!HELLO EVERYONE

themeny

New member
!HELLO EVERYONE

סיימתי לעבוד על סצנה של פרוייקט שאני עובד עליו. העליתי שתי אנימציות לרשת (באיכות טובה והשניה באיכות נמוכה) אז תורידו ותנו תגובות! 10x! הכתובת: http://cloud.prohosting.com/menyanim/index.htm

dor_ian

New member
ראיתי וראיתי

מדהים כמו תמיד, לא נמאס לך לשמוע רק מחמאות כל הזמן... חשבתי שהוא יתנועע לו שם אבל הוא עמד קפוא כאילו רק מחכה לזוז. הרינדור מעולה נראה ממש כמו מודל אמיתי. האם חברת לגו שכרה את שרותיך???
אני מקווה שתזכור את הפורום הזה כשתהפוך למודליסט על. לדעתי כדאי לוותר על רינדור מורכב לטובת אנימציה טובה אין כמו לראות גלגלי שיניים וקפיצים ושאר חלקים הופכים למשהו שזז ופועל!!! אני מניח שכמו תמיד בנית ב"מקס". תן עוד פרטים על היצירה, למה באמת יצרת אותה ואיך קוראים לרובוט הזה בכלל? DoRiAn

themeny

New member
:)

תודה רבה! אני נהנה לקבל פידבקים טובים, זה מה שעושה את העסק הזה לכזה משתלם! :) חוץ מזה, עוד מישהו אמר לי שחבל שהוא קפוא וגם הוא ציפה לתנועה והתאכזב. הענין הוא שרק סיימתי את המודל ורציתי לנצל כל צד ולכן השקעתי באנימציה הזו (זה לא היה מתוכנן). אני חושב שאני יעשה לו אנימציה הבעיה היא שאחרי שאני משקיע הרבה אנרגיה על המודל, חומרים, תאורה, רנדר וכל השאר, אני כבר עייף מלהתעסק עם אותה סצנה. אני מקווה שזה לא יקרה לי עם הסצנה הזו. תכננתי מראש אנימציה אבל נראה כבר... אני מסכים איתך לגמרי שאין כמו אנימציה במיוחד של חלקים מכנים (!) אני מקווה שאני לא ייתעצל... :) אכן בניתי ב MAX, רינדרתי עם BRAZIL, ופילטרים ב- AFTEREFFECTS. בקצרה זה פרוייקט פרטי. אני לא עובד בשביל לגו :) (הלוואי) בניתי דמות נוספת (אני יעלה אותה בהמשך). אני מתכנן לשלב אותם ביחד. פשוט קצת ניסחפתי עם המודל של הרובוט הזה וזה לקח לי יותא זמן ממה שחשבתי. תכננתי לבנות משהו הרבה יותר פשוט ולא מורכב אבל זה התפתח והסתבך... אני מקווה שאני ימשיך את מה שתכננתי... תודה רבה על הפידבק!!!!!!!

eldarinn

New member
נו ברצינות מני...../images/Emo8.gif

Long time no see...מה כבר אפשר להגיד? כל פעם תפתיע אותנו מחדש ברמה עוד יותר גבוהה
באמת כל הכבוד, מצפים לראות עוד!

Nebelis

New member
יפה מאד

אם אפשר, רציתי לדעת שני דברים... 1.כמה פוליגונים יצא לך המודל הסופי? 2.באיזה תוכנה אתה עובד ובאיזה תוכנה רינדרת? תודה.

rubaja

New member
כל הכבוד

אחלה פרטים , רינדור מעולה. כמה זמן לוקח הרינדור בברזיל? אני רואה שהרוב מכירים אותך - לא יצא לי לראות דברים שלך אבל לפי זה חבל על הזמן!! מחכה לעוד דברים..... NEBELIS - תקרא את ההודעות ותראה שהוא כותב באיזו תוכנה הוא עובד/רינדר

themeny

New member
כמה פוליגונים? אתה לא רוצה לדעת :)

256,553 פוליגונים. אני נוטה להגזים עם כמות הפוליגונים (בדר"כ בפרוייקטים פרטיים שאני עושה בשביל עצמי). עבדתי יותר מדי עם LOW-POLY אז אני מפצה את עצמי :) אני עובד עם MAX ורינדרתי עם BRAZIL. אבל את ה LOOK הסופי עשיתי עם AFTEREFFECTS. RUBAJA - בקר באתר שלי www.themeny.com באופן כללי אם אתה רוצה תוצאות טובות כשאתה מרנדר בברזיל אז זה יכול לקחת הרבה זמן תלוי גם בסצנה. בצורה מפתיעה הרינדור הזה לקח רק 40 דקות (לתמונת STILL) והאנימציה פחות או יותר 30 שעות. תודה על התגובות!!!!!

ejay

New member
נראה מצויין!

באיזו רזולוציה רינדרת? ועל איזו חומרה? 40 דקות אכן נשמע כמו זמן רינדור מהיר להפליא.

themeny

New member
10X!

הרזולוציה המקורית היא 1000X1500 PIII 933 mhz, 512 ram מעט מאוד זמן. גם אני הופתעתי :) לא בניתי מודל אמיתי מלגו...

preacher

New member
איזה יופי - תגיד,

בנית במקרה את המודל גם מלגו אמיתי? יהיה נחמד להשוות...

HP900PTW

New member
מאוד מאוד מאוד יפה!!

היה לי גם רעיון בשבוע שעבר לעשות משהו עם לגו.. אבל הקדמת אותי.. נראה ממש יפה

Tiger 2

New member
אדיר

אחד מהדברים היותר יפים שראיתי מתוצרת ישראלית :)

Tiger 2

New member
אדיר

אחד מהדברים היותר יפים שראיתי מתוצרת ישראל :)

למעלה