Heeeelppp MEEEEE!!!!!!!!!!! תעזרו..

Nicky My Love

New member
Heeeelppp MEEEEE!!!!!!!!!!! תעזרו..

אנננשייםםםם!!!! אני מאוהבת בילד שגדול ממני בשנה הוא ב-ח´ אני ב-ז´ והוא כזה כוסון!!! ונחמד ואני אוהבת אותו מאד מאד!!! ואני לא חושבת שההוא שם עליי.... איך לגרום לו לשים עליי... להסתכל לכיוון שלי.... ושוב לשים עליי...??? אם יש לכם רעיונות לשאלות שלי.. בבקשה תכתבווו את התשובות.. אני נואשת.. אני רואה אותו כל יום בעיר ונכנסת לדיכאון כייי הוא לא שם עליי.. עזרוו ליייי!

המממ... קצת בעייתי אבל...

תיראי אני לא אגיד לך עכשיו שתלכי אליו תחשפי אותך! כי זה ממש לא יהיה נכון לעשות וגם לא יהיה לך את האומץ לעשות זאת (אני מניחה).. עכשיו השאלה: האם את מכירה את הילד? יש לך שפת דיבור איתו? הוא לומד איתך באותו ביה"ס?? תעני בבקשה לשאלות האלו ואני אנסה לעזור לך!

Nicky My Love

New member
למתוקה כמו סוכר!

בחיים שלי לא דיברתי איתו רק שמעתי סיפורים עליו... וראיתי איך הוא מתנהג לאנשים אחרים והוא ממש חמוד!!! ובכלל כוסון! הוא בחטיבה שלי... כיתה מעלי.. הוא כיתה ח´ ואני כיתה ז´ כמו שכבר אמרתי.. ואני מתביישת לדבר איתו או לשאול אותו כל מיני דברים

wildflower**

New member
אני דווקא חושבת אחרת... ../images/Emo21.gif

קודם כל...בלי לפגוע בך או משהו כזה.... אני לא חושבת שאת מאוהבת בו..את פשוט דלוקה עליו.... ולא על עליו עצמו..אלא על המראה החיצוני שלו.. כי גם אם שמעת אותו מדבר עם חברים שלו-לא דיברת איתו בעצמך..ואת לא בדיוק מכירה את האופי שלו... {אני צודקת?!} בכל מקרה..אם את רוצה להכיר אותו אני חושבת שאת צריכה ללכת ולדבר איתו.. פשוט לתפוס אומץ להסתכן...ולהגיד לו מה את מרגישה... או להזמין אותו לצאת לאינשהו כדי שתכירו..... אני יודעת שאת אולי מתביישת...אבל אני חושבת שזהו הפתרון היחיד:)))) ואל תדאגי..... האהבה תנצח בסוף...... {וואי וואי....נעשיתי אופטימית פתאום או שרק נדמה לי???} בהצלחה אוהבת בר

ניקי

את יכולה לנסות לגרום לו לשים
אלייך. אבל זה יהיה קשה. פשוט תהיי עצמך ותהיי נחמדה. לא קשה...
גלית

אם נגיד יש לכם חברים משותפי או משהו

אז את יכולה להעביר מסר שאת מעוניינת בו. ופשוט לא יודעת... להסתובב לידו.ץ אבל לא באופן קרצייתי .. :) גלית

access

New member
שמעי

שמעי..אני חושב שכדי לך לפחות להכיר אותו קצצצצתתת לפני כל תכנון נוסף כמיטב ידיעותי כוסיות לא תמיד שווה בחורות טובות וזה עובד כנראה גם על בנים רוצה שהוא ישים לב אליך? לכי לידו מספיק...!

Nicky My Love

New member
)):

אוףףףףףף!!!! הוא בחיים לא ישים
אליייי... הוא גדול ממני בשנהההההההההההה... והוא כזה כוסון.. אז למה שהוא יהיה חבר שלייי??? ))))):

wildflower**

New member
תחשבי אחרת.... ../images/Emo39.gif

למה שהוא לא יהיה???????????????????????? בר נ"ב-מה קשור זה שהוא גדול ממך בשנה??????? ותאמיני לי..תדברי איתו ותהיה לך הקלה בלב:)

למעלה