hello, i'm back

hello, i'm back

שלום לחברי הפורום הוותיקים והחדשים כאחד. אני שמח לחזור לפה אחרי איזה חודשיים -שלושה שלא היה לי אינטרנט, וכמו שסי כתבה פה כשנפל לה המחשב, זה ממש להיות מנותק ... אז אני מקווה שכולכם אטמתם את כל מה שצריך, ריעננתם את כל מה שצריך וכו' כי אני ממש לא, אפילו אין לי מושג איפה המסכה שלי.... אבל....יהיה טוב יהיה טוב.. מיכל! מזל טוב ליומולדת, את יודעת טוב מאוחר מאשר לעולם לא... שמח מאוד לחזור !!!!!!!!!

actress

New member
../images/Emo140.gifאופנוע, ברוך שובך ../images/Emo66.gif

ספר ספר מה חדש? איך הבית החדש מה שלום האישה והילדה ובכלל
גדולה לכולכולכולכולכם
ותודהההההההההה

ט י נ ה

New member
אופנוע ממי שלי ברוך שובך ........

הי אבי מותק מה שלום רומי המלכה שלנו ? כמה חסרת לי אין לך מושג תמיד תשאג למחשב שעובד על ידך נשיקות ותעביר תמונה מהחדר האטום או לא אטום אבל תמונה שנראה איך המלכה הקטנה גודלת סי

אהלן אהלן

זהו הכל די מצויין מהעיר הקרירה והיפייפיה, גם אתם חסרתם לי מאוד ובכלל הרגשתי מנותק מהציוויליזציה. המלכה שלנו גדלה בצורה מדהימה, לפעמים גם אני תוהה עד כמה זה יכול להיות מהר, עוד פחות מחודש והיא כבר בת שנה (!!!), לא יאמן, תמונות בקרוב מאוד. מה שלומכם אתם? ראיתי את הפרסום למופעים שלך סי בעיתון, וזה מחמם את הלב אחרי די הרבה זמן לראות שאת מפגינה נוכחות תקשורתית, מקווה שנתראה בקרוב איפשהו. מה קורה עם האיחוד של להקה מקומית? מת כבר לשמוע על זה, והאמיני לי נדמה לי שלא רק אני. ד"ש חמה מעדי, מיכל, למרות שביקשת, לא נראה לי שהפוביה שלה ממחשבים (וציוד נלווה) יעבור כ"כ מהר, אבל אני עובד על זה. שיהיה לכם ערב מושלם.

למעלה