hello narod

bariska

New member
hello narod../images/Emo98.gif

privetik
מה המצב?
איך עברה השבת?
אצלי היא עברה מה זה מהר בלי שאני בכלל שמתי
קמתי ב9 הלכנו לים פגשתי 2 ידידות
אחרי זה באו עוד חבר'ה שאנחנו מכירים
וזהו
..קפצנו מהאבנים בעיקר למרות שאני לא מת על זה אבל zakampaniyu מממ פעמיים עקצו אותי מדוזות
...ממ חזרנו ב3 ונרדמתי..וקמתי לא מזמן
איך עברה השבת שלכם

ממממ..

בבוקר ובצהריים הרוב ישנתי, אחרי הצהריים הלכתי למספרה סיפרו אותי די מכוער יותר מידי קצר (לא הולכת לשם יותר. עכשיו איזה שנה עד שזה יגדל...:\), ולא מזמן חזרתי מ"הארי פוטר", הלכתי עם חברה, דווקא נחמד. אבל מוזר שחצי אולם היו אנשים בני שבעים..טוב..חחח

bariska

New member
לא נורא../images/Emo13.gif

שער גודל..ואני בטוח שזה לא כזה מכוער כמו שאת אומרת
"ארי פוטר"?מממ יצא לי לקרוא רק 88 עמודים מהספר הראשון ואז הפסקתי זה לא כזה מעניין כמו שאומרים מסתבר
מממ ואומרים שאנשים זקנים הם כמו ילדים קטנים(סתם עובדה שלו קשורה
)

../images/Emo7.gifמזדהה איתך..

גם אני הסתפרתי אתמול אצל פוסטמה אחת..ביקשתי ממנה שתוריד לי ממש רק טיפה מהקצוות והיא ממש סיפרה את השיער שלי ועכשיו הוא יותר מדי קצר! ועדיין לא התגברתי על זה אוףףף

bariska

New member
אוווווווווו מסכנה

זה רק שער..הוא יגדל ויחזור להיות יפה כמו פעם
מישום מה לי אפ פעם אין בעיה של שער יותר מידי קצת..כמה שיותר קצר ככה יותר טוב

זה לא אותו דבר..

לרוב הבנים שיש להם שיער קצר גם ככה לא אמור להיות כזה הבדל בין השיער שלפני התספורת ואחרי התספורת...כולה גוזרים לכם איזה 2 סנטימטרים מהשיער וגם השיער גודל לכם ממש מהר.. לא ככה?

עזרתי לידידה עם משהו שקשור לצבא

ואז היו לי שיחות שיבוצים בצופים ואז ישיבה...ביום חמישי מחנה קיץ!

Lara F

New member
חחח... שמחה שכייפת...../images/Emo8.gif קבל את שלי

אצלי השבת עברה נורא,
ביום שישי אני וחברה שלי תיכננו כבר שנים ללכת לךהופעה של אדיר מילר, מכירים אותו..?(נו זה שמנחה את "ערב אדיר" -הוא ממש אחלה..
) למרות שאף אחד לא רצה לבוא איתנו (אף אחד לא אוהב אותו, מוזר הא?..
.חח) בכל זאת החלטנו ללכת... תיכננו כבר כמה נשמח ונהנה וכמה נצחק,
התלבשנו כ"כ יפה... התארגנו...
אפילו תיכננתי לחבק אותו ולבקש ממנו חתימה (חחח..ס-ת-ם בצחוק... תרגעו.) ואז, הגענו, כמו הרבה בני נוער מנהריה והסביבה,
לכולנו היה קשה להאמין איך אדיר מילר בכבודו ובעצמו הסכים להגיע לנהריה הקטנה והצנועה שלנו, ובכניסה להיכל התרבות שלנו, עמדה האמרגנית שלו, והכריזה לכל: "המופע התבטל" אנחנו היינו המומים:
"אבל למה?" האמרגנית תירצה בכל יכולתה שאדיר המסכן חלה וכל מיתרי הקול שלו קרועים והוא ממש צרוד ולא יכול לזוז ועשתה ממנו ממש חולה כרוני,
ואני לא יכלתי להתאפק ובין כל קריאות ה-"איזה באסה" ו- "מה נעשה אם הכרטיס", צרחתי:
"תביאי אותו לכאן אני אחנוק אותו נראה מה יהיה שלום מיתרי הקול שלו אז" ובמפתיע האמרגנית צחקה ואנשים אשכרה אמרו לי שיש לי עתיד בתור אדיר מילר הבא...חחחח...
איזה ביאוס, הרס לי את כל השבת....
אבל לא נורא, יהיה טוב ב"ה...
אני אופטימית

bariska

New member
התארגנו...

