HEEEEEEEEELP

HEEEEEEEEELP../images/Emo53.gif

היי חברים.. רציתי לשאול ולברר אם למישהוא ידוע על סוגי ספידים מסוימים הם נימכרים כתרופות אך לוקחים אותם במינון גבוה יותר לקבלת השפעה הולמת. יש בהם תמריצים מסוימים וניתן לרכוש אותם בעזרת מרשם רופא.. עכשיו-בעבר ניסיתי קפסולות שציבעם היה דומה לאדום יחד עם עוד סוג של כדורים לבנים וביחד זה היה שילוב מנצח! ממש הייתי מקווה שאוכל לקבל פה שמות של תרופות שנמכרים כספידים מבתי מרקחת.. אני מקווה שההודעה לא תיגרור הודעות ניאצה כגון המתכון הפורום הוקם לקבלת מידע כללי ועזרה בנושא שאליו הפורום קשור וזה מה שנחוץ לי כרגע.. תודדדדדדה מקרב לב.. ואני לא קיפוד רדו מימני
)

צר לי אבל תרופות כאלו

שנמכרות עם מרשם בלבד בבתי מרקחת,אינן נחשבות כסמים קלים כלל. תצטרכי לשאול רופא. חוץ מזה,אם לא אמרו לך מעולם-זה מאוד מאוד לא בריא לערבב כדורים. וזה מאוד מסוכן יום טוב,

HEEEEEEEELP 2 ../images/Emo53.gif

אוקי די ציפיתי לתגובה כזו או אחרת מה לעזעזעל חשבתי לעצמי שאני אקבל פה תשובה? ממש טיפשות מצידי. לא מובן לי למה קיבלתי תשובה כזו.. הרי ניסחתי את שאלתי בצורה הכי יפה וראויה לפורום הזה.אך מסתבר שגורמים אלה ואחרים אינם מעונינים לעזור. *ואת המנהלת!!* מי מפסיד מכך?את חושבת שהעלו חיוך מהתגובה שלך? לא הרי.אולי אם היית מגיבה אחרת... בכול אופן כפי שידוע לי מניסיוני צריכת כדורים ע"י מרשם רופא ורכישתם בבית מרקחת נורא מהנים ומשעשעים אומנם הם ממכרים במקצת אך כמו כל דבר בחיים..שגורם לנו להנאה מירבית ניתמכר אליו
את לא אוהבת להסתכן מידי פעם? כי אני מאוד. אני מקווה שאוכל לקבל תשובה עוד היום.. אין פה רופאים ?!?
)

vegi force 1980

New member
שמת לב מה שם הפורום?

קראת את מכתב המנהל של הפורום? אנחנו כאן לךא מדברים על אייך להשיג וכאלה אשכרה חשבת שמישהו כאן יתן לך שמות של כדורים ממריצים? לכי לפורום רוקחים.. אולי יעזרו לך.....

maor77

New member
אנשל הגדולה

אני מקווה ששמעת אותה ידידי כי אם אתה מערבב כדורים יכול להיות שהיא האחרונה שתגיד לך את זה

