hello narod

vicki16

New member
הייתה שבת נחמדה../images/Emo8.gif

קמתי מאוחר ראיתי איזה סרט בהולמרק ...קראתי את הספר צופן דה וינצ'י למי שמכיר..הייתי קצת באיי סי ואח"כ נפגשתי עם החבר...זהו=)

Sheep From Hell

New member
אה... יום שבת....

אני ישנתי!!!!!! סוף סוף!!!!! אחרי חצי שנה של חוסר שינה...!!! כל יום הייתי ישנה 3 שעות בלילה, עכשיו סוף סוף הזדמן לי לתפוס שינה של איזה 15 שעות מדהימות!!!!!!!!!!! ואז בערב באה אלי חברה וקנינו אוכל וראינו שרק 2 !!! סרט מצויין!!!!!!!!!!!!!!! וואי היום עבר עלי הסיוט של החיים שלי.. ראיתי את כל החיים שלי עוברים לי מול העיניים!!!!!!1

Sheep From Hell

New member
וואי זה היה משו נורא..

אני וחברות שלי עשינו משו דבילי עם מס' טלפון של מישו.... וחשבנו להמשיך עם הדבר הדבילי בספר מחזור.. קיצור היום כמעט תפסו אותנו.... והקטע הוא שאם היו תופסים אותנו אז לי היה סוף!! ואיזה ילד אחד בא להתקשר למס' הזה.... ואני כמעט בכיתי שם. כי אם הוא היה מתקשר אז הייתם עכשיו הולכים בעיר ורואים את התמונה שלי בכל העיר כפרסומת לזונה(יענו היו עושים לי את זה כנקמה!!!!!) בסוף הילד ההוא ויתר ולא התקשר.. אבל אז המורה לא האמינה שמה שעשינו זה צחוק ועכשיו היא לא רוצה להכניס את זה לספר מחזור..:( חחחחח.. בעיות של ילדים בכיתה א'... חחח אבל מה לעשות.. אני הצלחתי לשמר את הילדות שלי ואני לא מתביישת!!!!!!!

Evil Gremlin

New member
בכיתה ט' שני ילדים מהביה"ס (נצל"ש)

רשמו טלפון של מורה אחת באתר פורנו...העיפו אותם מביה"ס...

Evil Gremlin

New member
רצו לערב את המשטרה

ואז הילדים הודו בעצמם (עדיף זה מעבירה פלילית)

vk3

New member
אוווווווו......

חחחחחחחחחחחחחחחחחח... לפני שאתחיל, בחתימתך יש טעות קטנה...
הוא החבר הכי טוב של האדם
ולגבי אישה אני אוהב את המשפט שהמצאתי ( ואולי אחרים כבר המציאו לפניי
): " הדרך אל לב הגבר עוברת דרך בטנו והדרך אל לב האישה עוברת דרך חברותיה
"... אההה... ועכשיו לגבי השבת
איזה יום זה היה בכלל
אני כבר בקושי זוכר איך קוראים לי !!!!!! הבוקר סבא ( הייתי אתמול בכפר סבא אצל הסבים) מעיר אותי בשש בבוקר, אני קם והוא מגיע ללחוץ לי ת'יד ולחבק. אני לא קולט... עם מה הוא מברך אותי
מה הוא רוצה
אז נזכרתי שאני בעצם בן 18 היום...
ואיזה יום היום בכלל
יש לי תקופה מאוד מטורפת עכשיו ( כרגיל). אני לא יודע איך אני אוכל להתארגן גם כך שנוכל להיפגש ( אני עדיין בודק באיציק מי מגיע). יש לי ב- 12 ביולי מועד ב' במתמטיקה בשאלון 006 אליו בכלל לא ניגשתי. אם אני לא אספיק ללמוד אליו אני יורד ל- 4 יח"ל, מה שלא מומלץ לי
המורה שמכין אותי אליו גר בכפר סבא, לכן אני חייב לגור תקופה מסויימת אצל סבתי, ללא מחשב וללמוווווווד ( ולעבוד) !!!!!!! גרררררררר... כול זה מאוד מצער אותי, כי עקב כך גם בפורום תורגש תקופת שפל קטנה אותה אנסה למזער עד כמה שאפשר ( לדודי שגר ממש על יד סבתי יש מחשב, אז אנסה להתנחל אצלו באיזה שהם ימים כדי להקדיש לפורום לפחות שעתיים, עד שכול זה ייגמר כבר
) אז אם אתם לא רואים אותי בפורום מספר ימים ברציפות, אל תתבאסו... אני צופה עליכם מלמעלה
WISH ME LUCK

the freaky girl

New member
יאאאאאאאאא............/images/Emo9.gif

גם אני עושה שאלון 006... היום נאלצתי לקום בגללו ב-7..
בכל מקרה, תמיד תדע שאתה אצלנו במקום השמור לך בלבד, ב-
... ווי לוב יו קיריל..

למעלה