RobbiesOfficialBabe
New member
Hello Hello../images/Emo66.gif
התגעגעתי אליכם! אוקיי אוקיי, אני יודעת שכולכם מתים לשמוע חוויות אז הנה זה בא... (ואני מכינה אתכם למגילה, כי לצמצם פה פרטים זה בלתי אפשרי
) כל העניין בעצם התחיל מהיום שבו הודענו על איחוד עוד בימי הקומונה.... (אחחחח... היו ימים..
), וטבלת הייאוש שכבר חשבתי שלעולם לא תתקצר, הלכה והצטמצמה. בערב ההופעה, לקחנו רכבת לוומבלי פארק, ותהינו לאיזה כיוון נצטרך ללכת בשביל להגיע לארנה, אבל- מהרגע שיצאנו מהתחנה ראינו את וומבלי סטאדיום האדיר מפאר את כל הנוף של וומבלי..!.. בהתרגשות נפלאה הלכנו יד רועדת ביד רועדת לכיוון הארנה... כל הספסרים מסביב פשוט התנפלו עלינו כמו עורבים, ביחד עם כל האנשים שמכרו תוכניות. חיכינו מחוץ לארנה ביחד עם עוד מעריצות שלבשו חולצות עם כיתוב כזה או אחר כמו אותה הבחורה אדירה שכתבה- "Gary- your wife will never know", או שהיו כאלה בכלל עם חולצות רובי... זה היה כיף לא רגיל לרכל שם על כולם בעברית כשהם לא יודעים מילה! תתפלאו לשמוע שפגשנו שם כמה ישראליות- ואם אתן סמויות כאן- כדאי שתגלו את עצמכן!
אנחנו נכנסות לארנה בשביל לגלות שהמושבים שלנו נמצאים עוד יותר מאחורה משחשבנו... האולם פתאום החשיך וכולן צרחו בהיסטריה רק בשביל לגלות שזו בבוורלי נייט שעולה על הבמה... מאוכזבות, חזרנו לשבת במקומנו... לא ממש הקשבתי לשירים שלה ככה שאני לא יכולה להגיד אם הם טובים או לא.. חזרתי לעצמי רק כששירי אמרה לי- "נו, תמחאי כפיים- היא הולכת!!". כל האולם ממש צרח מהתרגשות, ואז... באכזבה אחת גדולה, האולם הואר מחדש- מה שהבהיר לנו שנצטרך לחכות עוד קצת... בזמן ההמתנה, האולם פשוט התמלא עד גדותיו, ואז כל הקהל העצום הזה התחיל לעשות גל אחד גדול- שזה היה פשוט מגניב! (ניסיתי להסריט את הקטע הזה אבל לא הצלחתי ) כל פעם שהתמונה במסכים התחלפה הבנות התחילו לצרוח מחדש.... ואז.... האולם החשיך בשנית... צרחות היסטריות שוב מילאו את האולם... ועל המסכים ראו פרופסור שקם משנתו, עונה לטלפון, ואומר- We need a boy band! ואז הוא נכנס למעין מחסן שבו מראים אלפי ברביות בדמותן. הפרופסור בחר ארבעה כאלה ואז העביר עליהם לייזר שהפך אותם לבנים האמיתיים.... מראים אותם הולכים לכיוון סמל TT ענקי שבסוף נפתח לשניים וחברי TT יצאו מתוכו... הם התחילו את המופע ב Once you`ve tasted love, המשיכו עם Pray והוכיחו לכולם אחת ולתמיד שלרקוד הם לא שכחו! בA million love היה מאוד ברור מיהו הפייבוריט של כולם- בכל פעם שהראו אחד מהם על מסכי הענק, הבנות פשוט נפלו מהיסטריה. ואת מארק הראו בפוזה כ"כ.... כ"כ....גרררר... הוא ישב על כיסא והשעין את ראשו היפהפה על הידיים שלו, ואני חשבתי שכולן הולכות להתעלף מרוב היסטריה... לצערי, לא הצלחתי לתפוס תמונה עם הפוזה הזאת ולצערה הרב עוד יותר של עפרה, גם היא לא הצליחה... ואז הגיע תורו של בייב, ומארק ביקש מכולם להאיר את האולם אם הטלפונים הסלולארים שלהם- אתם רואים ים שלם של אור כחול שמסנוור את כולם. כל הקהל צרח במלוא הריאות עם כל מילה שהוא הוציא מהפה (וכך גם אני
). ואז- הגיע הרגע שלו חיכיתי- הביטלס מדלי! (וחיכיתי לו מכיוון שלפחות הבמה זאת הייתה קרובה אלינו
). אחרי שהם שרו עוד כמה שירים של הלהקה על אותה במה, הם החליטו לרדת דרך הקהל, ומארק הוסיף וביקש שהם יהיו עדינים איתם
אלוהים רק יודע איך הם הצליחו להגיע לבמה בחתיכה אחת
אחרי כן הגיע החלק של How to make a band שהיה נורא מגניב. הם גם ירדו על עצמם לא מעט, אתם פשוט חייבים לראות את החלק הזה, שאותו הסרטנו ושכמובן נשים לכם אותו כאן להורדה אני לא רוצה לספר לכם עוד בדיוק מה קרה, כי אני לא רוצה להרוס את החוויה לאלה שאמורים לטוס להופעה בעצמם. ניכר שהם השקיעו המווון מחשבה בהופעה כ"כ מדהימה, מקורית ויצירתית. כשהDVD יוצא לחנויות, אל תהססו ותקנו אותו!!!!! אחרי ההופעה, יצאנו לאחורי הארנה, לראות אולי נצליח לראות את האוטובוס שלהם עוזב, וכלל לא הופתענו לראות שמרבית האצטדיון עבר לארוב לבנים שם
היינו בטוחות שהבנים רצו לאוטובוס מיד אחרי ההופעה והתחפפו להם לאפטר פארטי. וגם כל המאבטחים שישבו לצחוק על חבורת המעריצות תרמו להרגשה שהם כבר עזבו ממזמן. חברות שלנו מגרמניה הציעו לנו לנסוע איתן במונית המיועדת לעקוב אחרי הבנים עד למלון שלהם, ואני ושירי, שחשבנו שזה מעט מוגזם סירבנו להן (באדיבות אני מקווה). בנקודה זאת עשיתי את הטעות של החיים שלי... עזבו שגם אח"כ אמרו לנו בדיוק באיזה פאב הם נמצאים, אבל מכיוון שממילא איחרנו לרכבת האחרונה שיוצאת לכיוון המלון שלנו, גם אז החלטנו לסרב... ומה מסתבר?? שרובי, כן רובי! היה איתם שם בבאר והצטלם עם הבנות ועוד חילק להן חתימות... חכעימנ-רובי!! תחיעק! חליכעחיערוביליחעחינ! איעמנע.....לחיטלחיראמעטיש.... WHY?? WHY??? WHY???!!!!! בת דודתי שהייתה אמורה ללכת להופעה ב 9/5 עם החבר שלה, בסופו של דבר ביטלה, ונתנה לנו את הכרטיסים שלה- משמע שהלכנו לשתי הופעות! בהופעה הזאת הכנו את השלט המפורסם- ועל ההופעה הזאת תשמעו משירי, אז... המשך יבוא...
נ.ב. את התמונות הבאמת שוות עוד לא הצלחתי להעביר למחשב, אבל... בקרוב!!
התגעגעתי אליכם! אוקיי אוקיי, אני יודעת שכולכם מתים לשמוע חוויות אז הנה זה בא... (ואני מכינה אתכם למגילה, כי לצמצם פה פרטים זה בלתי אפשרי