Helllllooooo

petel

New member
Helllllooooo

Hello All !!! How are you doing ? I´m writing from Miami. I miss you all We are in our Honey Moon having a great time after 5 days in Jamica we are now here in Miami. Jamaica was great, realy romantic place - very recommended for honey moon. The moment I found internet with Hebrew support I got in to write you... I hope you are all fine and send you my love and a lot of kisses bye for now Ethel & Efi Danieli

מעלה, מעלה... חשוב. המסכנה הזאת

לא מפסיקה לחפש אינטרנט קפה. אני מקבלת ממנה מיילים כמעט כל יום ואפי נטרף מזה שהוא יושב ושותה קפה והיא מתכתבת. היא פשוט לא מסוגלת להתנתק הילדה הזאת אז תענו לה..היא גומעת אי מיילים ומחכה להם בכליון עיניים.

Sharon_1

New member
הי אתל!!

מה אפי שותה? קפוצ´ינו?!
איך היה בג´מייקה? גם אנחנו חושבים על זה. חשבנו על שבוע - יש חברה שנותנת ב - 2300$ לזוג, כולל טיסות מLA, הכל כלול. (כמו CLUB MED כזה). באיזה מלון הייתם? תמשיכו להינות ולעשות חיים!!!

אתי@

New member
היי אתל דארלינג ../images/Emo20.gif

אני שמחה לשמוע שאתם נהנים. בסוף הכל הסתדר על הצד הטוב ביותר למרות כל החששות... מאחלת לכם המשך ירח דבש כיפי
אתי@

הילית*

New member
אתל יקירתי,

איך אני מקנאה בך שיצאה לכם כזה ירח דבש כייפי... תמשיכו להנות ולספר לנו חוויות...

אתל מתוקה!! נשמע שאתם נהנים בטירוף!

איזה כיף לכם. ג´מייקה היא בהחלט מקום שאני משתוקקת להגיע אליו....וגם הוואי, הקריביים וכו´.... תבלו ותחזרו בריאים ושלמים!

dorlim

New member
תעשו חיים , תכייפו ותחזרו אלינו

מלאי חוויות. ממתינים לסיפורים....

יפעת22

New member
איזה כיף לכם.....תמשיכו להנות

ותספרי חוויות ברגע שתחזרי. אני חייבת להוסיף (שוב) שהתמונה של הפגישה שלכם עד היום מעבירה בי גלי חום
היא פשוט תמונה יפהפיה!

למעלה