בעעע לבנות לוקח שנים להתארגן.. אני לא מבין מה הבעיה לקחת חולצה וג'ינס ולצאת..בשביל מה שעות לעמוד מול המראה
בגלל זה אתן גם תמיד מאחרות בדר"כ

חחחח

כי בוא אני יספר לך איך זה הולך אצלי..לוקח לי להתארגן בין 40 דקות לשעה.. קודם צריך להתקלח..אחר כך להחליט מה ללבוש ולבדוק במראה אם זה מתאים..ואחר כך להתאפר להסתרק..אממ וזהו

Evil Gremlin

New member
זה היה מוזר!!!

בהתחלה אני וכמה מהחברים שלי שתינו בירה וסתם דיברנו.. אח"כ אני ועוד 2 חברים שלי עלינו לכרמל כדי לשתות וודקה עם ילד אחד שאנחנו מכירים.. היו שם הרבה חברים ממש ממש מוזרים שלו, הם ראו 3 רוסים ופתאום החליטו שעכשיו אנחנו צריכים ללכת להרביץ לאיזה ערסים שלקחו מהם ענק ופלאפון לפני 4 שעות (WTF) הם הביאו אותנו לערסים (שבעצם זה לא היה הם כי הם לא היו בטוחים מי לקח את הדברים.. הם ניחשו) אח"כ הם עוד קראו למשטרה.. ושם אנחנו "נעלמנו בחשכה" (לא צריך בעיות מיותרות)... וליום הבא שוב באנו אל החבר הזה וישבנו אצלו במרפסת ולא ישנו כל הלילה ופשוט זיינו זה לזה את השכל... ועכשיו אני רוצה לישון אבל לא אסור..אני אשן אח"כ

l1zard

New member
../images/Emo4.gif

הסוף שבוע שלי היה אחד מהגרועים.. יום שישי הייתי תקועה בבית עם אורחים... ויין
ו.. יום שבת? הייתי תקועה באיי סי וחצי מהיום ישנתי ואז למדתי לקראת מבחני המעבר שלי (ובלאט!!!!!! זה החומר של כל השנה.. מאיפה אני אמורה לדעת את כל זה?
) וזהו.. אני שונאת כשיש לי כאלה ימים משעממים....

Mrs James

New member
אממממ

מיום שישי חזרתי ב-4...קמתי ב-10 אמא העירה לאכול
ב-2 חבר שלי בא אליי
סתם ישבנו אצלי..במחשב טלויזיה צחוקים וזה
ב-9 התחלתי לתארגן לצאת...בעשרה ל-10 יצאנו לשבת בפארק עם כל החבר'ה חזרתי ב-1 הלכתי למירפסת לעשן! קלטתי ג'וק ע=נ=ק!!! הלכתי להעיר את סבתא שתהרוג אותו אחרי כל הלילה חלמתי על ג'וקים

Dynamo1929

New member
למה לא כל יום שבת...?! :\

היה משעמם כרגיל. קמתי כמעט ב12, הייתי כמעט עד הערב על המחשב, אחרי זה הלכתי לשחק כדורגל בשכונה, לאחר מכן קפצתי לים כדי לראות מה המצב שם ואז חזרתי הביתה וצפיתי באחד מהמשחקים המשעממים ביותר של האליפות עד עכשיו,שבדיה-הולנד. אפשר לסכם את המשחק במילה אחת-טוב, ובשתי מילים-לא טוב, ובשלוש-ממש לא טוב! פשוט בעעעעעעעע של משחק! בקושי מצבים ליד השערים! 0:0 אחרי 120 דקות!וגם הלך לי הווינר בגלל המשחק המעפן הזה! אבל, לא נורא, יהיה טוב! :)

למעלה