HeLLo

SuGaRBabe1

New member
HeLLo

איימ אני חדשה
אני הילה בת 15... אני אמנם לא בצופים
אבל אני אוהבת נוראאאא את הצופים... פרשתי השנה, כי אני עולה לכיתה י´, ובכיתה י´ מדריכים - לא בראש שלי להדריך... השנה לא הייתי כי אם אני לא הולכת להדריך, אין לי מה לעשות בקורס... בכל מקרה אני ממש מצטערת שפרשתי
היה כזה כיף עד כיתה ח´ בצופים... לא´משנה אז ברוכה הבאה לי

היי הילה...

סליחי לי אבל אני חושבת שאת ממש אבל ממש מטומטמת לפרוש מהצופים כי לא בא לך להדריך?? את לא חייבת להדריך יש 367.87 דברים שאת יכולה לעשות בשבט חוץ מלהיות מדריכה... וגם אם את לא הולכת להדריך יש לך מה לעשות בקורס גם מי שבטוח יודעים שהוא לא הולך לקבל הדרכה יכול ללכת לקורס הזה כי לא כל היום טוחנים לך את המוח חוצמזה שזה סתם ידע שטוב לדעת.. את יודעת אף פען לא מאוחר לחזור.... את צריכה להבין כשאת חלק בצופים (במיוחד מכיתה י´ ומעלה...שכב"ג..) את מתחילה לתת ולא רק לקבל... ולדעתי השנים של השכב"ג הרבה יותא שוות מהשנים שבהם את חניכה... חוצמזה שלהיות חמשוש זה הכי פצצה.... (לדעתי... ולדעת הרבה שכבגיסטים) ואם את נוראאאאא אוהבת את הצופים לא נראה לי שהיית חושבת בכלל על האפשרות שלפרוש... בכל מקרה אני דניאל אני מחסנאית חמשוshit בשבט ערבה הנהגת ירושלים

SuGaRBabe1

New member
לא יודעת...

בשבט שלי לא הסבירו לנו על כל הדברים האלה... אמרו לנו פשוט, שבכיתה ט´ קורס הדרכה, וזהו... אז אני, שבכלל לא בראש שלי להדריך, הייתי בטוחה שמעכשיו אין לי מה לחפש בצופים אז פרשתי... אבל תודה על המידע בכל מקרה
אני אנסה לברר אם אני אוכל עוד להצטרף לשנה הבאה...

למעלה