hellooooooooooo

MrHankeY

New member
hellooooooooooo../images/Emo160.gif

סוף סוף! אחרי שנים של אירליינרס נט מצאתי פורום תעופה פעיל! אז כן... גם אני חובב תעופה (אחרת למה אני פה? :) ) בתור התחלה הנה תמונה שצילמתי בסוף אוקטובר 747-400 של אלעל

ממתי מותר לצלם בתוך המטוס?

המצלמות, דיסמנים, ווקמנים ופלאפונים משבשים לטייסים את מכשירי הקשר.

vitamin P

New member
עד כמה זה באמת משבש??

אף פעם לא האמנתי שזה באמת משבש ואני זוכר שאומרים רק בהמראה ובנחיתה ויש חברות שבכלל לא אומרות את זה אז לא יודע.... למשל בטיסת פנים בקונטיננטל בארצות הברית לא אמרו כלום והייתי בטור ליד אחת ששיחקה כל הטיסה בסנייק

eagle701

New member
אויש אני אוהב אנשים שמדברים שטויות

:) הדבר היחידי שיכול לגרום לנזק ברדיו של הטייס זה פלאפונים ולא תמיד מצלמות דיסקמנים וכ'ו חופשי כמה שבא לך זה שהחברות תעופה לא מאשרות זה כבר דבר אחד מצלמות זה בדרך כלל בגלל ביטחון שדה

vuv

New member
אם אני טועה

את הטלפון הסלולרי אומרים לכבות, לא הגלל שזה מפריע למטוס - אל בגלל שזה מפריע לחברות. תארו לכם כלי שנע ב800 קמ"ש והטלפון מודלק - הוא כל הזמן יקפוץ בין החברות, דבר שיגרום לשיבושים אצל החברה...

YHS

New member
תמיד מותר לצלם בתוך מטוס

מעולם לא שמעתי על איסור. מצלמה לא משדרת ולכן גם לא משבשת דבר.

Aviation Addict

New member
הם אוסרים רק מכשירי קשר/פלאפונים

/לפטופים וכו'. אף פעם הם לא התלוננו על מצלמות..

B752Captain

New member
הבעיה היא שהחיווט עובר ליד תא הנוסע

מעל,בקירות,מתחת.... והרי כל מכשיר חשמלי יוצר שדה חשמלי... שדה חשמלי יכול לשנות את הזרם/האות החשמלית שעוברת מתא הטייס אל משטחי ההיגוי למשל ובכך לגרום להפרעה באות החשמלית מתא הטייס. אמנם לא קראה תאונה אווירית בגלל זה, ובד"כ יש סיכוך של שדה חשמלי.. אבל למקרה ביטחון אומרים לכבות את המכשירים החשמליים לפטופים,סידי מכשירי קשר וכדומה כי הם אלה שיוצאים שדות מגנטיים וחשמליים שיכולים לגרום לשיבוש... כנ"ל אולי גם בצורה מועטה יותר מצלמה דיגיטלית..

RonGreen

New member
ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

תהנה מהפורום תוסיף תמונות מטיסות וכל מיני. -RON-

MrHankeY

New member
../images/Emo98.gifתודה

אני בהחלט אוסיף:) שאלה.. אתה לא במקרה מאיירליינרס נט? פשוט אני די בטוח שראיתי תמשפט שלך באחד הפורומים שם

MrHankeY

New member
חחח צודק

מעולם לא שמתי לב לזה.. ועכשיו שאני מסתכל זה באמת דומה!:) וכדי שלא ישעמם הנה עוד תמונה לאוסף:) כמה שאני אוהב קונטריילס

RonGreen

New member
חחח לגבי המשפט שלי

העתקתי אותו
אני משוטט ב airliners.net המון. אני לא רשום שם אבל. -Ron-

Aviation Addict

New member
תמונה כלבבי !!

וברוך הבא לפורומינו הפעיל, ואתה מוזמן להביא את שאר החברה מאיירליינרס.נט

למעלה