Hello All ../images/Emo24.gif
היי לכולם, סוף סוך אחרי 16 שעות טיסה ועורף תפוס, נחתתי לי בארצות הברית. אני נמצא במקום ממש מדהים, על שפת אגם כל-כך יפה. עוד לא הספקתי לעשות כלום, רק עכשיו התקנתי אינטרנט במחשב הנייד שלי. מממ.... עוד לא הספקתי להתקשר ל Lucidity Institute כדי לברר. אלון? אין לי מצלמה אבל אני יכול לארגן לי כאן איזה משהו. אבל מה לצלם? אנשים ישנים? את הבניין? זה בסטאנפורד, זה בטח סתם בניין ישן. אבל אני אנסה להשיג מידע בפנים, כל מיני ניירות (ואולי גלויה אם יש להם
). לא נראה לי שהם יתנו איזה הנחה, סה"כ למה כן? רק בגלל שאני מ-ישראל? זה עולם קפיטליסטי לפי הפעם האחרונה שבדקתי
איזה יומיים לפני שיצאתי היה לי חלום צלול מאוד חביב. דרך אגב בן (טל-שחר) הייתה לי כאן איזו בעיה קטנה עם הקטע של הידיים. טוב, אז קמתי בבוקר כדי לרשום את החלום שלי והלכתי שוב לישון (והחדר חשוך לגמרי). כעבור כמה שניות, אני מתעורר עוד פעם ומשום מה יודע שאני חולם. אני מסתכל על הידיים שלי והם שקופות, רואים רק קווי מתאר חיצוניים. היד שקופה. אני מנסה להשלים אותה, אבל בגלל החושך לא יכולתי. ניסיתי להדליק את האור, אני מתקרב לכפתור ולוחץ והוא לא דולק ואני אומר בלב "איזה דביל אני, זה חלום, למה שהאור יפעל"
ואז ניסיתי שוב להשלים את היד (שתיראה רגילה). אבל כבר העייפות עלתה עלי והחלום הפך למטושטש והתעוררתי לחדר האמיתי הפעם. חלומות צלולים, Variety-
היי לכולם, סוף סוך אחרי 16 שעות טיסה ועורף תפוס, נחתתי לי בארצות הברית. אני נמצא במקום ממש מדהים, על שפת אגם כל-כך יפה. עוד לא הספקתי לעשות כלום, רק עכשיו התקנתי אינטרנט במחשב הנייד שלי. מממ.... עוד לא הספקתי להתקשר ל Lucidity Institute כדי לברר. אלון? אין לי מצלמה אבל אני יכול לארגן לי כאן איזה משהו. אבל מה לצלם? אנשים ישנים? את הבניין? זה בסטאנפורד, זה בטח סתם בניין ישן. אבל אני אנסה להשיג מידע בפנים, כל מיני ניירות (ואולי גלויה אם יש להם