HELLO!!!

HELLO!!! ../images/Emo6.gif

מישהו מוכן להסביר לי למה בבוקר אני כל כך עייפה (למרות שאין לימודים) ולמה תמיד בלילה אני פשוט עם עודף אדרנלין.. הא הא היפראקטיבית שכמותי! מה נישמע? מה עשיתם\ן? היום? אני ישנתי עד 10, ראיתי קארטונס, שרפתי כל מיני דברים.... (אופס...) וכן כל בוקר שיגרתי... מחר אני בבריכה..... אהה וכן עברתי קורס קיץ במתמטיקה בהצלחה רבה!!! 85!!! אתם\ן מאמינים? אני ניקולית שוקולית של עלית עברה את ה60 במתמטיקה!!! איזה אושר.. ואימא שלי התקשרה היום ואמרתי לה והיא אומרת לי: "נו בסדר...." נו הלו?! אימא??? הבת שלך עברה בהצטיינות??? איפה ה:"כל הכבוד מאמי, מגיע לך DVD!!!" או "יופי, מותק, נקנה לך מכונית כחולה!!!" אימא פולנייה...... נו טוסט...

loly pop

New member
אני יודעת למה!

הכל בגלל החופש לא עושים שומדבר חשוב או מעייף במשך היום ולכן יש הרבה מאוד כוח אז הולכים לישון ממש ממש מאוחר ואז בבוקר נורא עייפים כי גם אין שום סיבה מוצדקת לקום.... ובקשר לקורס אז כל מה שיש לי להגיד לך זה שכל הכבוד, גם אני שונאת מתמטיקה!!

הממ...

כשהייתי קטנה האמנתי שמתמטיקה הומצא כדי להעניש אותנו! אני עדיין חושבת ככה!!! כאילו מילא כפל, חילוק, וכל האלה זה חשוב זה בסיסי, אבל כל המפלצת, והנוסחאות המטופשות האלה, כאילו מי זוכר את זה אחריי סיום בית ספר! בטיעון בבית משפט אף אחד לא יבקש ממני לפתור משוואה.... את כל הדברים האלה צריך ללמד רק מי שמעוניין בכך, למשל אלכס החננה מהכיתה שלי, 100 בכל המקצועות חוץ מאנגלית ומספורט 60!!! הא הא איך ירדתי עליו בגלל זה! בכל מקרה קקימתטיקה, אי אפשר להסתדר עם זה, אי אפשר להתפטר מזה! ו

loly pop

New member
יש לי רעיון!

אולי אפשר לנדות את כל ה"גאוני מתמטיקה" האלה שיש בכל כתה לאיזה אי בודד שילמדו עם עצמם משהו בסגנון הישרדות רק שכולם נשארים כל הזמן על האי ואז בבתי ספר ילמדו מתמטיקה מינימלית ברמה נמוכה כי במילא לא יהיו יותר מדיי מוחות מבריקים כדי לפתור את כל המשוואות האלה....

טוב אז אצלנו פחות שתיים:

אלכס ואלכסנדר... סתם שאלה: למה לכל החננות המעצבנים קוראים אלכס? ולמה תמיד הם מכוערים??? אההה

loly pop

New member
מהסיבה הפשוטה...

שרוב גאוני המתמטיקה הם רוסים ולהרבה מאוד מהרוסים קוראים אלכס לגבי המכוערים אין לי תשובה חד משמעית אז נכון שיש הרבה רוסים מכוערים אבל אני מניחה שלא כולם....

charmingirl

New member
רעיון מעולה!

יש לי ילד אחד בכיתה שלומד בבר אילן ומה שאנחנו לומדים בכמה שיעורים הוא לומד בכמה שעות! אבל עכשיו הוא לומד בספר ל5 יחידות נראה לי... פחד! ושתביני הילד רק בכתה ח´ (עולה לט´)

אתם מדברים הרבה בולשיט!!!

טוב אני אולי לא גאון במתמטיקה אבל אני קולטת בציק מה שמלמדים ויורת מזה לא איכפת לי .........מה עם אני מוציאה 95 בחשבון בלי בעיה אתם מנדים אותי בושה!!!!! ואני לא חנונית להפך....!!! אני מסתובבת עם החברה המקובלים נקרא לזה..... (רובם סתומים ,אגב)

charmingirl

New member
היי בייב!

זה בסדר אני גם ככה כל יום.. בבוקר בשיעורים פרטיים אני מפהקת עוד שניה נרדמת, בלילה אני יכולה ללכת לרקוד סלסה עד הבוקר!! (וזה מה שאני הולכת לעשות מחר, ז"א היום בלילה)
עדי

charmingirl

New member
ד"א תאחלו לי בהצלחה!

ביום חמישי יש לי את המבחן במתמטיקה- האם אני נשארת בהקבצה א´ או יורדת! בינתיים אני עומדת על 50..

למעלה