Hello Sweeties
על סוף עונה 7 וטורצ'ווד

kinging123

New member
Hello Sweeties
על סוף עונה 7 וטורצ'ווד

לא הייתי פה שבוע(ואני גם לא אהיה פה שבוע הבא) אבל יש לי כל כך הרבה לספר.
קודם כל...(תופים בבקשה) ... סיימתי את עונה 7. הפרק האחרון לא היה ברור משהו אבל נורא אהבתי את הקטע שהדוקטור הולך לקבר של עצמו, ואת הסיבה למה קלרה היתה כמה פעמים, ובמיוחד את העובדה שהדוקטור קבור בתוך טארדיס ענקית, וגם יש לזה הסבר מקסים(שהטארדיס מתרחבת לגודל האמיתי שלה).
את הבינה העצומה(ככה אני בחרתי לתרגם את זה
) זכרתי עוד מהקריסמס ספיישל, ומכייון שהוא הוזכר גם בפרק שלאחריו(הוא היה הלקוח של החברה עם הWIFIים) ציפיתי שידברו עליו קצת אבל הרגע הזה לא הגיע. אהבתי את השלישיה של ג'ני וסטארקס והלטאה שאני אף פעם לא זוכר איך קוראים לה, אבל הם קצת מתחו את זה לדעתי(במיוחד בקטע של סטארקס).
בפרק האחרון הבינה הגדולה הגיעה וניסתה להרוג את הדוקטור מאה פעמים, ואני לא מבין למה. הדאלקים ניסו להרוג את הדוקטור מאות פעמים ולא קיבלו כזה פרק דרמטי ופה מישהו שאני לנו מושג מי הוא וכנראה שגם הדוקטור פגש אותו רק לפני כמה פרקים, פתאום נהיה האוייב הכי גדול של הדוקטור. אני בכנות ציפיתי שזה יהיה מישהו משעבר, כמו הדאלקים, אם כי סוף כזה היה קצת משעמם(די נמאס מהם, אתם לא חושבים?).

ועכשיו נעבור לטורצ'ווד:
הבטחתי לעצמי שכשאני אסיים את דוקטור הו אני אצפה בטורצ'ווד. הגיע היום, וכבר ראיתי שלוש פרקים. הסדרה הזאת הרבה יותר קופצנית מדוקטור הו(אם אתם זוכרים את שרשור "הדוקטור לא הולך למסיבות" שלי, אז ג'ק הולך גם הולך) ואף אחד לא היה מעיז לשים פרק כמו Day One בדוקטור הו. הדוקטור הו(א) קלאסיקה בת 50 שנה וזה לא מתאים. אני לא רגיל לסגנון הזה של טורצ'ווד אבל אני מניח שעם הזמן אני אתחיל לאהוב את זה.

אני אשמח לשמוע מה דעתכם.

ailag

New member
בקשר לטורצ'ווד (
קטנים למה שלא ראית)

הספוילרים יהיו על איך הפרקים (טובים רעים משמעותיים לא משמעותיים) ולא על מה שאשכרה קורה בהם.

טורצ'ווד גם משתנה (ומשתפרת) עם הזמן. אישית לא אהבתי את הפרק הראשון כי הוא נראה כמו שיעורי בית בתסריטאות למתחילים, והפרק השני מאולץ נורא (דוקא מבחינת הסקס. כן, זה נועז, אבל השילוב של הסקס בעלילה היה כזה "אנחנו רוצים להיות נועזים!!11" בהמשך הוא משתלב בצורה יותר טובה)

הרבה מהפרקים הם monster of the week עם סגנון טורצ'וודי, אבל אם לא באים בצורה שיפוטית הם יוצאים כיפיים וחמודים. ואז הם מתחילים עם סיפורים לאורך העונה - דברים שחבל שראסל לא עשה בדוקטור הו. כן, היה באד וולף והיה יו אר נוט אלון והדבורים שנעלמות, אבל זה רק מילה-שתיים שמופיעות בפרק-שניים ואז פתאום שמים לב אליהן שוב.

