HELLBOY איפה אני קונה את הקומיקס

HELLBOY איפה אני קונה את הקומיקס

איפה אני קונה חוברות קומיקס של HELLBOY של דארק הורס מאווריקס...????

חומוס ו PUPET MASTER

שניכם מספיק וותיקים בקהילות הקומיקס בישראל בשביל לדעת את התשובה! יש לכם ספק? תשאלו אותו! HELL BOY זה טייטל די מיינסטרימי שלאף אחת משלוש החברות לא אמורה להיות בעיה להשיג! ראבאק, אפילו בסטימצקי ראיתי HELL BOY אחת. או אולי זה היה צומת ספרים? מה זה משנה, זה קל להשגה.

Humus_Chipsalat

New member
תתפלא :)

אני לא הכי קונה... וקנייה אונליין נראית לי כדבר מפוקפק למדי... רציתי יותר לכיוון... אמממ... כתובת.

מה אתה רוצה טלפון?

יש בלינקים למעלה את השמות ואהאתרים של החברות. לכל אחת יש גם טלפון ובכל מקרה אף אחת מהחברות לא עובדת און ליין ממש כמו באמאזון או אי ביי. אתה שולח מייל מה אתה רוצה, או משאיר הודעה טלפונית, והם חוזרים אליך כדי לקחת את פרטי האשראי ולתאם את המשלוח. בעולם הקומיקס אפשר גם לשלוח מעטת גוביינא והזמנות בפקס.

Humus_Chipsalat

New member
תודה עופר...

לא זה מה שרציתי... רציתי שם של חנות, וכתובת. but it'll do spankyou!

DaniX

New member
אין חנויות...

אין חנויות בארץ, חוץ מהחנות הקטנה בדיזינגוף...

effigy

New member
אתה מספיק ותיק

כדי לדעת שאין חנויות קומיקס בארץ

שיניה אחת...../images/Emo70.gif

יש חנות אחת שאני מכיר חנות עודפים ששולחים לארץ חוברות עודפות... בדרך כלל טובות.. ועוד דבר אחד..מה עם החנות עולם הירחונים בקניון רננים.... שם יש קומיקס למיטב ידיעתי בכומויות ומסודר לפי סדרות...

זה שניה אחת* ועוד דבר אחד לא ראיתי

ששום "חנות און ליין" לא מייבא HELLBOY לא קומיקום ולא CNV!!!!!! אז איפה כן יש כי לי יש רק חוברת אחת שאותה קניתי בצרפת בכלל...

effigy

New member
יש חנות קומיקס ויש חנות שמוכרת

קומיקס, יש הבדל מאוד גדול.. בחנויות שמוכרות קומיקס אתה לא תמצא קומיקס לא כול כך מיינסטרים כמו HB אגב החנות ברננים נסגרה, החנות היחידה שעוד איכשהוא אפשר לקרוא לה חנות קומקיס היא עולם הירחונים בבצרה-בני ציון ושמה הם לא שומרים על קומיקס כמו שצריך

למעלה