hee heee heee

Ocean Girl

New member
LOL תן לי לנחש

זו החידה שבה אנחנו צריכים למצוא מה שונה בתמונה? הממממ.... אווו !!!! אני יודעת!!!! הלוחית רישוי באוטו לא של ישראל!! LOL יפה.

174M4R

New member
סוף סוף משהו טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חייב לציין, העבודות שלך מדהימות! סוף סוך עבודה עם נושא מעניין! כל הכבוד

174M4R

New member
דרך אגב

אני חושב שכדאי שבכל תמונה שאתה מעלה - תסביר על חלק אחד עיקרי בתמונה איך עשית אותו ומה השלבים. מדהים איתמר

roibareket

New member
מה שמעניין אותי זה מה הבאת קודם..

את התמונה של המכונית או את התמונה של המדרחוב.. או שאולי ערכת לבד את התאורה על המכונית ואז אני ממש תופס ממך... (או במילים אחרות, איך תפסת אותי עם הרכב שלי במדרחוב הזה?..) :)

tstorm

New member
what i edited

was the car shadows and reflections car windows, shine and trancparancies car color and here and there some details

roibareket

New member
אתה יכול להעלות את התמונות המקוריות

??.. מעניין אותי איך היה קודם...

איך שפתחתי את התמונה

ראיתי שהמכונית מושתלת כי היא בוהקת מדי ונוצצת מדי ומטושטשת מסביב... צריך לשחק קצת עם הlevels כדי שהעצם יהיה כמה שיותר דומה בגוון לשאר התמונה...

ejikipod

New member
כנראה שפספסת את כוונת המשורר

המכונית בוהקת ונוצצת כיוון שהיא לא מתאימה לסיטואציה בתמונה, מה הסיבוי למצוא מכונית כזו בשכונה כזו?!? לכן היא מאוד בולטת! גם אם זה לא היה עיבוד, ומישהו היה מצלם את התמונה הזו, היא הייתה נראית כך, כיוון שמי שיש לו מכונית שכזו, בד"כ שומר עליה בוהקת ונוצצת...

לא קשור...

המכונית נראית לא קשורה בצבע שלה לסביבה, תמיד שמצלמים משו, כל העצמים בגוון זהה מבחינת תאורה ויש טשטוש מסביב למכונית גם אם מישו שומר על המכונית שלו כל כך הרבה היא לא תהיה כל כך לבנה ביחס לתמונה כי מה יש עליה זרקור שמאיר רק על המכונית

174M4R

New member
אז ככה

יותר מדיי שחור-לבן, חסרים צבעים. התחת שלה לא חד מספיק (יותר מדיי BLUR) חוץ מזה, לפי הצללים של הפרארי שיש 2 מקורות אור, האחד דיי מאחוריה והשני מימינה. איתמר

למעלה