maor77

New member
עוד פעם

רק שתדעי שאני העלתי חיוך עעעעעננננננקקקקקקקקק מהתגובה שנתת לא כל הכבוד תמשיכי כך

HEEEEEEEEEELP 3 ../images/Emo53.gif

למה למה למה? למה אני צריכה לענות ולהגיב כל פעם מחדש ביגלל מה? זה לא שאתם לא צורכים סמים.סוגי סמים סליחה. ואני בטוחה שעברתם יותר מימני אפילו בנושא הזה. אז התחשבות והבנה ימעיטו מערככם? יפגעו בכובדכם? ישפילו אותכם? אני בטוחה שלא הרי.. ושאלתי את השאלה הכי פשוטה שאפשר לקבל עליה תשובה. ועדיין צר לי לשמוע שאפילו בווטראליות אנשים חיים בבועה משלהם ואין פה עניין של עיקרון או דווקא אני מניחה אנחנו לא מכירים.. אז מסתבר שאתם חייבים לעשות חשבון נפש עם עצמכם ולחשוב טוב טוב למה אני לא זוכה לתשובה.. כי לא זה לא ברור!! מישהוא יכול להסביר לי? ואל תדברו איתי על תקנונים וכו´ זה פורום של סמים על סמים ולכול מה שנושא הסמים קשורים. לבריאותי אני אדאג כבר אבל ממש ממש תודה שאתם הערתם בפני לקחתי לתשומת ליבי. אז מי מביא ל שמות של ספידים ?? בלי התקפות שווא.

תפנימי!

כמו שלא מפרסמים כאן מתכונים או כיוונים או כל דבר כזה- לא תקבלי את התשובה לשאלה. הבריאות שלך היא אמנם על אחריותך בלבד, אבל כמה שאנשים ירצו לענות לך- חוקי הפורום לא ישתנו.

flashdani21

New member
רד בול יתן לך כנפיים למה...

לך למען השם להשתמש בספידים לכי תדעי מה יש בפנים וגם אלה שקונים בבתי מרקחת כמו שאת טוענת מלאי בדברי שאת לא יודעת מה הם טאיך הם ישפיעו עלייך אם בא לך סמים תעשני גראס או חשיש למה סתם לעשות על עצמך נסיונות לא נחוצים??

בוקר טוב פורקת שריטות.

ראשית אני אציין שעניתי לך בכובד ראש,ולא היתה לי שום מטרה להעלות חיוך בנושא כזה. אני לא מוצאת שום קשר בין נושא הפורום לכדורים שאת מעוניינת למצוא,כי שוב,ממריצים למיניהם,נחשבים סמים קשים,ואי אפשר להשיג אותם ללא מרשם רופא. את יכולה לשוטט לך ברחבי האינטרנט,ולמצוא כתבות בעניין,אבל ממני לא תצא אלייך שום תשובה שתגיד לך איפה וכמה ומתי את יכולה למצוא את הכדורים האלה ללא מרשם רופא. לכי תשתי כוס קפה,קפאין זה עדיין סם חוקי,וממריץ... יום טוב,

maor77

New member
אתה פשוט גדולה

את פשוט גדולה כל הכבוד שאת עומדת ככה על שלך

../images/Emo168.gifולסיום סיומתתתתתת

ערב מצויין לך אנשל וכול תומכיה היקרים שמחתי לראות שאתם עדיין עומדים על שלכם ונוקטים עמדה נורא נוקשה כלפי העניין באמת צר לי שכך אתם מתייחסים לאורחי הפורום אבל בטח אתם מרגישים מצויין אם עצמכם אם כך גם אני
בטח תישמחי לשמוע שהסתדרתי בסופו של דבר ונורא חשקה נפשי לשפוך טיפה אור על הפורום היבש..אך לא אהרוס לך את המוניטין ואיך ש.."את עומדת על שלך" כן חוק זה חוק ותמריצים שמשמשים כתרופות ללא מרשם רופא נחשבים כסמים נורא קשים ופשוט..את צודקת!!! אז חמודה שלי..צר לי לשמוע שבמדינה אלטרנטיבית כמו שלנו שהשימוש בסמים נוגע לרוב בני הנוער והשימוש בסמים קלים נכנס כמובן מאליו.. והגיעו למצב כזה שנוצר פורום מיוחד לדבר על אותו נושא מסוים ושאת במקרה מנהלת אותו. את מדברת איתי על חוקי ולא חוקי!! מי אנחנו שנשים על החוק? טוב חמודה הזעקות שלי לחינם.. הישועה בלאוו הכי לא תגיע ממך.. וחבל דווקא ראיתי בך מושיעה פוטנציאלית.. ואת לא חייבת להיות כזו רצינית תמיד.. לא מסתכלים עלייך מהצדדים ומצפים ממך לכבדות ראש.. ודר"כ אם בא לך במסר האישי אני אשלח לך את שם הכדורים.. זהו זהו זהו אלפיייייייייי תודות ולילה מעולה

