? מצד שני, אחר-כך הוא הסתכל על איב, אז תהיתי אם הטעות קשורה אליה, אם הוא התכוון להרוג אותה או משהו.

למעלה