Hello All

Variety

New member
Hello All ../images/Emo24.gif

היי לכולם, סוף סוך אחרי 16 שעות טיסה ועורף תפוס, נחתתי לי בארצות הברית. אני נמצא במקום ממש מדהים, על שפת אגם כל-כך יפה. עוד לא הספקתי לעשות כלום, רק עכשיו התקנתי אינטרנט במחשב הנייד שלי. מממ.... עוד לא הספקתי להתקשר ל Lucidity Institute כדי לברר. אלון? אין לי מצלמה אבל אני יכול לארגן לי כאן איזה משהו. אבל מה לצלם? אנשים ישנים? את הבניין? זה בסטאנפורד, זה בטח סתם בניין ישן. אבל אני אנסה להשיג מידע בפנים, כל מיני ניירות (ואולי גלויה אם יש להם
). לא נראה לי שהם יתנו איזה הנחה, סה"כ למה כן? רק בגלל שאני מ-ישראל? זה עולם קפיטליסטי לפי הפעם האחרונה שבדקתי
איזה יומיים לפני שיצאתי היה לי חלום צלול מאוד חביב. דרך אגב בן (טל-שחר) הייתה לי כאן איזו בעיה קטנה עם הקטע של הידיים. טוב, אז קמתי בבוקר כדי לרשום את החלום שלי והלכתי שוב לישון (והחדר חשוך לגמרי). כעבור כמה שניות, אני מתעורר עוד פעם ומשום מה יודע שאני חולם. אני מסתכל על הידיים שלי והם שקופות, רואים רק קווי מתאר חיצוניים. היד שקופה. אני מנסה להשלים אותה, אבל בגלל החושך לא יכולתי. ניסיתי להדליק את האור, אני מתקרב לכפתור ולוחץ והוא לא דולק ואני אומר בלב "איזה דביל אני, זה חלום, למה שהאור יפעל"
ואז ניסיתי שוב להשלים את היד (שתיראה רגילה). אבל כבר העייפות עלתה עלי והחלום הפך למטושטש והתעוררתי לחדר האמיתי הפעם. חלומות צלולים, Variety-

ידיים שקופות בחלום

לדעתי פעלת בחלום בצורה מעולה. אני חושב שהעובדה שהידיים היו שקופות רומזות על כך שעדיין גוף החלום שלך לא התגבש לגמרי. הצעתי: 1. המשך לנסות! (למעשה, כמעט הצלחת בפעם הזאת) 2. אם תראה ידיים שקופות אמור לעצמך: אני רוצה לראות את הידיים _ש_ל_י_ (אפילו בלב, לא בקול). הרגש אותן. זוהי פעולה גם מוטורית ותחושתית, להרגיש את הידיים שלך, להרים אותן ולהתבונן בהן - ולא רק ויזואלית. 3. תזכור, ברגע שתראה את כפות הידיים והן תהיינה ברורות יותר, להסתכל על פריט אחר בחלום וחוזר חלילה... בהצלחה!
ואיזה כיף לך שאתה בארה"ב! מדהים! אני אף פעם לא הייתי שם! אנחנו מחכים לשמוע עוד תיאורים מגניבים וגם לראות תמונות! כולנו מחזיקים לך אצבעות, במציאות ובחלום... שלך באהבה, בן

Variety

New member
היי, ../images/Emo42.gif

תודה תודה. אני באמת מרגיש שיפור. אפילו החלום הזה לא היה עם שיטה מיוחדת. בגלל שהתעוררתי לשרום וחזרתי לישון ממש מיד, וחשבתי על חלומות צלולים בינתיים אז אני מניח שזה עשה חלום צלול. אני אנסה את זה שוב. עכשיו כשאני חושב על זה, למה לא יצרתי אור? יכולתי פשוט ליצור אור ולראות את החדר. "ויהי אור" :) ילה, הגט-לג תפס אותי, נראה לי שאני אלך לנמנם איזה כמה שעות. אצלי השעה עוד מעט 9 בערב. אז, לילה טוב, או בוקר טוב... חלומות צלולים, Variety-

הלו, מה נשמע בארה"ב!?!?!

תספר לנו עווודדדד!!! מה קורה?!?! בטח נופים מדהימים, מנטליות שונה (אני אף פעם לא הייתי שם), מה אתה בכלל עושה שם? זה טיול? בטוח החלומות שלך שונים ואולי צלולים מהרגיל (זה תמיד כך שמשנים את המיקום הגיאוגרפי ו/או יוצאים מהשגרה היומיומית שלנו). במה הם שונים?!?!?! בן

Panther

New member
ההשפעה של טיול על החלומות שלי

אני הייתי בטיול בארה"ב וקנדה באוקטובר (טיול בר-מצווה) למשך שלושה שבועות. המון זמן אח"כ (כמה חודשים אחרי שחזרתי) עוד הייתי חולם שאני נמצא בארה"ב. לפעמים דיברתי שם עברית, לפעמים אנגלית, ופעם אחת חלמתי שבאמצע החופשה אני חוזר לבקר בארץ.

Panther

New member
אה ועוד משהו

בזמן הזה היה לי עוגן מצוין לחלומות צלולים. לפני שהלכתי לישון הייתי אומר לעצמי "כשאני אהיה באמריקה אני אדע שאני חולם!" והיו לי חלומות צלולים ככה.

למעלה