heli1216

heli1216

New member
היי - תכנסו לזה

תכנסו לקישור הזה , ושימו לב ל - "אפי חנוכה".....חחחח איזה חמוודדדדדדד יאאלהלהלהלההלה מקסימים D:

heli1216

New member
מה?...

שלחתי רק את האתר שיש וידאו שמופיעים בו 30 שניות למאדים , אני לא מבינה מה אני עושה..., הוא אמר שם חג חנוכה שמח , אז שלחתי לכם שתראו את זה .

heli1216

New member
ככה??...

נראה לי שהבנתי... לא לפתוח כאילו את הנקודה הכתומה הזאת שבצד?...מכל מה שרשמו פה , הבנתי רק את ההודעה של BuddhaForScarlett ככה?..צריך להוריד איזה משהו....אני מקווה שזה יצליח , אם לא אז תגידו...

adiiiXD

New member
תראי מתוקה ,

את יודעת מצויין לפתוח שרשורים, ולהוסיף הודעה לשרשור קיים . אז למה את לא עושה את זה ? הקטע זה לא להסביר לך איך לעשות את זה , אלא שתפסיקי לפתוח כל הזמן שרשורים מיותרים - חבל הדיונים שעוברים לדפים הקודמים . וה"נקודה הכתומה " שפתחת עכשיו ממש מיותרת - יכול לצרף את ההודעה לשרשור קיים . אז בבקשה , תשדלי לצמצם עד כמה שאת יכולה

בדיוק.

בקיצור לא ללחוץ על הוספת הודעה. יש לך למעלה מצד ימין "הוספת הודעה" על תלחצי עליה ואם את נגיד.. לדוגמא רוצה להגיד לנו עוד משהו.. אז את הולכת לשרשור OFF של ענבלירון, ואת לוחצת על ההודעה שלה ואז למטה יש לך "הוספת תגובה" ככה את משרשרת. *סבלנית*

כלומר לא בדיוק..

איזה מטומטמת אני. קיצר.. אם היית כותבת את ההודעה הזאת כתגובה לשרשור OFF של ענבלירון אז זה היה נכון

LoveYourHate

New member
אוקי מתוקה את ההודעה הזאתי

יכול לרשום מתחת להודעה הקודמת שלך שהיא בעצם שרשור מלמטה אם את לא יודעת איך לנצלש זה ממש קל אני אסביר לך בבקשה תנצלשי הודעות,בבקשה !!

הקטע, הוא שאולי היא לא יודעת מה זה לנצלש

אבל היא בהחלט יודעת לשרשר. היא הסתדרה עם זה מצויין בשרשור הקודם עם פיוז. לדעתי היא עושה דווקא.

chen krispin

New member
אין דרך פשוט למחוק את ההודעות

שהיא משאירה בטעות? ואם את לא יודעת איך לנצל"ש תשאלי ונסביר לך.. פשוט אל תפתחי הודעות חדשות זה סתם תופס יותר מקום...

LoveYourHate

New member
אפשר למחוק ?../images/Emo2.gif לא ענבלירוני?

אני חושבת שאפשר ואולי אפילו צריך כי היא לא מפסקיה לפתוח סתם הודעות! אני אדבר על זה עם ענבלירון

אוקיי

כדי לנצל"ש הודעה.. את בעצם עושה כאילו את מגיבה להודעה הקיימת הראשית.. כמו שאני עושה עכשיו כשאני מגיבה לך וכותבת | נצלש| רק בלי הרווח ששמתי שמה. או שאת פשוט כותבת נצל"ש ככה וזהו. ככה, לא נפתחים שרשורים מיותרים בפורום. וככה אף אחד לא מתעצבן וככה אין יותר מידיי עבודה שחורה על ענבלירון ואם תסתכלי על ההודעה שכתוב בה happy holidays from the boys בערך 2 שרשורים מתחתייך.. אז תשימי לב שמישהי אחרת כבר שמה את ההודעה הזאת. אני פשוט יוצאת מנקודת הנחה שהיא לא יודעת לנצל"ש או לשרשר והנה כתבתי את זה בנחמדות וסבלנות.

inbal287

New member
../images/Emo18.gif

קודם כל כדאי שתשימי לב להודעות שכבר כותבים בפורום, דבר שני יכולת לנצל"ש או לשרשר לאוף. אין צורך לפתוח הודעה חדשה על כל פיפס.

LoveYourHate

New member
אוי מתוקה אוי אוי

תראי אני לא רוצה להתעצבן אבל די באמת די. את לא יכולה להגיד לי עכשיו שבאמת קראת את מה שרשמנו כי כמו שאני רואה זה לא הזיז לך את הקצה הציפורן תסתכלי ותקראי מה רושמים לפניך,באמת זה לא יהרוג אותך.! זה שאת רואה משהו וישר רצה להעלות פה זה נחמד אבל א.תנצלשי! ב.תבדקי שלא העלו את הדבר הזה לפניך! כי באמת זה סתם סתם חוסר תשומת לב למה שאנשים אומרים לך ,בהתחלה אמרנו לך את זה באופן נחמד ורגוע [לפחות אני] אבל תראי את פשוט לא מקשיבה לנו בגרוש ! את מסננת את מה שאנשים אומרים ועושה רק מה שבא לך ואני מצטערת זה פשוט מגעיל. תנצלי את ההודעות הקיימות!!!! בבקשה!! נמאסלי אני לא רוצה להתעצבן עליך יותר..בבקשה אל תגרמי לי להגיע למצב כזה. אני שונאת להתעצבן על אנשים את יכולה לשאול את כולם שאני ילדה מאד נחמדה ורגועה רוב הזמן אבל שמעצבנים אותי אני לא יודעת לשתוק.. אז חמודה בבקשה תשימי לב למה שקורה בפורום הזה לפני שאת רצה להגיב .!!

inbal287

New member
heli1216

ככה מנצלשים: הסבר ראשון, הסבר שני. רק חשוב לזכור שאצלנו בפורום לא מנצלשים הודעות של תפוזאנשימודיע.
אין צורך לפתוח הודעה חדשה על כל דבר. במקום ללחוץ על "הוסף הודעה חדשה" את לוחצת על "הוספת תגובה" בהודעה שאליה את רוצה להגיב. אם את לא מבינה משהו את יכולה לשלוח לי מסר ואני אנסה להסביר לך יותר ברור.
.

למעלה