Hello

Born4masonry

New member
Hello

I'm sorry about the language, can't write hebrew on my laptop. I'm jew, who found Christ recently, this days, I got into process to get into chirstianity, I'll be beptize in Christ soon, may heavenly father bless all of you, in the name of Jesus Christ. I hope and wish to be welcome around here to. Sincecrely with faith, Adi.

ברוך הבא עדי!

החברים בפורום הם אחים אהובים ממגוון האוכלוסיה שהמשותף לכולם הוא ישוע אהובנו! ברוך הבא!

lion 7

New member
ברוך הבא אח יקר

מלפני שבועיים פגשתי אדם מאמין מארה``ב והבטחתי שאתן לו את הלינק לפורום (לא יודע ערבית או עברית) וכאשר ראיתי את ההודעה שלך , אמרתי לעצמי זהו אותו בחור יאללה איך מצא את הלינק חחח , הלילה אני מבטיח שאמסור לו את הלינק , ברוך הבא עדי כאן .. אהלן וסהלן

Born4masonry

New member
:)

sorry to let you down but it's just me :) I wish I could to write Hebrew but my laptop won't able to get hebrew fonts some how.Any way thank you for having me here. I'm possitve i'll get fine answers to all my Spirtiual issues. God Bless.

lion 7

New member
wellcome to our church

/tapuzforum/images/emo13.gif הוירטואלית , אנחנו כאן בכדי להתחבר ברוח הקדש שלבשנו בלידה החדשה , ישוע הוא ציר האמונה ומחבר אותנו יחדיו , ואנו כגוף המשיח שהוא הראש כואב לנו הלב עם כאבי הקהילה כנסיה זו . ושמחים גם אם כולם שמחים , יש לך אופציה בכתיבה בעברית באפשריות מתחת למלבן גוף ההודעה (אם אינני טועה , למרות שזה דבר לא מהנה ולוקח זמן ) ..

אבל אבל,

לפחות מבינים מה אתה כותב. כי יש כאן כמה חבר'ה (ואני בתוכם) שלא דוברים את השפה ואז הם (זאת אומרת, אני) צריכים לתרגם את מה שאתה כותב עם הרבה שיניים תותבות וזה בגלל שכבר נ ש ב ר לנו השיניים

למעלה