flashdani21

New member
לדעתי

כדאי שמהר מאוד תפסיקי לקחת ספידים זה מישתקף בסגנון כתיבה שלך יותר מידי וזה אומר דרשני כבר אז תעשי טובה לעצמך וגם לנו ואל תקחי כאלה יותר טוב חמודה סתם חבל עלייך את עושה מעצמך צחוק

תחשוב טוב יהיה טוב ../images/Emo23.gif

בפנייך? כי אם כן אז אני אתגבר. נחמד שיש ברנשים כמוך בשטח ששופטים אנשים לפי צורת כתיבתם דרשך וגם דרשך. תשמע סטלן חמוד שלי אני לא חייבת לך דין וחשבון את היתרונות והחיסרונות שבי תן לי להיות מודעת אליהם ואתה תמשיך לחיות בבועה היפה שלך עד שתיפגוש נערה כמוני ברחוב שתנפץ לך אותו.. אני אעשה מעצמי צחוק כל עוד אתה תעשה מעצמך פשוט מאוד.
אז איך אמרו חכמינו תחשוב טוב יהיה טוב.. ואם אין לך משהו משמח ושנון להגיד עדיף שתשתוק. זובייייי לא עושה לחולרות כמוך טובות נה נה נה
ושלא תחשוב שלא לקחתי אישית.. נירשם בספר השחור בובי. והופ

מה יש לכם ממנה?

אם היא רוצה לאכול ספידים שתאכל!!!!!!!! מה מפריע לכם?????????? אתם לא רוצים לומר לה איפה להשיג? לא צריך!!!! פשוט תגידו שאתם לא יודעים ואל תתחילו להגיד שאתם יודעים ואתם לא אומרים כי זה לא חוקי כי אני בטוח שכולם פה עוברים על החוק כל אחד בדרך שלו פורקת שריטות:אין לי מושג מאיפה להשיג ספידים חוקים אווו איך שלא תקראו לזה אבל אם את רוצה ספידים תאכלי איזה 4-5 כדורים ויהיו לך ספידים למורות שאני לא סובל כדורים ומעדיף לאכול 2 קרטונים מאשר 5 כדורים

flashdani21

New member
היי הכול../images/Emo141.gif

בכוונה טובה אין לי שום רצון לפגוע או להעליב פשוט ראיתי כל כך הרבה חברה "שניתקעו" בגלל כדורים אלה ואחרים סתם חבל שתהפכי לעוד נתון בסטטיסטיקה הזאת אני בטוח שאתה לא רוצה למות נכון??? ולא ביקשתי דיו וחשבון רק הבעתי את דעתי ואני ממש לא חי וואלה אמן ניפגש ותוכלי לנפץ לי את הבועה שלי....אולי זה רק יעזור לי בחיים מי יודע...!!!

