Hello Hello

Hello Hello

Is there anybody in there? מה שלומכם הערב? ובכן לאחרונה התחלתי להאזין ללהקה ודי התלהבתי. אז את רוב הדיסקים שלהם הספקתי כבר לשמוע... ועכשיו אני דווקא הייתי רוצה לראות הופעות.. יצא לי לראות חתיכה קטנה מההופעה של דיוויד גילמור (meltdown concert) ונשארתי עם פה פתוח - פשוט מדהים... רציתי לברר כעיקרון אם יש את הDVD של ההופעה בחנויות דיסקים רגילות ולשמוע על איזה עוד הופעות שלהם אתם ממליצים... אשמח אם תרחיבו בפרטים כי אני די צעיר בנושא. תודה :)

weird dust

New member
ישנן כמה הופעות בוידאו

הבעיה שהמספר שלהן נמוך מאוד. יש את לייב בפומפי (Live At Pompeii) משנת 1971 - זאת לא הופעה רגילה, היא יותר הופעה בשביל טלויזיה, בשביל קלפים. אין קהל בל יש מוזיקה מעולה ונופים מרהיבים. אני קניתי את גירסת הבמאי שיצאה לאחרונה ומאוד מרוצה. יש את פולס (Pulse) משנת 1995 - כאן רוג'ר ווטרס כבר לא נמצא אבל ההופעה לפי ידיעתי מאוד טובה. לא ראיתי אותה בשום חנות ואני לא יודע אם היא באמת יצאה באופן רישמי. אבל אני בטוח שיש וידאו כי כל מיני אנשים מדברים על זה.

כמו כן, ניתן להשיג בחנויות את ה-DVD

של גילמור בהופעה, הכולל למיטב זכרוני גם קטעים מ-Meltdown (ותקנו אותי אם אני טועה). PULSE טרם יצא בוידאו, ואין עדיין תאריך ליציאתו. ההפקה מדברת עכשיו על "הקיץ" כתאריך יעד, אבל זה עוד עלול להדחות. וברוך הבא לפורומנו, xman המקורי.

holo

New member
אהה..נו אבל הילד אמר שהוא ראה

אותו כבר..

תודה

כן האמת בדיוק על ה-DVD הזה דברתי!! היום רציתי כבר לקנות אותו - אבל אזל ה-DVD בחנות. אז בנתיים קניתי דיסק אחר שלהם שגן ממנו אני מאד מרוצה... :)

הלייב בפומפיי

דווקא לא הלהיב אותי כל כך... (הנוף.. באמת מרהיב) יש להם גם את ה-DVD מאחורי dark side of the moon - את זה אהבתי אבל לא כמו ההופעה של גילמור... זה חזק.

הצליל שווה את זה

Echoes, One Of These Days,Set The Controls. והשאר שווים את זה ועוד איך. ציף ושאר בנות הפורום יגידו שדוד בלי חולצה שווה את זה. זכותן! זה בהחלט אחת ההופעות הגדולות שלהם.

sunnyb

New member
שלום..

אני חדש פה... אתה יכול לחפש את the wall live in berlin שזה לא בדיוק פינק פלויד...זה רק רוג'ר בהפקת ענק עם עוד שמות גדולים במוזיקה כמו סקורפיונס בריאן אדמס ועוד... וגם יש עוד הופעה של רוג'ר בנפרד מפינק פלויד שבה הוא מבצע מספר שירים של הלהקה ועוד שירים שלו..אני לא זוכר איך בדיוק נקראת ההופעה..

גם את זה יש ב-DVD?

יש חנויות מיוחדות לדברים כאלה? כי בטאוור-רקורדס אין את כל הדברים האלה...

ב"צליל" יש

ראיתי בסניף השכונתי שלי. לדעתי גם בטאוור צריך להיות, אבל בגלל מבנה השוק הישראלי, שהוא דבילי לחלוטין, יתכן שהם בכוונה לא מחזיקים את זה.

sunnyb

New member
כן :) לזה התכוונתי..

לא היה לי כח לשבור תראש בניסיונות להיזכר.. ותודה.. בכל מקרה לדעתי אין כמו פומפיי ששם אפשר לראות את פינק פלויד במיטבם..זו דעתי לפחות

FINALLY!

אני מודה לכולכם על העזרה, ואחרי ששמעתי את ה-DVD פעמיים בערך - אני חייב לציין שזה אחד הדברים היותר מרגשים והמעולים ששמעתי לאחרונה. ממליץ בחום! הדיסק אגב מאפשר האזנה ב5.1 - לכל חובבי ההאזנה במערכות הקולנוע. וזה נשמע לא רע בכלל.

למעלה