טורצ'ווד עונה 3 ועונה 4 הן סיפור קוהרנטי כל אחת. ב2 שזורים כמה סיפורים בין פרקים ברמה שביקשו ממני המלצות לפרקים* והמלצתי על 75% מהעונה בלי יכולת לסנן. גם אם זה לא עמוק, זה יצא טוב יותר לדעתי מהבחינה הזאת מאשר דוקטור הו של ראסל, שהיה מצוין אבל גם היה monster of the week - שזה אחלה - אבל זה היה יכול להיות יותר טוב.

* אם כי לא צריך לבקש ממני המלצות, ההעדפות שלי נוטות להיות שונות לטוב ולרע. אולי מישהו אחר היה נותן רק שני פרקים מעונה 2 ואומר שהשאר זבל...

kinging123

New member
תודה על התגובה

אני מסכים עם מה שאמרת לגבי הפרק השני, והאמת שאני בכל מקרה לא אהבתי את הקומפניון שם. אני לא יודע אם זה משתנה כמו דוקטור הו אבל אני מקווה שכן.

ailag

New member
הקומפניון = גוון? (שוב
ים קטנים)

גוון נשארת. בהמשך היא פחות העלמה התמימה שפוערת פה ועיניים כל פעם שקורה משהו אבל רוב הזמן היא די כן, רק בצורות שונות (למשל את ה "אומג חייזרים" מחליף "אומג אנשים יכולים להיות רעים" לפעמים). זה נשאר אבל משתפר.

זה לא ממש מבנה של "קומפניון", זה צוות עם דגש על גוון. אם כבר אז ג'ק יותר קומפניון מגוון לדעתי.

kinging123

New member
חתיכת delay - הייתי עסוק

כן, דיברתי על גוון כמובן. סיימתי לראות את העונה לפני יומיים, וממש לא הייתי מרוצה. (חוץ מבקטע האחרון שבו הדוקטור "חוטף" את ג'ק - המשפט של גוון בסוף הפרק הצחיק אותי משום מה )
אבאדון? ג'ק הופך למטומטם/ההפך? לא ממש אהבתי את הפרקים האחרונים, או אולי אני צריך לאמר ממש לא.

AvivZ41

New member
אני דווקא ממש אהבתי את טורצ'ווד

בחיים לא ראיתי ספין אוף כלכך טוב. העונה הראשונה והשנייה היו טובות (יש פרקים מעולים, ויש כאלה שלא כמובן). העונה השלישית היא 5 שעות הטלוויזיה הכי טובות שאתה תראה בחיים שלך, והעונה הרביעית גם כן ממש טובה לדעתי למרות שמלא דווקא לא אוהבים אותה.
ואני מסכים איתך על הGI, הוא באמת סוגשל צץ משום מקום כי הפעם האחרונה שראינו אותו לפני הספיישל כריסמס הייתה בתקופת הדוקטור השני, שבשנות דוקטור זה איזה 1000 שנה. אז אינלי מושג איך הדוקטור מירר לו את החיים כלכך ב3 מפגשים, אבל אולי הספיישל 50 שנה יוכל להסביר לנו הכל

kinging123

New member
רגע רגע רגע... מה??

"הפעם האחרונה שראינו אותו לפני הספיישל כריסמס הייתה בתקופת הדוקטור השני"

איך ייתכן שאני לא זוכר דבר כזה?!

Sexy Darren

New member
נראה לי שהוא התכוון לדוקטור 10

גם אני הייתי כזה, ממתי הgreat inteligence הופיע עם הדוקטור השני?

Sexy Darren

New member
אוקי תיקון,

אז הוא צדק,אחרי בדיקה קצרה, הGI אכן הופיע פעמיים בתקופת הדוקטור השני, ואם אתם מחשיבים את זה כקאנון-אז היו כמה התקלויות עם הדוקטורים השביעי והשישי בספרי אודיו.

זה מספיק פעמים להיות מובס כדי ממש לשנוא את הדוקטור, אז אפשר להבין אותו

למעלה