בוקר טוב לך פורקת

בנוגע לעמדה,בלי לפגוע בך כמובן,וחבל שלא הבנת זאת קודם,אבל בפורום הזה אין המלצות איפה אפשר להשיג חומרים למיניהם,עד כמה שזכור לי ( וזיכרוני מטיב עימי בימים אלו) זה גם אסור ע"פ חוק. את לא הורסת לי שום מוניטין שלא קיים גם כך,השימוש בסמים קלים אינו מובן מאליו,ואני מקווה שגם לא יהפוך לכזה,אחרת זה יוביל להתפרעויות,וכאלו סופם אינו סימפטי. התרופות שביקשת מידע עליהן,אינן נחשבות סמים קלים ועדיין מותר לדבר על סמים קלים,אפילו שהשימוש בהם אינו חוקי,אחנו,אם לא שמת לב,לא ממליצים שימוש,לא מספקים מידע היכן להשיג את החומרים,אלא נותנים במה להבעת דיעה ולשאלות,המטרה היא למנוע נזקים בין השאר. אני לא יודעת מי את,ואת תשימי על החוק את מה שבא לך,אבל אני אזרחית מן השורה,ועדיין נתונה לחוקי המדינה בה אני חיה,ולכן אני "שמה על החוק". צר לי שראית בי מושיעה,תפקידי אינו להושיע אותך מהקריז בו את נתונה,ואני משתדלת מאוד לענות ברצינות לשאלות שנשאלות פה.לא כל כך מעניין אותי מי כן מסתכל עלי מהצד ומי לא,הנושא כן ראוי לכובד ראש,לפחות השאלה שאת שאלת. פרט לכך,אם יש לך השגות נוספות,את מוזמנת לפנות אלי דרך הפורום או במסרים אישיים. ואני מקווה למענך,שתעזבי את הספידים בצד,ותתחילי לעבוד על ספידים טיבעיים.... שיהיה לך המשך יום טוב ושבוע טוב,

../images/Emo23.gifתחשבי טוב יהיה טוב

את משלה את עצמך.. כי אני מודעת למודעות ההולכת וגוברת של שימוש בסמים בקרב הסביבה כולה לאוו דווקא בני נוער שהם הגוררים הראשים. ונורא צרם לי לשמוע שהדעות שלך כה מיושנות ולא נכונות כלל וכלל הרי לא כל מי שצורך ומשתמש בסמים גורם להתפרעויות ונזק מוזר שבתור מנהלת את רואה את כל עניין הסמים באור כה שלילי אפשר להחליך אותך יקירתי? בכול אופן ההודעה הראשית שהצבתי הייתה קשורה לא לספידים אלא לסוגי כדורים מסוימים שהם חוקיים ומכילים תמריצים מסוימים אשר פועלים כאותו אפקט בזמן שבולעים ספיד שהוא עצמו כימיקל ואין לי שום קשר אליו אז את "חוכמת חייך" הנילהבת והעשירה תישמרי לשעות חרום פה תיקראי בין השורות רצוי
אין בי קריז יש בי המון אהבה והמון שמחת חיים ואת גברת לא מסטולה תסבירי לי מאיפה את שואפת את המסקנות שלך? כי הן לא ברורות לי כלל וכלל באיזה זכות את מסיקה מסקנות לגביי. בלי הכרות קודמת זה לא מנומס! וטבעיות סובבת סביבי 24 שעות ביממה ואני נורא נהנת מימנה אבל אני מאמינה שאפשר לשלב אותה עם ס-מ-י-ם ק-ל-י-ם ואין בכך שום חיסרון לא אצלי בכול אופן. באמת שבא לי לעשות איתך ישיבה *אייקון של באנג* שיהיה לך יום מושלם.

אז אולי מרוב כדורים חוקיים

שכחת לקרוא את מה שכתבתי,עוד בהודעה הראשונה,ומשום מה את ממשיכה.. אין לי שום בעיה עם זה שאת לוקחת כדורים חוקיים או לא חוקיים,אבל אני לא יכולה לעזור לך למצוא אותם בלי מרשם רופא. בקשר לחוכמת החיים שלי....אני אשמור אותה לכל שעה שנראית לי ואת האחרונה שנמצאת אצלי ברשימה לתישאול מתי נוח לך לשמוע על חוכמת חיי. אולי בגלל שנורא קשה לךלקרוא בין השורות את לא מסוגלת להבין את דעתי בעניין הסמים הקלים,אבל שוב,זו בעיה שלך ולא שלי,אני לא צריכה להסביר לעצמי שום דבר. עוד השגות,מענות,טענות,סעד, מין ,וכלכלה,את יודעת מה לעשות... משק"ית ת"ש אנשל תשתדל לעזור. יום טוב,

למעלה