Hello!! שלווווום!!! אני חדשה כאן אז נעים מאוד להכיר... תגידו, העונה השנייה מתחילה כבר בשבוע הבא???
ק קמימונת New member 17/4/05 #1 Hello!! שלווווום!!! אני חדשה כאן אז נעים מאוד להכיר... תגידו, העונה השנייה מתחילה כבר בשבוע הבא???
L LuLiLoPiLaTo1 New member 17/4/05 #3 ברוכהה הבאהה../images/Emo24.gif לא שבוע הבא יש ספיישל (נראה לי בשבועיים הבאים בעצם) והסידרה תתחיל בתחילת חודש מאי כלומר ממש עוד מעט
ברוכהה הבאהה../images/Emo24.gif לא שבוע הבא יש ספיישל (נראה לי בשבועיים הבאים בעצם) והסידרה תתחיל בתחילת חודש מאי כלומר ממש עוד מעט
N Nitzan122 New member 18/4/05 #5 ברוכה הבאה|!../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif כבר ענו לך על השאלה אז רק נשאר להגיד- השתלבות נעימה בפורום
ברוכה הבאה|!../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif כבר ענו לך על השאלה אז רק נשאר להגיד- השתלבות נעימה בפורום
ק קמימונת New member 20/4/05 #8 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif פששש... איזה נחמדים כולכם!!! תודה רבה!!! iamooga בת דודתי, יא 2 מותק!!! חג שמח לכוווווווווווווולם!!!!!!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif פששש... איזה נחמדים כולכם!!! תודה רבה!!! iamooga בת דודתי, יא 2 מותק!!! חג שמח לכוווווווווווווולם!!!!!!