Hello dudes and dudettes!

Alien Creep

New member
Hello dudes and dudettes!

אולי אני שונא בני-אדם אבל אני מת על מוזיקה אלטרנטיבית!! וזה ממש אחלה שפתחו את הפורום הזה. טוב לעניין: מישהו עוד חושב שAMNESIAC הוא חרא של אלבום? בהשוואה לשני התותחים OKC וBENDS, כמובן (את KID A אני אפילו לא סופר) ומה גרם לרדיוהד להתדרד כ"כ עמוק לתוך האלקטרוניקה?! לא שאני שונא אלקטרוניקה או משהו.. אבל זה לא הGROOVE של רדיוהד הם נשמעים כ"כ מזוייפים. טוב, אלה בערך הרשמים שלי על האלבום. מה אתם חושבים?

SA SA

New member
בכלל לא דיסק גרוע!

דיסק מעולה ויש הרבה קטעים לא אלקטרונים,נראה לי אפילו שרוב האלבום לא אלקטרוני,דיסק מעולה AMNESIAC ואם אתה באמת אוהב את רדיוהד,אז נשמע כאילו אתה אומר את זה משמיעה ראשונית בלבד,שמע אותו יותר ואז תגיד מה אתה חושב עליו,גם רדיוהד לא רוצים לחזור על עצמם אחרי שכבר אמרו שהם להקת הגיטרות הטובה בעולם,אז הם שינו קצת את הכיוון וזה בכלל לא יצא רע,תנסה לשמוע אותו עוד כמה פעמים ואז תגיד באמת מה אתה חושב עליו

../images/Emo45.gif

הם לא הוציאו שום דבר מיוחד לפני דה בנדס ואחרי או קיי קומפיוטר. וברוך הבא לפורום!

SA SA

New member
נכון שOK COMPUTER וTHE BENDS יותר..

נכון שהם הכי הכי טובים והן שום ויכוח על זה,אבל חוץ מהם יש לי גם את AMNSEIAC והוא בכלל לא רע,אני מודה שבפעם הראשונה ששמעתי אותו לא התלהבתי,אבל שמעתי אותו מאז עוד כמה פעמים והוא דיסק מעולה,בקשר לPABLO HONEY וKID A,שמעתי אותם עד הסוף פעם אחת ולא הכי אהבתי,אבל מאז הורדתי כמה סינגלים מהם,את:EVERYTHING IN ITS RIGHT PLACE,THE NATIONAL ANTHEM,IDIOTEQUE,OPTIMISTIC,שזה כמעט חצי אלבום מ KID A ונורא אהבתי אותם,מPABLO HONEY יש לי את:STOP WHISPERING,ANYONE CAN PLAY GUITAR, CREEP,וגם אותם נורא אהבתי,נראה לי שאם באמת היית אוהבת את רדיוהד לא היית אומרת את זה,יש אנשים כאלה שאוהבים רק את THE BENDS,והוא באמת אלבום מעולה,אבל מי שאוהב רק אותו לא באמת אוהב את רדיוהד,כי הוא אחד משני דיסקים של רדיוהד שאין בו משו חדש ומיוחד,אני חושב שככה זה גם בPABLO HONEY,למרות שלא ממש שמעתי אותו,בכל מקרה שני האלבומים האלה של רדיוהד(הראשונים שלהם)היו אלבומי רוק,ושלא תבינו לא נכון אני חולה על,THE BENDSהוא קלאסיקת רוק מדיהמה,אבל הוא לא מדד לאהבה של הלהקה,אותו כולם יכולים לאהוב,מOK COMPUTER מתחיל השינוי,אבל גם אותו די קל לאהוב אחרי כמה שמיעות,אני חושב שמי שבאמת אוהב את הלהקה יאהב גם את האלבומים החדשים יותרKID A וAMNESIAC,

אז לפי הדברים שלך..

אני לא אוהבת את הלהקה, אלא רק שני אלבומים שלה. נו, מה שנכון, נכון
.

Esmena

New member
ברוך הבא:)

אני אוהבת את אמנזיאק, אבל אני אוהבת אלקטרונית . אגב, אם כבר רדיוהד מזוייפים- דה בנדס, מעט. מצוחצח כזה. נשמע כמו אואזיס משופרים היטב אפילו.

למעלה