Hello(I Love You) שיר חדש של רוג'ר

paulthe1

New member
Hello(I Love You) שיר חדש של רוג'ר

http://newlinerecords.com/pages/mimzy/rogerwatersplayer.htm

מדובר ב-45 שניות מהשיר החדש

שנשמע מבטיח ומאוד "רוג'רי", כולל התכתבות עם עצמו (Is there anybody in there?). הטקסט הוא מהכיוון של Echoes, ולא פוליטי. לפחות זה מה שעולה מ-45 שניות.

האפוקליפסיה הגיעה

רוג'ר רושם שירים עם צירוף האותיות המופרך והבלתי נתפס בעליל=> I LOVE YOU . אני לא אתפלא אם אני אבלע בתוך חור שחור בימים הקרובים...

avki

New member
דווקא אני לא מסכים.

בדיוק מה שבאתי לכתוב - ווטרס מסתיר את קולו או בהרבה ריכוכי אולפן והד מוגזם. כמו כן לאורך כל השיר יש קול שני, ווטרס עדיין יותר ממלמל מאשר. מתגעגע אני למדשאות גרצ'סטר עדיין זוכר אנוכי את רכות קולו של ווטרס בSTCFTHOTS איפה הימים של Vera Layne, היכן היא זעקת הבית השלישי של Hey You?! הו מחיר הזקנה. אבל לפחות זה שיר די טוב.

avki

New member
*וווטרס עדיין יותר ממלמל מאשר שר.

avki

New member
תשובה

Suck The Cruel Face That Harry Ought To Slaughter. זה שם של להקת האימו הראשונה שקמה, איפה שהוא בתחילת שנות ה70. ווטרס הפיק להם את הדיסק הראשון שלהם שהיה הצלחה די רחבה.

The Walrus

New member
ותשובה רצינית

Set The Controls For The Heart Of The Sun. למי יש כוח לכתוב את זה כל הזמן...

Anuerysm

New member
הכי מהיר זה פשוט לכתוב

את השם הלועזי באותיות עבריות, אמנם זה לא הכי תקין וגם בן יהודה היה קצת כועס אבל זה מובן יותר, גם לפעמים זה מצחיק וגם לא צריך בשביל זה ללמוד את שפת הפורום

oneman2

New member
../images/Emo45.gif

הרי גם ככה כמעט תמיד מישהו שואל מה זה ומישהו אחר עונה לו, אז למה לא לכתוב את השם המלא/חלק מהשם מלכתחילה?

למעלה